|
Nu esti logat.
De ce m-am enervat azi-55#1027 2012-05-30 15:10:25
Re: De ce m-am enervat aziPentru ca toti cei pe care ii ajut si le vreau binele cu prima ocazie ma scuipa in fata Offline #1028 2012-05-30 16:45:00
Re: De ce m-am enervat aziPentru ca nu pot sa dau de stupida mea dr de familie care m-a luat in evidenta fara ca eu sa vreau. Am sunat pe la 2, mi-a zis asistenta sa sun dupa 4, acum nu mai raspunde nimeni. Am nevoie de o amarata de adeverinta si fara programare nu ma primeste idioata..si programare nu am cum sa fac daca nu raspunde nimeni. Acum tb sa astept iar pana vineri pt a-mi raspunde iar cineva la tel, ca doar atunci mai are program..si eu tb s duc adeverinta pana vineri la ora 16:00 si ea la ora 16:00 abia incepe programul. MDA... medici cretini care te iau in evidenta pt propriile lor buzunre si cand ai nevoie de ceva nu e de gasit. Daca-mi mai cere si bani pt adeverinta cred ca o si injur...ca medicul meu niciodata nu mi-a cerut bani.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #1029 2012-05-30 22:01:38
Re: De ce m-am enervat azica am de invatat , ca incepe sesiunea...si c'o sa fie al naibii de grea Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #1030 2012-06-11 19:51:28
Re: De ce m-am enervat azipresimt ca o sa ma enerveze o fosta prietena Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #1031 2012-06-14 11:37:06
Re: De ce m-am enervat azipt ca unii profi, daca stiu ca n-au chef, ar trebui sa se lase de meserie, nu sa ne aduca la disperare. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#1032 2012-06-19 18:57:21
Re: De ce m-am enervat azica e prea cald si nu mai pot Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata! Offline #1033 2012-06-19 19:59:07
Re: De ce m-am enervat aziSi pe mine ma enerveaza caldura, umezeala din aer si... vara Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #1034 2012-06-19 22:38:33
Re: De ce m-am enervat azica am dat un picior in biroul sefului din greseala si m-am ales cu o vanataie urata "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1035 2012-06-20 08:55:44
Re: De ce m-am enervat azinu m-am enervat dar o sa ma enervez:-j You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #1036 2012-06-20 09:21:13
Re: De ce m-am enervat aziCa niciodata nu ne iese nimic bine, mereu ni se duc planurile pe apa Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #1037 2012-06-20 17:28:00
Re: De ce m-am enervat azica traiesc in Romania, unde nu-ti raspunde nimeni cand suni la 112. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #1038 2012-06-21 20:33:12
Re: De ce m-am enervat azica am muncit ca o idioata ,in aerul conditionat ,la niste acte si nu stiu unde drq le am lasat,,,,si maine trebuie sa ma scol iar cu noaptea in cap[ sa plec in cautarea lor You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #1039 2012-06-27 19:18:36
Re: De ce m-am enervat azipentru ca trebuie sa plec in vacanta si normal ar fi fost sa ne organizam si sa facem lucrurile impreuna,dar ca de obicei el nu face nimic si lasa totul in seama mea si tot el nu e multumit Ne dorim si noi Offline #1040 2012-06-27 20:08:21
Re: De ce m-am enervat aziPentru ca am incercat sa ajut o prietena sa faca rost de bani si pentru ca nu s-a descurcat a luat mai putini, iar acum e suparata tot pe mine. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #1041 2012-06-27 21:04:09
Re: De ce m-am enervat azipentru ca m am agitat eu asa pe ceva ce mi s-a parut ca cineva a facut complet aiurea, si dupa ce am tinut o prelegere, mi am dat seama ca de fapt, eu gresisem si dupa aia m am simtit atat de prost... si m am enervat ca n-am fost atenta, si m-am lasat asa condusa de panica de moment si n am mai vazut nimic pt ca eram Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-06-27 21:04:42) Offline #1042 2012-06-27 21:11:58
Re: De ce m-am enervat aziIntotdeauna cand imi fac planuri trebuie sa apara ceva care sa le strice. Minunat! Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #1043 2012-06-28 23:14:05
Re: De ce m-am enervat aziAzi era sa intarzii la examen si evident,sa nu mai fiu primita in sala.....Am plecat de acasa,am avut grija sa imi iau machiajele,etc etc si am uitat de portofelul cu acte bineinteles:| La 6 incepeam examenul si eu eram in capatul celalalt al orasului,era ora 5 si 5 min,iar prietenul meu nu mai avea prea multa benzina,asa k am trecut pe la un peco unde s-au miscat in reluare toti,in final la si 35 am ajuns la mn,si pe drum am avut parte de un trafic infernal,iar un rulment de la masina a inceput sa scoata tot felul de zgomote....acum trb sa duca masina in service:|....Important e ca la fara 3 minute am ajuns si am luat si examenul:D Pupici:X [b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!! Offline #1044 2012-06-30 12:34:37
Re: De ce m-am enervat azica o amica imi cauta iubit si ii trece pe lista pe aia de la ea din cartier. Si culmea e ca tocmai ea care are niste principii de viata mai sanatoase face faze din astea aiurea. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #1045 2012-06-30 13:33:38
Re: De ce m-am enervat azipentru ca handicapata de la blocul de vis-a-vis isi lasa copiii de dimineata pana seara nesupravegheati si au dat foc la gradina din fata blocului.... Ne dorim si noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|