|
Nu esti logat.
In observatie HSV!#1 2009-01-20 12:46:07
in observatie HSV!Am facut de curand papanicolaul si la diagnostic mi a iesot:cervicita mixta(de care stiiam) si mai jos un pic scrie:in obsvervatie HSV. Mie doct nu mi-a dat nimic pt HSV,nici macar nu mi-a spus nimic.Ce insm asta? Despre HSV am citit, dar ce insemna "in obsv HSV"? VA rog mult sa-mi raspundeti, ca am intrat intr-o stare destul de incertitudine si nu stiu la ce sa ma gandesc! Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-01-20 12:55:54) In America, in sfarsit! Offline #2 2009-01-20 13:05:46
Re: in observatie HSV!''observatie'' inaintea unui diagnostic inseamna suspiciune...adica e posibil sau nu sa fie;lucru care va fi elucidat fie prin investigatii suplimentare fie prin urmarirea cazului Offline #3 2009-01-20 13:08:17
Re: in observatie HSV!dar totodata e posibil sa fie, nu? In America, in sfarsit! Offline #4 2009-01-20 13:42:31
Re: in observatie HSV!evident Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-01-20 19:15:32
Re: in observatie HSV!multumesc pt raspunsuri! nu-mi ramane decat sa astp acum In America, in sfarsit! Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-20 20:12:56
Re: in observatie HSV!mai am totusi o intrebare.Dct nu mi-s spus nimic ca mi-au scris:In obsv HSV. Nu ar fi trebuit sa-mi dea un tratament sau ceva pentru asta? In America, in sfarsit! Offline #7 2009-01-20 21:11:57
Re: in observatie HSV!dar ai avut vreodata simptome cum ca ai avea virusu asta? Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #8 2009-01-20 21:39:44
Re: in observatie HSV!pai nu am avut niciodata o eruptie sau asa..ma mai ustura cand urinam, ma mai manca, dar am citit ca poate fi din cauza candidei sau a chlamydei..insa dct mi-a spus ca vede ceva inauntru cu multe besicute una langa alta, dar cu toate astea mi-a spus ca e o rana pe col destul de urata.. In America, in sfarsit! Offline #9 2009-01-20 21:48:28
Re: in observatie HSV!e putin probabil (sau nu imposibil) sa fi avut o prima exprimare clinica a virusului doar la nivelul mucoasei vaginale si sa nu fi avut o eruptie de toata frumusetea si "pe afara" si astfel tu sa nu stii... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #10 2009-01-20 21:56:32
Re: in observatie HSV!hmm, ma sperii..nu am mai avut contact de mult, insa nu-mi aduc aminte sa ma fi durut sau asa..ma mai ustura la al2lea nr, dar asta cand nu o facem destul de des(de vreo 2-3 ori pe sapt)..da stiu ca le pot avea din alte cauze si anume usturimile, mancarimile, dar pe mine ma ingrijoreaza faptu ca dct nu mi-a spus nimic de faptul ca am scris la dignostic: in obsv hsv. nici nu stiu ce sa fac! In America, in sfarsit! Offline #11 2009-01-20 22:02:23
Re: in observatie HSV!nush ce bubite o fi vazut el accolo (basicute).... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #12 2009-01-20 22:32:53
Re: in observatie HSV!pai asta cred ca o sa si fac.. In America, in sfarsit! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|