|
Nu esti logat.
Tot felul de ciudatenii la lama#1 2009-01-20 13:45:53
tot felul de ciudatenii la lamasint intr-o situatie destul de neplacuta, de la o vreme incoace am inceput sa am probleme care se rezolva pe moment(unele destul de greu) apoi am altele.mai precis: in urma unor scurgeri am facut cultura si mi-a iesit streptococ pyogen. am facut tratamente peste tratamente, am inghitit zeci de antibiotice.intr-un final, nu a mai iesit .dar m-am pricopsit cu altele, care vin si pleaca, dar imi cauzeaza disconfort total: enterococ, klebsiella, e coli, mereu altceva. am facut analize in mai multe locuri si in fiecare a iesit altceva.interesant, nu? acum mi-a iesit iar enterococ,desi respect igiena personala mereu. nu stiu ce sa mai fac. fac tratament cu zanocin(ciprofloxacin) si ovule cerviron. acelasi tratament l-am primit si asta vara, pt acelasi diagnostic. de abia am reusit sa scap de candida atunci, acu....vai de capu meu. ce se intimpla de fapt de mereu am probleme,in conditiile in care nu se poate vorbi de infidelitate. unii medici mi-au spus ca am o imunitate scazuta, am fost si in ungaria la consult si am primit niste injectii in acest scop.ajutati-ma daca aveti cum! Ultima oara a fost editat de cindy (2009-01-20 13:48:20) Offline #2 2009-01-20 14:31:27
Re: tot felul de ciudatenii la lamapresupun ca de sex anal nu poate fi vorba.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|