homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna

#1 2009-01-20 18:59:39

roxyyy3u
Membru
Inregistrat: 2009-01-20

buna

am o problema si ma gandeam k poate ati putea sa'mi dati un sfat.am facut 1 test pana aqm si mi'a iesit pozitiv iar azi am fost la ginecolog si mi-a zis k nu sunt insarcinata.eu intrasem in panica deoarece imi curge sange si am crezut k e sarcina moarta si sa nu fac vreo infectie urata.am faqt si testul PP si a rezultat k am  gardnella.in fine...mi-a dat nijte pastile si mi-a zis k dak in 2 zile nu imi trece sa ma duc inapoi.knd mi-a zis k nu sunt insarcinata mi-am mai luat un test si a iesit tot pozitiv.ce as putea face?

#2 2009-01-20 19:15:12

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: buna

2 teste pozitive ... nu cred ca se inseala. Poti sa mai consulti un medic. O a doua parere nu strica niciodata.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-01-20 19:19:40

roxyyy3u
Membru

mda asa e...dar am auzit k unde am fost e cel mai bun cabinet.nush ce sa zic.dar am nijte stari de park as fi la mentruatie.ma duc peste 2zile inapoi qm mi-a zis...k tre sa iau si pastilele sa vada dak imi trece sangerarea aceea si ii zik, k am mai faqt ink 2.

#4 2009-01-20 20:03:57

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

de rezultate fals negative am mai auzit, dar de rezultate fals pozitive NICIODATA! e posibil ca sarcina sa fie mica si din cauza asta doctorul sa nu isi fi dat seama!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#5 2009-01-20 20:15:44

roxyyy3u
Membru

posibil

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.