homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza bucala

#1 2009-01-21 17:18:16

elenus210784
New member
Inregistrat: 2006-03-02

candidoza bucala

Fetelor iar mi-a reaparut candidoza bucala. Acum vreo 5 ani de la un tratament cu antibiotice mi-a aparut candidoza bucala. Am mers atunci la dr am urmat un tratament si mi-a trecut oarecum.  cand si cand imi reaparea candidoza, dar nu ma deranja  mai ales ca dupa ce ma spalam pe dinti foloseam apa de gura. Insa acum de vreo 2 sapt limba imi e din ce mai incarcata, dimineata ma trezesc cu o respiratie urat mirositoare , iar de vreo 2 zile am si niste umfalturi rozalii in partea dinspre gat. ce sa fac?

#2 2009-01-21 17:38:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: candidoza bucala

Sa mergi la medic. Asta trebuie sa faci.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-01-22 09:01:48

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

esti sigura ca umflaturile alea rozalii sunt de la candidoza? vezi ca sunt si umflaturile acelea normale ca niste papile forte mari , acelea sunt normale , si faptul ca ai limba incarcata nu inseamna ca e de la candida
mergi totusi la un doctor

#4 2009-01-22 11:24:05

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

mesteca propolis. iei de la magazinele de specialitate propolis brut, il gasesti ori sub forme de betisoare ori bucatele. il ti in gura vreo 10-15 minute sa se inmoaie si apoi il mesteci ca pe guma. daca e candida te va ajuta, daca nu e rau nu iti va face.
si eu am avut candida bucala de la seretide. si dupa ce am facut fel de fel de tratamente si imi tot reaparea cu propolis am scapat.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.