|
Nu esti logat.
Candidoza bucala#1 2009-01-21 17:18:16
candidoza bucalaFetelor iar mi-a reaparut candidoza bucala. Acum vreo 5 ani de la un tratament cu antibiotice mi-a aparut candidoza bucala. Am mers atunci la dr am urmat un tratament si mi-a trecut oarecum. cand si cand imi reaparea candidoza, dar nu ma deranja mai ales ca dupa ce ma spalam pe dinti foloseam apa de gura. Insa acum de vreo 2 sapt limba imi e din ce mai incarcata, dimineata ma trezesc cu o respiratie urat mirositoare , iar de vreo 2 zile am si niste umfalturi rozalii in partea dinspre gat. ce sa fac? Offline #2 2009-01-21 17:38:57
Re: candidoza bucalaSa mergi la medic. Asta trebuie sa faci. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-01-22 09:01:48
Re: candidoza bucalaesti sigura ca umflaturile alea rozalii sunt de la candidoza? vezi ca sunt si umflaturile acelea normale ca niste papile forte mari , acelea sunt normale , si faptul ca ai limba incarcata nu inseamna ca e de la candida Offline #4 2009-01-22 11:24:05
Re: candidoza bucalamesteca propolis. iei de la magazinele de specialitate propolis brut, il gasesti ori sub forme de betisoare ori bucatele. il ti in gura vreo 10-15 minute sa se inmoaie si apoi il mesteci ca pe guma. daca e candida te va ajuta, daca nu e rau nu iti va face. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|