homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 56-89

#1673 2009-01-23 20:54:20

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 56

pai si el nu si-a exprimat dorinta ca ar vrea sa va impacati sa mai incercati ceva?

#1674 2009-01-23 20:54:33

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

oooffff skumpi nocry
imi vine sa-l bat ca e asa de fraierutz... el ( daca se trezeste la realitate ) sau oricare altul....iti doresc doar sa il gasesti si sa fie constient si mandru de ce femeie are langa el
si skumpi...un sfat pentru viitor ( asta asa ca daca am facut eu cucuie nu trebuie sa le faca si altele ) nu le mai arata ca esti puternica, fii pentru tine, asa ii vei forta sa se maturizeze si sa se comporte ca atare. un barbat cand are langa el o femeie puternica, care stie ce vrea si se descurca...se cam lasa pe tanjeala, ii dispare din responsabilitate..si apoi tot noi ii acuzam ca sunt asa cand de fapt noi ii facem asa

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1675 2009-01-23 20:55:40

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

ti pooop si noi sa fim sanatosi, stii u is atatea putze pe lumea asta, tot sa alegi smile mai are balta peste puss ai grija de tine kram

acu chiar am plecat big_smile

#1676 2009-01-23 20:58:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

skumpi  puss

#1677 2009-01-23 21:00:30

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Skumpi  kram  kram  kram
puss  puss  puss
va fi bine !  rugaciune

Publicitate

loading...

#1678 2009-01-23 21:02:21

skumpi
Vizitator

ai mare dreptat lucia
de`acuma o sa fiu o proasta... o buna d nik... poate os a saraca cineva si in ajutoru meu`
el se va trezi candva...iti dai seama...asa cum m`am trezit eu si altii insa nu`mi va mai folosi la nik smile din pacate`

andru..nush... cum spunea el nu mai promite nik.... ori eu nu pot sta asa in nesiguranta ca nu pot.... eu am nevoie de stabilitate si de ceva sigur !

is dezamagita asa... nush... nu asa arata dragostea in imaginea mea... adika eu... m`as fi pus si in genunchi... nush orice sa indrept lucrurile... bun nu`ti promit ca ma schimb INSA iti promit ca fac tot posibilu sa incerc sa schimb ce te deranjeaza`.... nu zic ca nu ma iubeste... cu siguranta ma iubeste insa nu suficient .. nu dau vina pe el... Doamne fereste da ca sa te comporti / gandesti asa trb sa simti u in interioru tau.... nu pot sa`i dau in cap dak el nu simte sad
atunci cu tzigarile...cam aceiais poveste... insa  atunci i`am zis clar eu nu suport... tu alegi intrre mine si tzigari neutral eh m`a ales pe mine... mno atunci am simtittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt iubireeeeeeeee din partea lui ..... chiar dak nu reusise din prima...din a doua... am fost langa el... 
is.. nush.... vreaus a dor,m sa nu ma mai trezesc rpod

#1679 2009-01-23 21:03:41

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

skumpi...suferi mama sad

#1680 2009-01-23 21:05:38

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

skumpi dar dc tb tu sa-i impui sa fumeze sau nu? e decizia ta....si tu ai exagerat in unele privinte...
si el te-a cautat dupa faza cu clubul...a intrat pe tine pe mess dar tu nu i-ai raspuns...poate el chiar asta a inteles ca nu mai vrei sa ai de-a face cu el...si s-a retras si el...e si presiunea asta la voi cu atatea certuri, asa se intampla...

#1681 2009-01-23 21:06:02

lucia05
Insomniac member

nu proasta.....mai soft asa...
nu degeaba se spune ca o fi barbatul capul dar femeia e gatul...trebuie sa stii sa fi gatul...intelegi ce vreau sa spun? poti convinge un om prin mai multe stiluri...

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1682 2009-01-23 21:06:18

skumpi
Vizitator

offf Doamneeeeeeee
putereeeeeeee
atata mai vreau grater

#1683 2009-01-23 21:06:43

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

skumpi pusspusspusspuss fii tare smile

expect the worst , hope for the best!

#1684 2009-01-23 21:08:26

lucia05
Insomniac member

skumpi, prioritatile!
hai sa invatam acum sa scapam de sesiune si plangem dupa el in vacanta, e mai bine asa smile

#1685 2009-01-23 21:08:51

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

sad

mda,niciun semn pana acu. neutral
bineeeeeeeee

Sim y 

#1686 2009-01-23 21:09:56

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

skumpi, poate e mai bine sa stati despartiti o perioada,s a va linistiti si apoi...cine stie smile intortocheata sunt caile Domnului puss
simy, dar tu l-ai cautat?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1687 2009-01-23 21:10:26

skumpi
Vizitator

andrulina a scris:

skumpi dar dc tb tu sa-i impui sa fumeze sau nu? e decizia ta....si tu ai exagerat in unele privinte...
si el te-a cautat dupa faza cu clubul...a intrat pe tine pe mess dar tu nu i-ai raspuns...poate el chiar asta a inteles ca nu mai vrei sa ai de-a face cu el...si s-a retras si el...e si presiunea asta la voi cu atatea certuri, asa se intampla...

eu nu i`am impus andru
eu l`am pus sa aleaga`
drastic... da

insa eu nu suportam
la inceput cum i`am zis... n`am avut treaba pt ca nu credeam k va dura...si ne evedeam in weekend nu ma deranja asa mult
insa cand am inceput sa ne vdm toata ziua... iukkk... deci e f nashpa sa fie el fumator si tu nu...si la urma urmei era vb de sanatatea mea... imi pare rau da conta mai mult decat orice atunci... si i`am zis... eu nu am despart d tine pt asta... eu iti dau posibilitatea sa alegi... oricum el vroia sa renunte la fumat.... da nu avuse asa motivatie puternica....

iar cand m`a cautat./... m`a cautat si ce ? pe mess se cauta` ? adika plm putea sa vina la mine nah...sa vb.... in fine nu`i asta pb.... de fap era mai grav dak vb atunci pt ca ne impacam iara si peste o luna certurile ieseau iar la suprafata nu rezolvam nik
asa am avut amandoi tp de gandit...de linistit....
am vb calm... fiecare stie ce vrea d la celalalt si d la viata asta`
partea proasta e ca nu coincid dorintele neutral

#1688 2009-01-23 21:11:02

lucia05
Insomniac member

simy, lasa-l in pace ca nu e angajat e intr-o relatie. vrea sa fie bine, nu vrea iarasi bine. tu vezi-ti de ale tale, iesi cu prietenele nu mai sta dupa el. lasa-l pe el sa te sune, nu il cauta tu...

#1689 2009-01-23 21:11:20

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

o sa fie bine skump.....e greu la inceput dar tu trebuie sa faci tot posibilul sa iti fie tie bine!  nocry  :k?ra:  kram  puss

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1690 2009-01-23 21:11:33

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

pokemon a scris:

skumpi, poate e mai bine sa stati despartiti o perioada,s a va linistiti si apoi...cine stie smile intortocheata sunt caile Domnului puss

pai i-am dat acu juma de ora un sms sa intreb daca au ajuns,daca e ok
si niciun raspuns..
bineeeeeeee
sigur e cu "mama-sa" la munte
yea,sure

Sim y 

#1691 2009-01-23 21:11:38

skumpi
Vizitator

pokemon a scris:

poke ce spuneam
suntem linistiti
el stie ce vreau...el nu poate sa`mi ofere...
ori dupa ce ma chinui o luna sa trec peste nu`ti imaginezi k ma mai bag in gura lupului smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.