|
Nu esti logat.
Ingrijorata#1 2009-01-21 19:36:14
ingrijoratasunt eu paranoia sau e posibil sa fiu insarcinata? ..........luna dec nu mi.a venit nici luna asta nu vad k da semne.....desii ultimul contact a fost in sept protejat.......help doctoressa....... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #2 2009-01-21 19:37:23
Re: ingrijoratadeci...de cat timp nu ai mai avut menstra? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2009-01-21 19:41:35
Re: ingrijoratad 1 luna nu am mai avut test nu am facut:(.......intentionez maine dar totusi........contactul a fost protejat....nu inteleg cauza Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #4 2009-01-21 19:48:30
Re: ingrijoratadesii luna asta m.au durut f tare ovarele ...... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|