homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt putin putin speriata

#1 2009-01-21 20:03:11

purple_rain
Membru
Inregistrat: 2009-01-21

sunt putin putin speriata

hello!sunt noua si am nevoie putin de ajutor.sunt virgina dar am avut o experienta de curand in care partenerul nu m-a penetrat dar s-a atins de "fofo"  big_smile si fara protectie iar eu am simtit ca lichidul seminal era din abundenta.are ceva daca lichidul seminal a facut contact extenr cu vaginul?sper ca nu poate fi vorba de sarcina in nicun caz...pls help!!

#2 2009-01-21 20:10:39

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: sunt putin putin speriata

in nici un caz....stai linistita, nu i nici un fel de risc...

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2009-01-21 20:12:23

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

nu poate fi vorba de sarcina.calm

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#4 2009-01-21 20:13:11

purple_rain
Membru
Inregistrat: 2009-01-21

multumesc maryu! u saved me puss

mersi mult fetelor    puss

Ultima oara a fost editat de andreea_andy2 (2009-01-22 16:27:28)

#5 2009-01-22 13:51:26

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

din ce mi-a zis si mie o dr odata, acolo nu e dop.........adica exista acel ceva care comunica cu exteriorul, prin care iese menstra............, in locul tau, chiar virgina fiind nu m-as juca cu focul..........

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Publicitate

loading...

#6 2009-01-22 16:00:56

andreea023
Full member
Inregistrat: 2007-11-20

purple_rain a scris:

hello!sunt noua si am nevoie putin de ajutor.sunt virgina dar am avut o experienta de curand in care partenerul nu m-a penetrat dar s-a atins de "fofo"  big_smile si fara protectie iar eu am simtit ca lichidul seminal era din abundenta.are ceva daca lichidul seminal a facut contact extenr cu vaginul?sper ca nu poate fi vorba de sarcina in nicun caz...pls help!!

Buna!

Acum depinde .. daca lichidul seminal era din abundenta inseamna ca a ejaculat. Si chiar daca asta s-a intamplat in afara vaginului exista riscul ca acesta sa ajunga si in vagin.(in cazul in care tu ai simtit, cum spui- deci era langa tine el, nu in alta parte smile )

Cum a spus si daliana ... nu e nici un dop acolo. De recomandat e si sa se spele pe mani inainte de a pune din nou mana pe "fofo" - dupa ejaculare.

Dar cred ca ce ai simtit tu nu era de la el ci de la tine smile

#7 2009-01-22 16:26:35

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Purple rain Te rog invata sa editezi. De data asta ti-am editat eu ... data viitoare iei warn.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.