|
Nu esti logat.
.am un raspuns va rog...#1 2009-01-21 21:46:13
.am un raspuns va rog.....Buna seara..mi-a venit menstruatia pe 1 ianuarie...cu intarziere de 2 zile...( contacte protejate + test negativ),,,dupa cateva zile..am avut dureri de ovare dar pe care le simteam in zona rinichilor...ma confrunt de cativa ani cu raceli..secretii..tratamente...am ameliorat durerea cu antiinflamator....urina rosiatica cu miros neplacut..de pe data de 15 ianuarie pana pe 19-20..am avut sangerari identice cu cele din perioada menstruatiei....e din cauza racelii? sunt in sesiune acum dar imediat cum termin ma duc la control...dar spuneti-mi va rog ce parere aveti...cred ca de sarcina nu se pune problema, nu? va multumesc Offline #2 2009-01-21 22:11:04
Re: .am un raspuns va rog...iei ac? Offline #3 2009-01-21 22:18:17
Re: .am un raspuns va rog...nu, nu iau AC..folosim prezervativul..am tratat un chist ovarian de dimensiuni mici cu Karisa, la sfatul medicului, si s-a retras...dar de candidoza nu mai scap de ceva ani...tratament...cu ovule , cu antibiotice..trece ptr perioada si apoi iar reapare....acum chiar m-am speriat adik la diferenta de 2 saptamani sa am aceste sangerari...pot sa zic ca erau chiar mai abundente... Offline #4 2009-01-21 23:08:54
Re: .am un raspuns va rog...mai raceala e una(anexita) care se trateaza intradevar cu antibiotic si antiinflamator, iar candidoza e alta care se trateaza cu ovule si antimicotic. e f probabil ca ea tot reapare datorita tratamentului cu antibiotic care favorizeaza candida. de aceea e bine sa iei un antimicotic preventiv Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-01-21 23:09:35) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|