homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna

#1 2009-01-22 13:11:08

mihaelaloredana
New member
Inregistrat: 2009-01-22

buna

buna sunt noua pe acest site si vreau sa va intrev cate ceva....acum cateva zile am fost la ginecolog din cauza ca aveau dureri foarte marii de burta semanau cu cele dinaintea menstruatiei.cateva zile ma ustura cand urinam...in acest timp am avut contacte sexuale cu partenerul meu...asa...doctora ma diagnosticat cu
anexita rezid.stg, colpita ac. itu. ce vrea sa insemne asta?...mia dat tratament ata mie cat si partenerului meu...mie mia dat tador, urisan, flucoric, atricanclotrimazol unguent si tergynan ovule si partenerului ia dat tinidazol 4 pastile intro zi toate o data si repaus sexual can iau unguentul si ovulele.....dar.....din toate aceste pastile nu am luat decat tador,flucoris si urisan.....in a 2 zi de la tratament am avut un contact sexual si dupa am avut o sangerare sau menstruatie seara am luat anticonceptionale novinette la cateva ore mi sa oprit.....partenerul meu a luat tinidazol.....daca avem acum contact sexual....daca eu nu am luat tot tratamentul....ce se poate intampla?mai trebuie sa ia dupa aceea tinidazol iar?va rog raspundetimi la intrebarii

#2 2009-01-22 13:17:37

mihaelaloredana
New member

Re: buna

pot sa am contacte sexuale dupa ce am terminat pastilele tador flucoric si urisan, si nu am inceput tratamentul cu ovule si cu unguent?

#3 2009-01-22 13:36:55

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

pai daca ti-a spus sa le faci tot tratamentul asta,tu de ce ai luat numai jumate din ele si jumate nu???probabil ca ti le-a dat asa pt ca ai mai multe diagnostice si ca sa fie eficent tratamentul....sa nu ai contact sexual era numai pt tratam cu unguentul si ovulele...tu daca nu le-ai luat,poti avea contact....mai asteapta sa vezi ce spun si fetele

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#4 2009-01-22 14:10:12

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nu prea am inteles de la tine ordinea pastilelor .. el a luat pastilele dupa raportul sexual sau inainte , probabil repausul sexual a fost ca sa nu va reinfectati unul de la altu , din moment ce i-a dat si lui tratament inseamna ca probleme sunt la amandoi .... acu eu nu vreau sa te cert , dar nu puteati  si voi sa asteptati sa faceti tratamentul complet? probabil ca nu si-a facut efectul si o sa trebuiasca sa o iei de la capat

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-22 14:10:58)

#5 2009-01-22 15:44:28

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

daca nu esti in stare sa termini un tratament, nu-l mai incepe...
Daca nu iei tot tratamentul, se poate intampla (de fapt, sigur se va intampla) sa nu treaca.
Daca ati avut contact sexual... nu prea mai conteaza, din moment ce n-ai luat corect tratamentul... Deci: chit c-ati facut sex, chit ca n-ati facut... din moment ce nu te-ai tratat bine, colpita ( aka vaginita) aia n-o sa treaca. Colpita - inseamna ca ai o infectie, dar nu stie cu ce. Ac - inseamna ca e "acuta". ITU inseamna Infectie de Tract Urinar... adica ceea ce a provocat colpita, e foarte probabil sa o ia ascendent pe tract, pana la vezica (cistita), uretere (ureterita)... poti ajunge sa pisi sange...

E ca si cum din 7 de zile de antibiotic, in a 5-a bei 3 beri... Ti-ai bagat ceva in tot ce-ai luat in primele 5 zile, ca tre' s-o iei de la capat.

Ultima oara a fost editat de Leo (2009-01-22 15:47:12)

Publicitate

loading...

#6 2009-01-22 15:50:04

mihaelaloredana
New member

si colpita cu ce se trateaza?dar anexita?

Ultima oara a fost editat de mihaelaloredana (2009-01-22 15:56:18)

#7 2009-01-22 16:19:50

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

cu tratamentul pe care ti-l daduse doctora!!!! de ce crezi ca ti l-a dat?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#8 2009-01-23 12:53:57

mihaelaloredana
New member

da dar care dintre pastile sunt pentru anexita si care pentru colpita?

#9 2009-01-23 13:27:08

tttttt
Hero member

cati ani ai ?
nici noi nu suntem ghicea acum sa iti detaliem un tratament dat de un alt doctor , tratament ce a fost gandit si recomandat strict pe afectiunile tale si conceput pe anumite rezultate ce le-a avut doctorul respectiv cu acele medicamente
exceptand fetele din domeniu care stiu mult mai multe decat restu' , dar nici ele nu cred ca o sa iti zica altceva decat sa te duci din nou la doctor
mai ales ca , poate un antibiotic combinat cu alt medicament  poate trata mai multe probleme .. si tot asa

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-23 13:29:19)

#10 2009-01-23 13:39:47

mihaelaloredana
New member

am 20.de 5 zile iau anticonceptionale novinette.in prima seara am avut un contact sexual si imediat am avut o scurgere sau mentruatie.....fara nici o durere de obicei am dureri insuportabile am luat prima pastila de novinette crezand ca am menstruatie la cateva ore mi sa oprit.a 5 zi iar am avut un contact sexual si iar am avut scurgerea aceea asemanatoare menstruatie dar la cateva ore iar sa oprit....acum am ceva dureri de spate de burtica dar sa oprit....sa fie oare de la anticonceptionale,anexita sau colpita pe care nu am tratato????daca nu a fost menstruatie are ceva daca am luat anticonceptionalele?sa le continui?pot sa ma astept sami vina menstruatia in cateva zile sau dupa ce termin cele 21 de pastile?

#11 2009-01-23 13:52:31

tttttt
Hero member

uite cum sta treaba , am fost rautacioasa , pt ca nu ai facut tratamentul , dar sunt convinsa ca ai intrat pe site pt ajutor , si nu ca sa primesti morala , si imi cer scuze
deci ai grija sa nu fie o chlamydia , ea da dureri si sangerari , trebuie sa iti faci o analiza separata pt asa ceva
sau e o rana , tinand cont ca sangerezi dupa contact
in rest nu ma pricep , tot ce pot sa iti zic este ca tot un doctor trebuie sa intrebi , aici nu o sa primesti tratament, poate doar un sfat

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-23 13:53:22)

#12 2009-01-23 13:57:41

mihaelaloredana
New member

si cu anticonceptionalele ce sa fac?si eu cred ca este o rana...dar spunemi te rog frumos tu ce crezi....pe reteta mea de la ginecolog mi sa prescris atat pastile pentru anexita cat si pentru colpita....pot sa fac tratamentul pentru colpita separat?adica din cate am inteles eu ovule si o crema nu?

#13 2009-01-23 14:06:48

tttttt
Hero member

mihaela nu sunt medic si nici nu lucrez in domeniu , vrei parerea mea? pai nu e deloc avizata si poate o sa te determine sa faci un lucru total aiurea
vrei un sfat : anexita = inflamarea ovarelor ; colpita = inflamarea , infectarea colului ; infectie urinara = reactie tot a unei infectii de col , sau o alta infectie ce afecteaza vezica , deci sunt 2 variante :
ori ai o infectie ce a afectat toate cele 3 regiuni , si tratamentul e un tot , nu il poti separa , ori ai 3 infectii , de genul : o infectie urinara si trebuie tratament , o infectie la nivelul colului si trebuie tratament , dar nu se dau numai ovule , depinde de infectie , ori tu nu ai mentionat ce ai exact ; anexita ori ai racit , ori esti inflamata de la infectia respectiva
daca am spus aberatii .....sa ma corecteze fetele
sunt multe boli ce determina coplita
aceasta este o denumire , din ea rezulta o afectiune la col , ea in sine nu o boala , la fel zicem vaginita , anexita .... si tot asa
tu ai facut o analiza la secretie sau un papanicolau? pe ce anume ti-a pus diagnosticul? doar pe consult?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-23 14:09:38)

#14 2009-01-23 14:14:05

mihaelaloredana
New member

mersi mult pt sfaturi o sa reiau tot tratamentul de la cap la coada si dupa un control la ginecolog.....
eu zic ca nu are nimic dak am luat anticonceptionalele cand am avut aceea scurgere precum menstruatia si nu leam luat din prima zi a menstruatiei nu??
pot sa le iau in continuu?
mersi mult numai bine poop

#15 2009-01-23 14:17:05

tttttt
Hero member

legat de menstra si de ac nu ma pricep , poate doctoressa sau fetele sa iti raspunda , ai grija de tine si nu te mai neglija , pt ca pot aparea complicatii majore
sanatate

#16 2009-01-23 17:35:13

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca ai inceput folia nu o intrerupe.
desi, daca nu ai inceput-o in prima zi de menstruatie, trebuia sa te protejezi suplimentar timp de 7 zile.

iar tratamentul ala trebuie facut complet, asa cum a zis medicul tau

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.