|
Nu esti logat.
Diane 35 pentru 6 luni..suficient?#1 2009-01-22 17:24:23
diane 35 pentru 6 luni..suficient?Sper sa nu mai existe acest subiect..am citit despre diane aici pe forum, insa nu am gasit raspuns la intrebarea mea. Offline #2 2009-01-22 17:30:27
Re: diane 35 pentru 6 luni..suficient?Si eu am luat Dianne 35 pentru acnee...cat timp am luat a fost ok(adika 6 luni)...apoi mi-a reaparut dar nu in atat multe cum erau inainte si doar iarna.Apoi am mai mers odatala dr (cam dupa 1 an) ,mi-a dat iara tratament cu Dianne 35(6 luni) si ceva antibiotice 12 zile.Dupa ce am terminat tratamentul nu mi-au mai reaparut.Tu din ce oras esti? Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #3 2009-01-22 17:35:48
Re: diane 35 pentru 6 luni..suficient?Sunt din Pitesti. Insa acum 2 ani am luat Yasmin si nu mi-a trecut absolut deloc...poate cu Diane e altfel. Ce antibiotic ti-a prescris? Mie mi-a zis sa i-au tretraciclina si sa ma dau te frunte si spate cu Isotrexim...si cand vine menstra sa incep Diane...acum sunt chiar dupa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|