homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diane 35 pentru 6 luni..suficient?

#1 2009-01-22 17:24:23

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

diane 35 pentru 6 luni..suficient?

Sper sa nu mai existe acest subiect..am citit despre diane aici pe forum, insa nu am gasit raspuns la intrebarea mea.
Azi am fost la dermatolog (a nu stiu cate oara)...am acnee juvenila si 26 ani...dupa lungi tratamente cu fel de fel de unguente fara razultat mi-a recomandat diane_35 pentru 6 luni. Intrebarea mea e daca dupa ce termin tratamentul exista riscul sa-mi reapara din nou..intreb asta pentru ca in timpul tratamentelor cu antibiotice sau creme disparea oarecum acneea, insa dupa ce terminam ea reaparea. Mentionez ca am ciclu regulat 27-29 zile, nu am chisturi ovariene. Multumesc frumos.

#2 2009-01-22 17:30:27

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: diane 35 pentru 6 luni..suficient?

Si eu am luat Dianne 35 pentru acnee...cat timp am luat a fost ok(adika 6 luni)...apoi mi-a reaparut dar nu in atat multe cum erau inainte si doar iarna.Apoi am mai mers odatala dr (cam dupa 1 an) ,mi-a dat iara tratament cu Dianne 35(6 luni) si ceva antibiotice 12 zile.Dupa ce am terminat tratamentul nu mi-au mai reaparut.Tu din ce oras esti?

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#3 2009-01-22 17:35:48

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: diane 35 pentru 6 luni..suficient?

Sunt din Pitesti. Insa acum 2 ani am luat Yasmin si nu mi-a trecut absolut deloc...poate cu Diane e altfel. Ce antibiotic ti-a prescris? Mie mi-a zis sa i-au tretraciclina si sa ma dau te frunte si spate cu Isotrexim...si cand vine menstra sa incep Diane...acum sunt chiar dupa...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.