|
Nu esti logat.
Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi-9#153 2009-02-04 15:43:48
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezigugu nasol... cunosc situatia, am trecut si eu cat de cat prin ea... stiu doar k cu multa comunicare si intelegere veti trece cu bine peste impas ... altfel nu stiu, oricat de neimportant ar fi sexul tot va deveni un motiv de despartire ... si eu sunt la fel, nu e important sexul pt mine, dar nici o data pe luna k pensionarii k nu suport Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #154 2009-02-04 15:45:33
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezipai n`am mai auzit sa bage atatea scuze nici macar o femeie...cica nu bea vin k ii da pofta d mancare asta`i buna` #155 2009-02-04 15:49:05
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezieu in locul lui as bea vin k sa'mi dea pofta de sex, dupa care somn si pacalesti foamea cu 2-3h Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #156 2009-02-04 16:08:25
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezihai ma gugu, k dc nu se obs k e gras, n'are de ce sa'si faca probl, dar stiu cum e cand ti se pun piticii.... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #157 2009-02-04 16:28:47
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezie bun sa fie asa gugu...eu de ex am vrut sa'l oblig sa tina dieta si am fost nevoita sa tin si eu cu el, k altfel nu vroia plus k vroia k eu sa'i gatesc tot si'am zis mai bine sa ne mentinem la marimea M, viata e frumoasa Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#158 2009-02-04 18:47:19
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #159 2009-02-04 19:10:09
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezigugu.. eu nu am asa experienta.. dar pe mine iubi al meu m-a invatat un lucru. cand cred k nu ma vrea.. pt k nu am facut sex o perioada.. sau din alte diverse motive... sa stiu sigura k gandesc prost. nu cred k nu te vrea.. sau k ii pari grasa sau mai stiu eu cum... cred k e doar stresat de problemele lui. cand iubi al meu e stresat.. sau simt eu k ceva nu e in ordine.. incerc sa fiu dragutza.. sa il alint.. sa ii fac mici surprize.. sa ii distrag atentia de la stres.. de la gandurile care il coplesesc. eu as zice.. k ar trebui sa iti dai toata silinta sa il faci sa se simta bine asa cum e.. sa ii spui de 10 -20 de ori pe zi k il iubesti pt e minunat... si o sa se rezolve.. o sa treceti peste asta. oricum.. in nici un caz nu trebuie sa renunti.. si sa stii k chiar dak doar o sa guste din papik.. si pe urma o sa munceasca mai mult la sala.. gestul conteaza. el trebuie sa stie sa aprecieze efortul tau. sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline #160 2009-02-04 19:46:45
#161 2009-02-04 20:59:09
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezil-am auzit k vrea tastatura ca a mea,de asta de silicon...oare sa ii iau tastatura sau sa raman la rama foto + ceva acolo nuj...help me.tinand cont de faptul ca suntem de 2 luni impreuna... expect the worst , hope for the best! Offline #162 2009-02-04 21:01:52
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezie valentine`s totusiiiiiiiiiiiii #163 2009-02-04 21:19:37
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repeziapoi gugu.. asa astept si eu.. sa ma alinte el.. sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline #164 2009-02-04 21:29:31
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repeziyohana, asa zic si eu... nu l obisnui cu cadouri scumpe, ca de ziua lui o sa i iei calculator Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #165 2009-02-04 21:31:42
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezida oana si atunci i`ai luat parfum si el un ursulet #166 2009-02-04 21:33:59
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezida expect the worst , hope for the best! Offline #167 2009-02-04 21:42:33
l-a cititttttttttttttt.ma omoara baiatul asta...are o cultura de ma da pe spate deci mi-a zis asa strainul citit,ciuma citit,primul om citit,mitul lui sisif citit. eu clar nu ii pot lua o rama.nici nu avem poze impreuna )si nici nu cred ca e indragosteala la noi deocamdata e asa o senzatie de bine. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #168 2009-02-04 21:51:25
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezio prietena i-a luat iubitului "N'o citi daca esti prost" de Tibor Fischer expect the worst , hope for the best! Offline #169 2009-02-04 21:57:33
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezifoarte tare.i-a sa notez cred ca ma fugareste daca i-o cumpar Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #170 2009-02-04 21:58:18
o inimioara d aia mica #171 2009-02-04 22:03:04
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezimaine merg si eu prin magazine sa vad ce mai e expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|