homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi-9

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi

#153 2009-02-04 15:43:48

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi

gugu nasol... cunosc situatia, am trecut si eu cat de cat prin ea... stiu doar k cu multa comunicare si intelegere veti trece cu bine peste impas smile ... altfel nu stiu, oricat de neimportant ar fi sexul tot va deveni un motiv de despartire sad ... si eu sunt la fel, nu e important sexul pt mine, dar nici o data pe luna k pensionarii k nu suport big_smile

#154 2009-02-04 15:45:33

skumpi
Vizitator

pai n`am mai auzit sa bage atatea scuze smile nici macar o femeie...cica nu bea vin k ii da pofta d mancare rotfl asta`i buna`

#155 2009-02-04 15:49:05

capcaun
Platinum member

eu in locul lui as bea vin k sa'mi dea pofta de sex, dupa care somn big_smile si pacalesti foamea cu 2-3h big_smile

#156 2009-02-04 16:08:25

capcaun
Platinum member

hai ma gugu, k dc nu se obs k e gras, n'are de ce sa'si faca probl, dar stiu cum e cand ti se pun piticii....

#157 2009-02-04 16:28:47

capcaun
Platinum member

e bun sa fie asa gugu...eu de ex am vrut sa'l oblig sa tina dieta si am fost nevoita sa tin si eu cu el, k altfel nu vroia neutral plus k vroia k eu sa'i gatesc tot neutral si'am zis mai bine sa ne mentinem la marimea M, viata e frumoasa lol big_smile

Publicitate

loading...

#158 2009-02-04 18:47:19

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

capcaun a scris:

e bun sa fie asa gugu...eu de ex am vrut sa'l oblig sa tina dieta si am fost nevoita sa tin si eu cu el, k altfel nu vroia neutral plus k vroia k eu sa'i gatesc tot neutral si'am zis mai bine sa ne mentinem la marimea M, viata e frumoasa lol big_smile

rotfl2

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#159 2009-02-04 19:10:09

LexyaLadyM
Full member
Inregistrat: 2009-01-15

gugu.. eu nu am asa experienta.. dar pe mine iubi al meu m-a invatat un lucru. cand cred k nu ma vrea.. pt k nu am facut sex o perioada.. sau din alte diverse motive... sa stiu sigura k gandesc prost. nu cred k nu te vrea.. sau k ii pari grasa sau mai stiu eu cum... cred k e doar stresat de problemele lui. cand iubi al meu e stresat.. sau simt eu k ceva nu e in ordine.. incerc sa fiu dragutza.. sa il alint.. sa ii fac mici surprize.. sa ii distrag atentia de la stres.. de la gandurile care il coplesesc. eu as zice.. k ar trebui sa iti dai toata silinta sa il faci sa se simta bine asa cum e.. sa ii spui de 10 -20 de ori pe zi k il iubesti pt e minunat... si o sa se rezolve.. o sa treceti peste asta. oricum.. in nici un caz nu trebuie sa renunti.. si sa stii k chiar dak doar o sa guste din papik.. si pe urma o sa munceasca mai mult la sala.. gestul conteaza. el trebuie sa stie sa aprecieze efortul tau.
cel putin asta este parerea mea. incearca sa preiei u initiativa.. dak el e obosit. eu una cred.. k trebuie sa muncim la fel de mult.. dak nu .. mai mult k iubitii nostri.. pt a pastra dragostea si armonia in relatiile noastre.

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

#160 2009-02-04 19:46:45

skumpi
Vizitator

Gugulik a scris:

skumpi a scris:

pai n`am mai auzit sa bage atatea scuze smile nici macar o femeie...cica nu bea vin k ii da pofta d mancare rotfl asta`i buna`

Nu sunt scuze , sunt fapte, care sunt frustrante si pt. mine dar si pt. el, pt. ca simte care are mult peste greutatea normala si il streseaza.
Cat despre vin, ingrasa, alcoolul in general. Nu e bomba hipercalorica, dar alcoolul determina cresterea nivelului de insulina, si se transforma in glucide prin metabolizare.  Nu ai baut niciodata un pahar de alcool, mai ales pe stomacul golut ca dupa aia sa ti se faca o foame de lup?El stie f bine ce e ok pt. el, mai ales ca este doctor, dar asta nu le face mai putin frustrante.  neutral

hmm

#161 2009-02-04 20:59:09

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

l-am auzit k vrea tastatura ca a mea,de asta de silicon...oare sa ii iau tastatura hmm sau sa raman la rama foto + ceva acolo nuj...help me.tinand cont de faptul ca suntem de 2 luni impreuna...

expect the worst , hope for the best!

#162 2009-02-04 21:01:52

skumpi
Vizitator

e valentine`s totusiiiiiiiiiiiii
rama wink

#163 2009-02-04 21:19:37

LexyaLadyM
Full member
Inregistrat: 2009-01-15

apoi gugu.. asa astept si eu.. sa ma alinte el..
sa imi zik el mereu k ma doreste.. sa traga el de mine. dar asta pana devin paranoica.. si plang .. gandindu-ma k nu ma mai doreste. {de aia mi-a zis eu ce mi-a zis}
dar eu am constat un lucru... si cred k merge la oricine.. pt k un gest frumos.. atrage un alt gest frumos drept multumire. dak is eu atenta cu el.. si alintata.. si ii pov ce mult il doresc.. sau fac orice gest frumos.. pt el.. si el se schimba.. si e atent.. si ma alinta.. si se poarta exceptional.  de asta avem o relatie minunata.. k ne straduim amandoi pt ea. si sa stii k nu ne vedem foarte des.. sad si e greu. pt k suntem mereu frustrati. si acuma.. avem si noi bacul.. si pregatiri.. si cred k iti poti imagina.

eu zic sa incerci.. macar de valentines  big_smile sa vezi ce iese big_smile

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

#164 2009-02-04 21:29:31

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

yohana, asa zic si eu... nu l obisnui cu cadouri scumpe, ca de ziua lui o sa i iei calculator lol
ada, de camus mie mi-a placut  f mult "strainul "; daca nu l a citit cred ca e ideal big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#165 2009-02-04 21:31:42

skumpi
Vizitator

da oana si atunci i`ai luat parfum si el un ursulet lol
lasa`l pe el sa`ti faca cadouri scumpe dak e big_smile

#166 2009-02-04 21:33:59

_yohana_
Platinum member

da lol
ii iau rama foto si mai ce sa iau?specific valentin's neutral

#167 2009-02-04 21:42:33

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

carmen_21 a scris:

yohana, asa zic si eu... nu l obisnui cu cadouri scumpe, ca de ziua lui o sa i iei calculator lol
ada, de camus mie mi-a placut  f mult "strainul "; daca nu l a citit cred ca e ideal big_smile

l-a cititttttttttttttt.ma omoara baiatul asta...are o cultura de ma da pe spate hjarta deci mi-a zis asa strainul citit,ciuma citit,primul om citit,mitul lui sisif citit.lol eu clar nu ii pot lua o rama.nici nu avem poze impreuna smile)si nici nu cred ca e indragosteala la noi deocamdata lol e asa o senzatie de bine.lol

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#168 2009-02-04 21:51:25

_yohana_
Platinum member

o prietena i-a luat iubitului "N'o citi daca esti prost" de Tibor Fischer rotfl

#169 2009-02-04 21:57:33

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

foarte tare.i-a sa notez lol cred ca ma fugareste daca i-o cumpar lol

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#170 2009-02-04 21:58:18

skumpi
Vizitator

_yohana_ a scris:

da lol
ii iau rama foto si mai ce sa iau?specific valentin's neutral

o inimioara d aia mica smile

#171 2009-02-04 22:03:04

_yohana_
Platinum member

maine merg si eu prin magazine sa vad ce mai e smile

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.