|
Nu esti logat.
Infectie!?#1 2009-01-22 21:12:24
infectie!?De mult timp am o secretie vaginala albicioasa abundenta. Am consultat diferiti medici si am facut tratament cu o multime de medicamente fara a obtine insa un efect pozitiv. Am facut si analiza secretiei, cultura din col, test clamydia, papanicolau. La rezultatul ptr cultura din col a iesit negativ si absent candida, cel de clamydia a iesit negativ iar la secretia vaginala scrie absent candida si relativ frecvente celule epiteliale, rare polimorfonucleare neutrofile,relativ frecventi bacili gram pozitivi, rari bacili gram negativi. V-as ruga sa-mi spuneti daca este ceva grav si sa-mi indicati un tratament corespunzator.multumesc! Offline #2 2009-01-23 08:40:33
Re: infectie!?Ceva grav nu este. Insa pentru tratament trebuie sa mergi la medic. Pe forum nu iti va recomnda nimeni tratament. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|