homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog, o parere

#1 2009-01-22 23:13:21

mili
New member
Inregistrat: 2006-11-05

va rog, o parere

buna!
am mai scris si in decembrie c-am fost la ginecolog si m-am plans de secretie(imi provoaca un oarecare disconfort, ceva mancarime), dar atunci nu a putut sa-mi faca analiza la secretie(nu era persoana care se ocupa cu asa ceva).mi-a dat totusi atunci tratament cu cervigid si klion ovule si antibiotice zanocin, pe care am fost sfatuita pe acest forum sa nu-l fac in lipsa analizei.
am reusit sa fac analiza acum 2 zile si azi am ridicat rezultatul : "relativ frecvente celule pa.....toase(nu inteleg ce scrie ) superficiale si intermediare; reactie leucocitara usoara; T,N,M absente"
la papanicolau : "frotiul comporta celule malpighiene superficiale si intermediare cu modificari reactive citoplasmatice- vacuole, granule si numeroase polimorfonucleare asociate cu o inflamatie nespecifica. sunt prezente celule cilindrice endocervicale si metaplazice normale. concluzie: frotiu negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna. modificari reactive non-neoplazice asociate cu inflamatia"
la ambele, doctorita a zis ca sunt ok. voi c parere aveti? ce-o fi cu inflamatia si cu reactia leucocitara?
multumesc pt raspunsuri! multa sanatate!

#2 2009-01-23 01:34:35

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: va rog, o parere

e vb de o inflamatie banala pe care o au majoritatea femeilor cu viata sexuala activa.
nu pare sa ai vreo infectie cu vreun germene anume , si asta pt ca reactia limfociatara este usoara. (ea exista ca raspund la inflamatia prezenta)
si eu zic ca esti ok smile

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.