|
Nu esti logat.
Daca puteti sa ma lamuriti:D#1 2009-01-23 10:16:28
daca puteti sa ma lamuriti:Dsunt la prima folie de novynette si nu stiu exact daca isi fac efectul avand in vedere faptul ca a trebuit sa iau si antibiotice in acelasi timp. in cazul unui contact sexual, voi folosi oricum si prezervativ, insa sunt destul de..paranoica:-s sa nu fie vreun "accident" ceva. si inca o chestie..eu nu inteleg totusi cum e bine: dr de planning mi'a zis ca daca pastila se ia in prima zi d menstra, protectia este asigurata. pe de alta parte, dr ginecolog mi'a spus ca protectia nu are cum sa fie asigurata decat dupa prima luna cum e bine? Ultima oara a fost editat de iulikaa (2009-01-23 10:17:26) sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. Offline #2 2009-01-23 10:24:03
Re: daca puteti sa ma lamuriti:Ddaca incepi folia din prima zi de menstruatie si le iei corect esti protejata. daca iei antibiotice sincer nu stiu ce sa-ti spun. am citit pe aici ca scad eficienta. Eu sincer pana sa citesc aici nu am stiut, si iau novinette de 4 ani , si am luat antibiotice destule in ac timp si nu mi s-a intamplat niciodata sa scada eficienta. Offline #3 2009-01-23 10:37:48
Re: daca puteti sa ma lamuriti:D
Daca le iei din prima zi de menstra esti protejata de la prima pastiluta. Daca le iei din oricare alta zi, esti protejata dupa ce inghiti corect sapte pastilute. Antibioticele, antidepresivele si barbituricele scad eficienta anticonceptionalelor. De asemenea, grefele si ceaiul de sunatoare interactioneaza cu anticonceptionalele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|