|
Nu esti logat.
Pt Doctoressa :-s#1 2009-01-23 21:39:48
Pt Doctoressa :-sAm o mare problema....Iau de 5luni mercilon..Am avut scurgeri in a3a luna dar stiam ca e normal in primele 3 luni..A urmat si in a4a luna si atunci miam facut programare la ginecolog dar am gasit loc cand deja incepusem folia celei de a 5a luna...I-am explicat doctoritei problema si ea mi-a zis ca daca urma sa am si luna aceasta scurgeri sa vin sa-mi schimbe pastilele..Problema este ca azi intru in pauza( de 3 zile am scurgeri pe luna asta) si ca programarea la doctor este deabea peste 2 saptamani ceea ce ar insemna sa incep inca o luna de Mercilon...Ce ma sfatuiti? Puteti sa-mi recomandati alte pastile sau iau?Am mai luat pana acum numai la cerinta doctorului si Logest,Yasmin,Diane 35 depinzand ce problema aveam... Din 6.08.2010 mamica de fetita Offline #2 2009-01-23 22:21:52
Re: Pt Doctoressa :-scu toata caldura te sfatuiesc sa renunti la mersul la ginecolog pentru probleme legate de pastile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|