|
Nu esti logat.
Am incurcat pastila#1 2009-01-23 22:30:11
Am incurcat pastilaBuna. Vreau si eu un raspuns cat se poate de repede, va rog. Am luat ieri pastila de desorelle care trebuia sa o iau azi. Si abia acum am observat. Mi-a ramas cea de ieri si cea de maine. Ce e de facut? Si daca am luat-o ieri pe cea gresita, si-a mai facut efectul anticonceptional? " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline #2 2009-01-23 22:37:46
Re: Am incurcat pastilada, toate pastilele sunt la fel, nu ai observat? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-01-24 20:02:14
Re: Am incurcat pastilaeu aveam folia pe care o incepusem si ink o folie de rezerva,care imi ramasese dupa ce unisem la un mom dat 2 folii si o oprisem, fix la vineri. They can because they think they can. Offline #4 2009-01-24 20:09:31
Re: Am incurcat pastilanu are nimic One...inteleg ca e folie de 21 si atunci nu conteaza, ai doar grija sa nu te incurci in continuare I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2009-01-24 20:12:26
Re: Am incurcat pastilapastilutze am laut in fiecare zi,n-am uitat niciuna They can because they think they can. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|