|
Nu esti logat.
Sangerari intre menstruatii#1 2009-01-24 01:19:50
sangerari intre menstruatiibuna am o problema de 2 ani iau anticonceptionale karissa si pana acuma nu am avut nici o problema dar luna aceasta a venit mai greu si putin stopul si intre menstruatii am o sangerare Offline #2 2009-01-24 11:33:37
Re: sangerari intre menstruatiiai luat ceva care ar putea scadea efecul pastilelor sau ai uitat vreuna? happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-01-24 13:11:50
Re: sangerari intre menstruatiinu nu am luat nimic ce ar putea scade efectul si nici nu am uitat sa le iau Offline #4 2009-01-24 14:20:42
Re: sangerari intre menstruatiipoate fi de la ele...desi nici efortul sustinut nu poate fi neglijat...daca se repeta si luna viitoare sfatul meu ar fi sa mg la medic sa ti le schimbe...poate bineinteles sa fie si un caz izolat... happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-01-31 11:41:54
Re: sangerari intre menstruatiimie mi'a zis ginecologul k ii normal sa ai o scurgere intre menstruatii cand iei ac.....,dar asta depinde de organism in mare parte:P Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-31 12:13:27
Re: sangerari intre menstruatiieu nu cred ca e normal sa ai scurgeri de genul asta intre menstruatii cand iei ac, mai ales dupa 2 ani. in primele 3 luni e normal, spottingul care poate sa apara pana se obisnuieste organismul cu ele. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2009-01-31 12:17:45
Re: sangerari intre menstruatii
subscriu si daca mai ai si luna viitoare asa,mergi la doctor ca poate nu mai sunt bune pt tine Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #8 2009-02-01 11:26:54
Re: sangerari intre menstruatiiBuna.Si eu am patit acest lucru.Luam de 2 ani anticonceptionale Femoden si acum 2 luni mi-a aparut o scurta sangerare intre menstruatii,mai bine zis m-am patat.Am fost la ginecologie si mi-a spus ca nu le mai suporta organismul,apoi mi a dat alte anticonceptiuonale LAURINA,pe care le am luat 1 luna si apoi le am intrerupt deoarece si de la acelea am avut o scurta sangerare.M -am dus inapoi la medic si mi le a schimbat si pe acestea.Mi a dat YASMINE.Acum astept sa imi vina cm,deorece am uitat sa mentionez ca nu am mai luat anticonceptionale de o luna(am facut o pauza la sugestia ginecologului)si astept sa imi vina CM,care vad ca intarzie , ca sa le incep pe acestea sa vad cum imi merge si cu acestea. "Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla ci ceea ce faci cu ce ti se intampla" Offline #9 2009-02-01 12:08:36
Re: sangerari intre menstruatiidaca sangerarile apar in primele 3 luni,e normal,se obisnuieste organismul cu ele. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #10 2009-02-03 22:23:50
Re: sangerari intre menstruatiiSi eu am avut spotting cu Yasmin dupa 2 ani de zile... Panica, nebunie, am mers la medic si totul era ok... S-ar putea ca organismul tau sa aiba o dereglare hormonala... Eu am schimbat pastilele. Cat despre pauza de doar o luna de la pastile, nu stiu daca e binevenita. Offline #11 2009-02-04 09:03:51
Re: sangerari intre menstruatii
In primele trei luni de administrare este normal sa apara spottingul. Stai linistita. Iti faci probleme daca sangerarea mai apare si dupa aceste trei luni. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #12 2009-02-12 18:09:53
Re: sangerari intre menstruatiiBuna sunt noua pe acest forum si va rog pe cele care stiti un posibil raspuns la problema mea va rog din suflet sa imi scrieti!Folosesc anticon. karissa de un an,ultima data mi-a venit ciclul pe data de 25.01.09 totul in regula dar acum 5 zile mi-a venit ciclul si inca si acum imi mai vine un pic iar mai exact pe data de 8.02.si inainte de asta cu 2 zile am avut niste scurgeri maronii!I-au si niste pastile de slabit ss,dar stiu multe pers.care consuma aceste pastile si in aceelasi timp si AC si nu au nici o problema,spun asta pt.ca initial am crezut ca ele sunt de vina dar se pare ca nu!Eu am luat in continuare AC si mai am 8 zile pana intru la pauza!Intrbarea mea este in pauza de 7 zile o sa imi mai vina cm?acum sunt protejata?exista riscul sa raman insarcinata?va rog nu ignorati raspunsul meu si daca se poate sa imi scrie si DOAMNA DOCTOR!Va multumesc anticipat! Offline #13 2009-02-12 18:13:01
Re: sangerari intre menstruatiiesti protejata, daca se repeta si luna viitoare mergi si spune-i medicului de planning, s-ar putea sa fie nevoie sa le schimbi Offline #14 2009-02-12 18:21:29
Re: sangerari intre menstruatiisunt pastile naturale se numesc super slim!multumesc pt.sfat,dar mai am o intrebare,in cele 7 zile de pauza o sa imi mai vina? Offline #15 2009-02-12 18:23:28
Re: sangerari intre menstruatiinu pot sa-ti spun, depinde de cat a tinut spottingul Offline #16 2009-02-12 18:31:12
Re: sangerari intre menstruatiiok multumesc mult de tot,azi ar fi a 5 a zi! Offline #17 2009-02-13 13:25:09
Re: sangerari intre menstruatiisunt noua p'aici si am si eu o intrebare..pe 29 am luat postinor exact k pe prospect..imediat dupa contact..si de pe 3feb am o sangerare usoara...cat ar trebui sa tina?astazi e a 11-a zi de sangerare.. Offline #18 2009-02-13 14:21:46
Re: sangerari intre menstruatiiDepinde oraganismul tau. Poate sa tina pana la menstra. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #19 2009-02-19 09:52:33
Re: sangerari intre menstruatiiBuna ziua. Am si eu o problema. Iau Jeanine de 10 luni la recomandarea medicului ginecolog si dupa primele 3 luni cand am avut spotting, nu am mai intampinat probleme. Mai am o saptamana de luat pastilele pana la pauza de 7 zile si azi dimineata m-am trezit cu dureri de spate si de sani si cu o sangerare care nu e rosie ci mai mult maronie. Nu sunt scurgeri, se observa ca e sange. Iau in continuare pastilele pana termin folia?Problema e ca medicul meu nu e in localitate si nu am cum sa ajung mai repede de luna viitoare sa fac un consult. Termin folia si o incep si pe cea de luna viitoare?Ce sa fac? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|