|
Nu esti logat.
Despre ce sa fie vorba?#1 2009-01-25 18:24:55
Despre ce sa fie vorba?Povestea este cam asa....eu iau Yasmin de 2 ani fara pauza.Sangerarea de privare am avut-o normal, in a 5-a zi de pauza ca intotdeauna, asta fiind acum acum o saptamana si cateva zile. Vinerea sau sambata trecuta am uitat sa iau pastila si am luat-o a 2-a zi, la exact 12 ore trecute.Am avut sambata un contact.De duminica a inceput partea nasoala, m-am trezit cu un ochi putin umflat si am luat o aspirina pt ca altceva nu aveam la momentul ala in casa. Umflatura s-a dus pe parcursul zilei si am fost la mc , apoi seara aveam o durere groaznica de stomac. Am tot asteptat sa-mi treaca dar vazand ca nu trece m-am dus luni seara la camera de garda, cu dureri groaznice de stomac, de cap, si febra. Acolo mi s-a facut o injectie cu un algocalmin si un calmant si mi s-a dat o trimitere pt a 2-a zi la medicul internist.M-am prezentat a 2-a zi la medicul de interne care m-a consultat si mi-a dat tratament, punandu-mi diagnosticul de dispepsie ulceroasa.Aveam in continuare dureri groaznice de stomac si miercuri noapte am fost la spitalul de urgenta la camera de garda.Mi s-au facut tot felul de investigatii ( hemograma, sumar de urina, ecografie abdominala si endoscopie) dar nu s-a gasit absolut nimic si mi s-a spus sa continui tratamentul pe care il aveam deja, dar cu dozele dublate, si ca cel mai probabil am facut o reactie adversa la aspirina luata. Am facut asta timp de 3 zile si durerile au disparut.Ca medicamente mi s-au administrat Lanzap( medicament care reduce aciditatea stomacului) si Sucralfat ( trateaza ulcerul gastric si duodenal)care nu sunt antibiotice ci sunt pt stomac. Ieri am terminat tratamentul si am avut un contact protejat cu prezervativ. De dimineata am avut o sangerare care m-a pus pe ganduri.Am asteptat sa vad daca continua si nu a continuat, am ramas insa cu o secretie maronie .Pastilele le-am luat corect inafara de pastila pe care am luat-o la exact 12 ore de la ora corecta, iar acum sunt la a 10-a pastila din blister.Am facut azi un test de sarcina desi sunt convinsa ca facut acum nu are nici cea mai mica relevanta. Nu stiu ce sa cred, sa fie o dereglare de la tratamentul urmat sau sa fie altceva? Maine dimineata ma duc la medic, dar v-as ruga sa-mi spuneti si parerea voastra fetelor Ultima oara a fost editat de burnout (2009-01-25 18:46:44) we're part of a neverending story Offline #2 2009-01-25 18:47:46
Re: Despre ce sa fie vorba?pai tu spui aici doar de un contact si ala cu prezervativ, eu nu imi dau seama de unde ar putea fi vorba de o sarcina. pe de alta parte, e posibil sa fi scazut putin protectia din cauza Lanzap-ului, el reduce aciditatea si posibil ca pastila sa isi faca efectul mai greu. stiu ca in perioada in care eu am luat Lanzap, ac luam dupa minim 2 ore...imi programasem in felul asta tocmai ca sa nu am surprize I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-01-25 18:51:56
Re: Despre ce sa fie vorba?Contactul cu prezervativ este cel de ieri, dar am scris la inceput si de un altul care ar putea fi problematic. Nici eu nu luam Lanzapul in acelasi timp cu Yasmin , il luam la interval de cel putin o ora, pt ca il luam cu 20 min inainte sa mananc si mai trecea ceva timp pana sa iau pilula. we're part of a neverending story Offline #4 2009-01-25 22:04:35
Re: Despre ce sa fie vorba?am si eu o intrebare:o prietena de a mea a venit si mi-a spus ca a observat o rana ca un fel de crapatura micuta chiar la intrarea in vagin.As vrea sa-mi spuna si mie cineva despre ce este vorba.Si tin sa precizez ca are dureri atunci cand face sex.A mai auzit cineva de asa ceva? Offline #5 2009-01-25 22:41:29
Re: Despre ce sa fie vorba?sa mearga la doctorul ginecolog si intre timp sa se dea cu crema de galbenele. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|