homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatie de amigdale-2

#20 2009-01-26 12:53:02

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

Re: Operatie de amigdale

loveable...sfatul meu e sa te operezi.de la o simpla amigdalita,daca este implicat streptococul beta-hemolitic grup a poti ajunge la reumatism articular...si de aici poliartrita,cardita si asa mai departe.daca tot zici ca ai probleme...scoate-le.si cu anestezie locala.nu merita sa faci anestezie generala pt atat.implca mult mai multe riscuri.o sa fie cam nasoale primele zile dupa operatie,dar apoi o sa vezi ce e mult mai bine...decat sa suporti toate episoadele alea de amigdalita...eu as lua-o razna big_smile
cu cat mai repde cu atat mai bine.acum ca esti tanara recuperarea e mult mai usoara...cu cat imbatranesti,cu atat pot aparea mai mult ecomplicatii tongue
bafta! wink

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#21 2009-01-26 12:54:41

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ms de sfat...ai dreptate..
mai ales ca pana acum dr scria pe reteta amigdalita sau amigdalita acuta..
acum a scris deja amigdalita cronica reacutizata

hjarta

#22 2009-01-26 12:56:24

Loveable
Diamond member

eu nu cred ca`l am..da as putea sa i`l cer lu mama..
numa sa o intreb inainte (pe mama) daca e public nr ei de tel hmm

hjarta

#23 2009-01-26 12:57:24

Loveable
Diamond member

da du`te...uite azi de exemplu...la spitalu de copii..e suuuper simplu...cabinetu ei e chiar la intrare.. si nu te tine la control mai mult de 10 min

hjarta

#24 2009-01-26 12:59:33

calleigh
Platinum member

cu placere.tocmai de asta zic sa-i dai bataie...si ai scapat big_smile

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

Publicitate

loading...

#25 2009-01-26 13:02:25

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

amigdalele sunt "paznicii" care au grija ca microorganismele care ne intra in gura sa nu avanseze spre plamani/stomac.
Amigdalele au un rol foarte important pt apararea organismului fatza de infectii si este de preferat sa fie lasate acolo, atata timp cat ele nu fac mai mult rau decat bine. In momentul in care ai amigdalite peste amigdalite (cel putin o data pe luna) e cazul sa fie scoase....
Eu fac cam de 2-3 ori pe an amigdalita... si acum am big_smile Si o tratez cu tinctura de propolis (badijonari locale) si in 2-3 zile nu mai am nicun stres.. eu nu mi le scot.

Am facut operatie de polipi cu anestezie totala cand aveam 6 ani. M-a durut foarte tare gatul pe urma... cateva zile...
Daca ar fi sa aleg, as alege anestezie generala... mi-am scos 2 alunitze de pe spate cu anestezie locala si am simtit ca o iau razna de groaza... simti tot, simti traseul bisturiului cand taie... doar ca nu te doare... pe mine m-a marcat momentul.. tremuram toata.. a fost aiurea..

#26 2009-01-26 13:08:42

calleigh
Platinum member

fetelor...verisorul meu,pe vremea cand era si el copil (acum are 29 de ani) facea amigdalita cel putin de 2 ori pe luna.a incercat tot felul de tratamente si la un momentdat un medic i-a spus matusii mele sa il duca cu avionul.si l-a dus.de la bucuresti pana la constanta...si.....i-a trecut...4ever neutral va vine sa credeti asa ceva?eu inca nu am gasit explicatia lol

#27 2009-01-26 16:00:32

Loveable
Diamond member

forgetit eu am fost cu avionu de vreo 5 ori pana acum lol

hjarta

#28 2009-01-26 16:03:07

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

e na ...sa inteleg k acum knd voi pleca cu avionu ..scap si de amigdale ? ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#29 2009-01-27 10:51:03

calleigh
Platinum member

nu am spus asta valy...am spus doar ca lui asa i-a trecut smile

#30 2009-01-27 12:24:31

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

nu cred k e asa usor sa-ti treaca amigdalele...dar cine stie ....

..be the best ...fuck the rest smile))

#31 2009-01-27 12:27:40

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

alexia ti-ai facut testul aslo?sa nu ai streptococ hemolitic...k e destul de naspa..n-ati facut la imuno?

Sa nu te astepti sa te salut!

#32 2009-04-05 15:43:07

maryna
Full member
Inregistrat: 2006-02-09

am vazut aici ca toata lumea vorbeste de operatie de amigdale cu anestezie locala. eu m`am operat acum 3 saptamani cu anestezie totala si a fost extraordinar de bine. in primul rand ca nu am simtit nimic la operatie si in al doilea rand ca m`am recuperat foarte repede. asa ca va sfatuiesc sa va informati foarte bine inainte de a face acest pas. conteaza f mult pe mana cui va lasati. stiu persoane carora le`a fost gresita operatia si o groaznic sa ramai cu o cicatrice in gat care te deranjeaza mereu

#33 2009-10-01 11:39:30

puff
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-02

Eu de 4 saptamani am stat numai pe antibiotice de la o simpla raceala. In fiecare saptamana mi s-a schimbat antibioticul, pentru ca am amigdalita acuta pultacee. De pe 30 august stau numai cu antibiotice, cam 7 in total.
   Acum fac tratament si peste 2 saptamani ma voi opera de amigdale din cauza faptului ca am facut flegmon amigdalitic si, doctora a spus ca cine face flegmon are ca si o bomba in gat daca nu se opereaza, pentru ca v-a recidiva la oricand.
   Am discutat despre operatie si mi-a spus ca v-a fi anestezie totala, doar ca ma voi chinui dupa; apoi ca 3 saptamani nu am voie sa fac efort de niciun fel, si ca trebuie sa am grija foarte mare.
   Imi este putin frica si, as vrea sa stiu exact cum de simti dupa operatie, daca vomiti etc. S-a operat cineva de curand sau a avut flegmon? Va rog sa imi spuneti si mie. puss

Ultima oara a fost editat de puff (2009-10-01 11:42:29)

You belong to me.. hjarta
I belong to you.. hjarta
Fire from my heart.. hjarta
Burning just for you.. hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.