|
Nu esti logat.
CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALE#1 2006-10-10 11:20:06
CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEAm 34 ani , am deja un copil, iau anticonceptionale de 8 ani .... cat timp mai pot sa le iau???? am tot citit diverse chestii si reactii adverse si a inceput sa ma cuprinda o teama .... oare ar trebui sa schimb metoda contraceptiva????? .... sunt periculoase daca le iau prea mult timp ?????? .... va rog frumos sa ma lamuriti, orice sfat m-ar ajuta ... va multumesc anticipat tuturor Offline #2 2006-10-10 11:24:56
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEAndani, daca esti sanatoasa, si nu fumezi, le potilua pina intri la menopauza(sub supraveghere medicala). Daca fumezi, lasa-te de fumat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-10-10 11:36:47
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEuau doctoressa ce repede mi-ai raspuns, multumesc pentru promptitudine Offline #4 2006-10-10 11:55:54
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEandani, faptul ca nu ai probleme nu e un motiv sa nu mergi la medic....e de dorit sa nu ai probleme, insa e bine sa te tina un medic sub urmarire....ma rog, tu faci cum vrei, insa bine asa ar fi....faptul ca scade tensiunea, nu e o problema, sa nu creasca. Daca te-ai lasat de fumat, e ok....cu ingrasatul si cu durerile de cap...nu stiu ce sa spun acum, nu am date suficiente. Insa de luat poti lua contraceptivele in continuare linistita(bine ar fi sub supraveghere si cuniste analize facute regulat) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-10-10 13:22:25
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEmultumesc pentru informatii ... la medic ginecolog merg anual la control de rutina ... la planing nu am mai fost de mult timp Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-13 12:27:01
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEAm 19 ani si as vrea sa aflu care ar fi metoda cea mai buna de a ma proteja.Pana acum am folosit prezervativ,dar pentru a fi siguri ca nu va exista accidente ne-am gandit sa iau si anticonceptionale.Problema e ca nu stiu de care sa i-au si care ar fi consecintele?Un prezervativ de calitate e deajuns de bun pt a nu exista accidente? Offline #7 2006-10-13 12:28:52
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEEmilly, cea mai eficienta metoda contraceptiva(dupa abstinenta) este pastila contraceptiva combinata. Ca sa stii insa pe care anume sa le iei trebuie sa mergi la un cabinet de planning sa stai de vorba cu medicul de acolo Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-10-13 12:32:38
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEnu am mers niciodata si sincer chiar nu stiu cum sa procedez.ok stiu ca cea mai buna e abstinenta dar am un prieten de 3 ani si ne iubim.oricat am incerca sa mai reducem din intensitate nu se poate.deci sa merg la farmacie sa cer anticonceptionale fara sa consult un medic ar fi o greseala!? Offline #9 2006-10-13 12:38:30
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEcoc (contraceptive orale combinate) sun pastilele contraceptive. nu le cere la farmacie fara o reteta. trebuie sa ti le recomande un medic (ca stie mai bine) care te va tine apoi sub observatie (ca sa previna eventualele probleme) Nobody home Offline #10 2006-10-13 12:44:08
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEmultumesc pentru rapiditatea raspunsurilor.ati putea sa-mi spuneti despre consecintele folosirii acestora? Offline #11 2006-10-13 12:58:00
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEconsecinte? nu faci bebei cat timp le iei. Nobody home Offline #12 2006-10-13 14:03:31
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALENu lua contraceptive fara o vizita la medic pentru ca poti sa te ingrasi si sa ai probleme cu ele. Daca esti din Bucuresti, eu te sfatuiesc sa mergi la doctoressa! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #13 2007-01-23 13:04:05
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEE ffff urgent!!!!In luna decembrie ciclul menstrual mi-a venit pe 18,si acum suntem pe 23 si nu a venit.Nu stiu ce sa fac?De obicei fac sex protejat.Ar trebui sa intru in panica?Dupa cate zile de intarziere a ciclului menstrual ar trebui sa folosesc un test de sarcina? Offline #14 2007-01-23 13:20:30
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEnu am facut niciodata sex neprotejat.si care e cel mai bun test de sarcina si cam cat costa? Offline #15 2007-01-23 13:46:03
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEEmilly, ia-ti orice test de sarcina vrei. Fa-l la 7 zile de intirziere Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-01-23 13:54:21
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEok,imi cer scuze.multumesc pt raspuns Offline #17 2007-01-23 15:48:50
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEas mai avea o nelamurire.plz help me!cum se calculeaza corect can iti poate veni ciclul menstrual?din ziua in care ti-a venit sau dupa ce s-a terminat ultima zi de ciclu?deci daca mi mi-a venit in decembrie pe 18 si a tinut pana pe 25 numar 30 de zile de pe 18 sau 25?sper ca mi-ti inteles nelamurirea . Offline #18 2007-01-23 15:56:05
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALEultima zi de menstruatie e si ultima zi de ciclu... happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-01-23 16:00:58
Re: CATI ANI SE POT LUA ANTICONCEPTIONALENU, crys_ty_na, prima zi de menstruatie e prima zi de ciclu....ultima zi de ciclu e ziua de dinainte de cea in care apare menstruatia(singerarea) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|