|
Nu esti logat.
Igiena urechilor-2#20 2009-01-28 16:23:22
Re: Igiena urechilorCalleigh, sunt speciale pt. asa ceva. Ideea e sa pompeze cat mai mult lichid. Nu e de speriat, eu am asistat la o operatiune din-asta. Ultima oara a fost editat de ET (2009-01-28 16:24:35) Offline #21 2009-01-28 16:33:59
Re: Igiena urechilorSi eu am vazut vara asta la practica....si m-am cam speriat:)) de asta zic. nu imi plac acele,tuburile de dren si alte ustensile introduse in organismul meu cand vine vb despre alte pers nu am nici o problema...dar pt mine...no thanks! Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-01-28 16:44:41) Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #22 2009-01-28 16:40:03
Re: Igiena urechilorAh, medical attitude! Offline #23 2009-01-28 16:44:06
Re: Igiena urechilori guess Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #24 2009-01-28 17:18:17
Re: Igiena urechilor
da, nu-i complicat deloc si apoi te simti ca noua Offline Publicitateloading...
#25 2011-11-13 17:13:43
Re: Igiena urechilora mai folosit cineva intre timp audispray? alte pareri? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #26 2011-11-13 17:23:45Re: Igiena urechiloryoyo mie mi-ar fi teama ... sa nu imi ramana naibii urechile infundate...eu si la dus am grija sa nu imi intre apa Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #27 2011-11-13 17:27:41
Re: Igiena urechiloreu cu apa n-am treaba, ba chiar inclin capu' sa intre cat de multa daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #28 2011-11-13 17:45:26
Re: Igiena urechiloryoyo,eu am folosit. Da` acum nu te lua dupa ce zic,poate la alte persoane a fost altfe;insa mie mai tare imi infunda urechile,si dupa 2-3 utilizari l-am aruncat Offline #29 2011-11-13 18:29:41
Re: Igiena urechilordar eu... imi spal zilnic urachile, hai poate o data la doua zile maxim, daca am uitat sau nu am avut timp, ca-mi spal oricum parul si o data cu el si urechile, iar betisoarele le folosesc doar ca sa sterg apa, si cele cu bariera de vata nu-mi plac pentru ca se desface vata de pe ele. chestia e ca betisoarele sunt mereu albe dupa ce le folosesc. ma uit la ai mei ca si daca se spala zilnica scot niste mizerii de acolo... si de fapt apa iese si fara ele daca ai putina rabdare... nu e nevoie neaparat de betisoare. senzatia neplacuta e doar cateva minute dupa ce te-ai spalat. si urasc faptul ca nu am vazut barbat care sa-si curete zilnic urechile. bleah! cred ca daca nu-ti iese ceara cand folosesti betisoare nu e nevoie de sprayuri si alte minuni pe langa spalat... Offline #30 2011-11-13 19:12:55
Re: Igiena urechilorEu mereu cu betisoare mai subtire si nu imping foarte tare...acum aproximativ o luna m-am ales cu o otita seroasa(din cauza nasului pentru ca nu comunica cu trompele lui eustachio,s-a format un lichid in spate timpanului) si am mers la un spital privat din iasi(ARCADIA), cu toate ca inainte de asta am mers la spitalul universitar (SF SPIRIDON) acolo unde se uita toti rezidentii ...printre care unii cu greatza altii mai slabi si tot asa.Toate bune si frumoase am stat cu o ureche infundata aprox o sapt pana mi-am facut programarea la sp privat. am mers iar la consult am ramas...masca sa uitat in nas in gat ....si am ajuns la partea cu urechea care ....nu am cuvinte...la spitalul univ se uita in ureche cu un aparat ....degeaba....pe cand la cel privat sa uitat cu o camera cu care puteai vedea si tu cum arata timpanul tau si ce ai in ureche.....mia aratat lichidul care sa format in spatele timpanului din cauza virozei....iar in 2 zile am fost ok si am putut merge la munca....legat de spalatul in urechi la doctor de 2x pe an e o tampenie....daca nu ?i cerumen nu ai motive sa o faci....poate mai degraba un consult orl pus la punct de 2x pe an e mai ok Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #31 2011-11-13 19:15:50
Re: Igiena urechilorAnul trecut am facut ceva orl si profa ne-a zis ca ar fi bine sa nu ne mai bagam apa in urechi si sa nu folosim degete, betisoare si prosoape pt ca mai mult le putem infunda sau putem leza din gresala timpanul. Mai bine ne-am duce o data la jumatate de an si ne-ar spala ei urechile pt ca astfel am evita asemenea situatii. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #32 2011-11-14 14:00:17
Re: Igiena urechilorcum, 6 luni sa nu curat deloc urechea??? Offline #33 2011-11-14 15:04:25
Re: Igiena urechilorProstia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #34 2011-11-14 15:10:50
Re: Igiena urechilorcamy daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #36 2011-11-14 18:26:08
Re: Igiena urechilorEa se referea la mai multe patologii. Cei care se stiu cu probleme ar trebui sa se duca des.Spre exemplu sunt unii care in copilarie nu si-au scos apa din ureci si au facut tot felul de otite. Am facut decat un semestru si nu ne-a omorat cu patologia. Fiind sectie de kineto, a fost ceva mai mult de cultura generala. Ideea era sa nu exageram sa le curatam ca uneori putem face mai mult rau. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #37 2011-11-14 18:38:44
Re: Igiena urechilorEu imi curat urechile dupa fiecare baie cu betisoare. Ce-i drept, acum cateva luni mi s-a format un dop de ceara si am mers la policlinica si mi l-au indepartat cu ajutorul apei oxigenate. Audispray nu vreau sa incerc, tatal meu a facut oa mare iritatie/infectie/alergie cand s-a dat cu el. Nu stiu exact ce s-a intamplat dar bine nu i-a fost Offline #38 2011-11-14 18:41:55
Re: Igiena urechilorMie mi se pare ca astia nu mai stiu din ce sa faca bani Imi aduc aminte de creionul de nas pe care il foloseam in copilarie ca trageam din el si in 3 min era tot infundat nasul... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|