|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57-149#2813 2009-01-29 13:49:26
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57ioiii am ajuns sr. member... Ultima oara a fost editat de wra_blu (2009-01-29 13:49:59) Offline #2814 2009-01-29 13:50:37
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57din punct de vedere al mancarii la serviciu nu ma plang. noi avem cantina noastra si se fac zilnic ciorbe, mancaruri, plus gratare, diverse garnituri, snitele, salata si cateodata desert. fiecare ia ce vrea! eu de regula imi iau ori pulpita la gratar ori la tava cu ceva pilaf sau spaghete sau morcov sote sau piure de spanac....iar preturile sunt acceptabile. singura problema e ca vin "lacustele" si daca nu esti pe faza nu mai gasesti ce vrei. acustele sunt angajatele de la finante, administratia financiara si bnr-ul de la noi. sa le vedeti cum vin cu cutiutele si recolteaza tot I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2815 2009-01-29 13:51:10
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57si eu ma duc sa spal vasele,apoi ies la shopping Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2816 2009-01-29 13:51:48
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57lactate si peste mananc. Am halit dimineata o branzica cotagge extrem de buna. Peste mananc ori prajit facut cat de cat scrum (stiu ca nu e sanatos dar mie asa imi place), ori fiert cu cartofi natur + maioneza + lamaie, salata de ton cu porumb. Altceva nu prea. Nu ma prea indur sa iau conserve de la astia ca nu se stie, asa cum am dat eu de stricaciunea aia de al conserva poate cine stie ce mai patesc. Cred ca intervine si paranoia un pic aici! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #2817 2009-01-29 13:51:58
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57lucia, soparlele mananca lacuste! "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#2818 2009-01-29 13:52:54
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57Bye ramo Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #2819 2009-01-29 13:53:33Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57ce greu mai trece timpul asta...vreau sa plec o data sa dau examen si sa ma spal pe maini de sesiunea asta Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2820 2009-01-29 13:53:43
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57Te pup, ramo! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #2821 2009-01-29 13:54:02
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57jess, la mine lista de alimente pe care nu le consum e cam la fel, cu mici exceptii: pui + muschi de vita . "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #2822 2009-01-29 13:54:25
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57bafta skupmi Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #2823 2009-01-29 13:56:06
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57
eu le fentez! sun la bufet si le spun fetelor ce sa imi tina!!!na! asa sa moara lacustele de foame! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2824 2009-01-29 13:57:14
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57alinda, Jess dar voi de ce nu mancati carne? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2825 2009-01-29 13:57:48
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57Eu mai scap la punguta cu dulciuri. Si la produse de patiserie si la prajituri. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #2826 2009-01-29 13:58:17
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57hello fetili! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2827 2009-01-29 14:00:20
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57Buna, nicolle! pe unde umbli draga? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #2828 2009-01-29 14:01:48
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57am avut delegatii, jess "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2829 2009-01-29 14:03:33
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57Ce ai rezolvat cu instalatia? ce ti-a zis tipul ? "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #2830 2009-01-29 14:04:24
eu mananc carne, lucia, respectiv pui, peste si vita (rar). nimic de porc, nu mezeluri, etc... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #2831 2009-01-29 14:04:59
nicolle "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|