homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57

#1 2009-01-26 11:08:21

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57

A new, fresh one big_smile
majoreta  majoreta

#2 2009-01-26 11:08:48

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57

prima tongue

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3 2009-01-26 11:10:16

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Danae a scris:

eu zic sa stai de vb cu el love, oricat de greu ar parea... intreaba`l si tu daca mai simte ceva sau nu pt tine, zi`i ce te deranjeaza, ca iti faci rau singura asa si sa nu`ti para rau mai tarziu...

nu vreau sa-l intreb. nu vreau sa`l pun in situatia sa spuna ceva fara sa simta. nu mai vreau sa trag de el din nici un punct de vedere.. pt ca ajung sa am impresia ca relatia asta e o mare minciuna si sa nu mai stiu ce zice pt ca crede cu adevarat, si ce zice doar pt ca trag eu de el sa zica..
`oi vedea cu timpu.. in scurt timp.. dupa ce ne mutam.. ce-o fi
ieri mi`a spus ca o sa fie bine, si o sa fie dragut..
si eu am zis (ma certasem cu mama): bine, dupa ce m`ati tutut toti din toate partile 3 ani, acuma vi s-a sculat ca o sa fie bine.. nush cati nervi mai am eu.
si a zis ca ce tine de el..o sa faca tot posibiliul..

hjarta

#4 2009-01-26 11:10:24

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

love, eu zic sa vb ffff serios cu el.. esti tanara si nu are rost sa te complaci intr-o sit care nu iti convine si in care nu esti sigura de sentimentele lui.

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#5 2009-01-26 11:14:30

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

nu stiu love, eu cred ca tu ai nevoie sa-ti arate mai mult ca te iubeste....ca vrei mai multa siguranta...dar nu rezolvi nimic daca stai si te framanti singura pt ca el poate nu stie ce vrei tu...trebuie sa ii spui.
acum depinde si de el...pt ca daca el nu se poate da dupa tine si nu incearca sa faca compromisuri poate intr-adevar nu te iubeste suficient...pe de o parte insa e bine sa lasi omuld e langa tine liber, fara sa simta constrangeri din partea ta....pt ca atunci iti dai singura seama daca te iubeste sau nu.
degeaba face ceva dupa ce-i spui tu....e de apreciat sa faca din proprie initiativa si sa-l vezipe el ca zice iti demonstreaza ca te iubeste si sa te simti linitita, importanta pt el etc.
cand iubesti te porti singur altfel fata de iubita/iubit....ca mai sunt unele lucruri pe care tb sa i le spui da, dar e de preferat sa-l lasi sa se exprime si sa se poarte asa cum crede el ca atunci te prinzi tu mai rpd de tot.
dar o discutie n-ar strica....si oricum noi nu ne putem da seama daca te iubeste sau nu...tu esti langa el sa-l vezi cum e, ii cunosti gesturile tot depinde cum te simti tu alaturi de el, asta conteaza pana la urma.
si gandeste-te cum ti-ar fi mai bine...cu el sau fara el.

Publicitate

loading...

#6 2009-01-26 11:14:49

Loveable
Diamond member

nush...e si psihica chestia.. pt ca avem un trecut cu perioade foarte frumoase, dar si cu perioade extrem de urate..
mi-a spus si ca nu ma mai iubeste, etc (acum mult timp)
poate mi-e frica sa-l intreb.
pe de alta parte nici eu nu stiu ce simt.. daca e iubire sau nu.. in orice caz nu e ce era.
inainte de toate, tre sa`mi pun eu ordine in minte si in suflet.. si apoi da, o sa vb cu el bineinteles.. ca nu am de gand sa am o viata din asta..seaca

hjarta

#7 2009-01-26 11:16:59

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

da...cred ca cel mai bine e sa-ti clarifici tu...ce simti pentru el...si abia dupa aia...sa lamuresti cu el

baby Dragos hjarta rugaciune

#8 2009-01-26 11:18:59

Loveable
Diamond member

andru.. in ultimu timp, de cand ne-am impacat...s-a schimbat.
ex: dupa ce facem iubi iubi ma tine in brateee si ma mangaie, si imi spune cuvinte dragute (ceea ce de mult nu a mai facut)
sau acu 2 seri..mie nu`mi era somn si el s-a culcat...si a zis sa vin sa il tin in brate pana adoarme
sau ieri...am fugit la geam dupa el..sa`i zic sa`mi lase cheile ca erau la el.. si am zis "cum poti sa pleci fara sa-mi lasi cheile?" si el a zis.. "mai degraba cum pot sa plec fara sa te pup"
si acu cateva zile inainte sa adormim...a zis ca asa se bucura ca ne mutam, ca asta o sa fie cu adevarat al NOSTRU si o sa facem dragut...
deci nah, sunt schimbari in bine.
numa ca eu nu pot sa le cred pana nu le INTELEG.
si deocamdata nu pot sa inteleg de la cuvinte urate si despartiri, deodata s-a schimbat la 180 de grade... nu pot sa intelegt motivu

am impresia ca face asta pt ca s-a saturat de certuri, pt ca are o varsta si nu mai are chef de inceput relatii noi, si ce s-o fi gandit.. nah hai las tac din gura, o sa fie bine si gata.
impresia asta o am eu. si daca e asa chiar nu vreau.

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-26 11:21:02)

hjarta

#9 2009-01-26 11:22:30

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

love, daca vb cu el nu inseamna ca tragi de el sau il obligi sa zica ceva ce nu simte, doar sa fiti sinceri unul cu celalalt. pur si simplu cred ca ai dreptul sa stii si tu pe ce lume esti, ce e de capul relatiei. ca daca o lungesti si nici unul nu zice nimic, nu rezolvati o problema nu e prea bine. Comunicare, comunicare...asta trebuie sa faceti, sa comunicati.

Ultima oara a fost editat de Danae (2009-01-26 11:23:07)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#10 2009-01-26 11:24:34

Khristall
Insomniac member

sau poate te iubeste inca dar a intervenit monotonia si nu stie cum sa scape de ea. sau poate vede ca nici tu nu zici nimic, si poate isi pune si el mii de intrebari cum faci si tu... si lasa si el situatia asa, in plata ei.

#11 2009-01-26 11:25:01

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

love prea despici firul in 4.....iti faci rau singura. uita trecutul si bucura-te de prezent daca vrei sa iti fie bine...daca nu vei reusi sa treci peste ce-a fost o sa ramai cu indoieli in suflet mereu.

#12 2009-01-26 11:25:05

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

love...cu riscul de a te supara pe mine...eu cred ca relatia voastra nu va mai fi niciodata ce-a fost odata...si mai bine de-atat nu cred ca se poate pt el...asa ca ori te complaci in situatia asta si te multumesti cu cat iti poate da el...ori tu iti vezi de viata ta si el de-a lui wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#13 2009-01-26 11:27:10

Loveable
Diamond member

inceeeeerc...asta`i si "teoria" mea.. ca nu ajungi niciunde daca te impiedici de trecut. dar e greu.. pt ca prezentu e influentat de trecut..si automat cand face/zice o chestie, analizezi in raport cu ce a fost in trecut..
nah, sa speram ca o sa fie bine smile
acum imi zici tu ce-ti ziceam eu mai demult...cu despicatu firului in 4 smile

hjarta

#14 2009-01-26 11:27:49

Loveable
Diamond member

pink...auzi.. n`ai altceva de facut de ziua ta? lol
puss

hjarta

#15 2009-01-26 11:29:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

intr-adevar love, e ff greu sa pretinzi ca totul e roz cand aveti un trecut mai putin placut. sincera sa fiu, eu nush daca mai vroiam sa fiu cu el dupa toate cele... asa sunt eu..

#16 2009-01-26 11:29:44

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Nu mai am chef de nimic. Numai cand ma uit pe geam ma apuca o depresie, of of! sad

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#17 2009-01-26 11:30:29

Khristall
Insomniac member

pai nu te uita pe geam jessie... rotfl

#18 2009-01-26 11:30:38

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

"pink..la multi ani si multa sanatate. sa ne zici ce cadouri primesti"
mersi,animalutza...pai pana acum am primit o gramada de cadouri numai de la iuby...un set din aur alb cu mici diamante (cercelusi si lantisor cu pandantiv in forma de inimioara) hjarta...un set cu parfum si crema de corp Burberry London hjarta
...niste cizme superbe de la Benvenutti,cu un toc imens pe care o sa ma chinui sa stau si sa merg azi tongue...un paltonas foarte dulcic de la Flo&Jo...dulciuri...astazi imi pregateste un party la birou...pe scurt e tot ce mi-as putea dori...il iubesc! hjarta

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#19 2009-01-26 11:30:39

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

jess cand am iesit de la facultate am zis k mor cand am vazut in ce hal ploua...mi-am facut un ceiuc si ma bag in pat...ma simt rau

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.