|
Nu esti logat.
Ajutati-ma!:((-3#39 2009-01-29 21:34:17
Re: ajutati-ma!:((hi, am o mare nelamurire..va rog mult sa ma ajutati sa inteleg si eu ceva... Offline #40 2009-01-29 22:02:40
Re: ajutati-ma!:((ca sa faci analizele de rutina,nu trebuie sa intrerupi pastilele pt ca ele nu au treaba cu analizele normale ci cele hormonale,deci nu are rost....daca a fost sambata contactul nu-i nici o problema,important ii ca daca te hotarasti sa nu intrerupi Ac,sa te protejezi suplimentar 7zile+zilele in care iei antibioticul Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #41 2009-01-29 22:05:59
Re: ajutati-ma!:((imi fac analizele de rutina hormonale...alea la 6 luni....fac pauza de o luna si categoric incepand de duminica nu o sa mai am nici un contact sexual ...la cat de paranoica sunt eu pe tema asta...in cazul acesta cum fac? scuze ca nu am specificat de la inceput ce tip de analize fac....mai explica-mi ink o data tot pt ca s-a schimbat situatia ..ms mult de tot Offline #42 2009-01-29 22:11:50
Re: ajutati-ma!:((sincera sa fiu,nu stiu daca trebuie sa le intrerupi sau nu in cazul asta(mai bine ai intreba-o pe doctora ta de planning ca sa vezi ce iti spune)eu stiu ca nu e bine sa intrerupi Ac decat daca vrei sa faci bebe....nu trebuie de acum sa te opresti de la poti sa faci cu prez(stai asa o luna nu vreau sa iti dau un sfat gresit,de aceea mai bine te duci la doctor,sau poate mai stiu fetele pe aici...eu nu mai tin minte cum am facut pt ca a fost mai demult si de asta Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline Publicitateloading...
#44 2009-01-31 20:47:40
Re: ajutati-ma!:((buna am si u o intrebare.la mijlocul lui decembrie am fost la gine pentru ca aveam mancarimi si usturimi si o scurgere maronie.la ecografie doamna doctor mi-a zis ca am ovarele ok si ca e tot in regula si mi-a mai zis ca trebui sa-mi vina ciclul(se vedea ceva pata acolo).in fine.am luat un tratament vreo 2 saptamani.faza este ca in decembrie nu mi-a venit ciclul.in ianuarie mi-a venit normal,dar de la sf lui dec simt niste dureri in partea de jos a burtii,cateodata chiar am doare tare.le simt si acuma.am facut un test de sarcina si saptamana trecuta si a iesit negativ.intentionez sa mai fac unul si sapt viitoare.oare ce poate sa fie? Offline #45 2009-01-31 22:57:27
Re: ajutati-ma!:((sa nu fi racit ceva, daca zici ca la echografie nu ti`a iesit nimic suspect. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #46 2009-01-31 23:15:03
Re: ajutati-ma!:((poi am mai avut probleme din astea cu raceli.am uitat sa mentionez ca de ieri iar au inceput scurgerile maronii.nu stiu.in fine mia fac un test si sa vad cum vine menstuatia Offline #47 2009-01-31 23:18:21
Re: ajutati-ma!:((anticonceptionale nu iei nu? daca da, sangerarea poate fi spotting, daca nu, mergi la ginecolog Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #48 2009-01-31 23:49:34
Re: ajutati-ma!:((nu iau anticonceptionale.....da asa as fi vrut sa ajung iar la medic Offline #49 2009-01-31 23:50:44
Re: ajutati-ma!:((ma gandeam ca o fi spotting, dar daca nu iei anticonceptionale... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|