homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie urinara???-11

#191 2010-05-05 17:49:42

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: infectie urinara???

daenarys a scris:

moksa,multumesc frumos pt.raspunsuri si bafta la ultimele examene.
am facut transvaginala...acolo mi-a zis ca am chisturi pe o.d si foliculi pe stangul.
sa repet transvaginala? o alta parere nu strica niciodata smile

si moksa,eu ma gandesc si la apendice..poate e iritat sau ceva...din cate stiu eu nu trebuie sa te tavalesti pe jos de durere.si nu as fii primul caz in care se confunda anexita cu asta.

e destul de putin probabil sa fie vorba despre o apendicita care sa dureze de atata timp. in general ea este acuta. e adevarat ca daca faci legatura cu defecatia ne putem gandi ca ar fi asta, daca mergi la chirurg te opereaza sigur smile cum crezi, durerea ar fi mult mai intensa, ai avea si greata si tulburari de tranzit, eventual febra. dar e posibil, m-am gandit si la asta. doar ca nu exista alta solutie decat sa mergi la chirurg si sigur te opereaza, chiar daca nu e ceva urgent:) cum crezi.

pai..ecografie inca una sa vezi cum stai si eventual sa iti prescrie cineva un tratament, sa nu stai cu durere si probleme, nu? eu asa zic.

succes.

#192 2010-05-05 17:56:32

daenarys
Vizitator

da,stiu buba e ca nu mi-a trecut cu antibiotice si am luat ceva timp.mi-a dat in feb si arcoxia(cred ca asa se scrie) si imi lua durerile dar cum am terminat tratamentul au revenit.toate taratamentele precrise de medic pana acum pt.anexita au fost urmate cum trebuie si duse pana la capat.
si daca stiu un chirurg care nu ma orereaza decat daca e cazul si nu il suspectez ca ar vrea s ama taie inutil ?
si mi-am mai adus aminte de ceva primele dureri care au aparut au aparut in perioada cand eram constipata la efort ca sa ma exprim asa smile

ms frumos

#193 2010-05-05 21:31:26

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

daenarys a scris:

da,stiu buba e ca nu mi-a trecut cu antibiotice si am luat ceva timp.mi-a dat in feb si arcoxia(cred ca asa se scrie) si imi lua durerile dar cum am terminat tratamentul au revenit.toate taratamentele precrise de medic pana acum pt.anexita au fost urmate cum trebuie si duse pana la capat.
si daca stiu un chirurg care nu ma orereaza decat daca e cazul si nu il suspectez ca ar vrea s ama taie inutil ?
si mi-am mai adus aminte de ceva primele dureri care au aparut au aparut in perioada cand eram constipata la efort ca sa ma exprim asa smile

ms frumos

daca stii un astfel de chirurg fugi la el smile
sanatate!

#194 2010-05-05 21:37:15

daenarys
Vizitator

ms.pt sfaturi puss

#195 2012-01-27 12:59:42

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Dermatologul mi-a recomandat vitamina A,am luat primele 15 pastilute,urmand ca urmatoarele 15 sa le iau incepand cu 6 februarie.Urina mea este foarte galbena,sa fie de la pastile?Nu am secretii anormale sau urat mirositoare....

Publicitate

loading...

#196 2012-01-27 13:00:48

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

n-am remarcat cand am luat, dar e posibil
sau pur si simplu bei prea putina apa
eu iau niste vitamine care fac urina verde fluorescent lol

#197 2012-01-27 14:58:20

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

omg verde lol intr-adevar beau si putina apa in ultimul timp,am luat si pastilele,deci sigur e de la asta.
faza e ca ieri am avut un contact sexual si simt ca ma doare inauntru putin,cand ma ridic de pe scaun de exemplu,ca si cum ar fi febra musculara....ieri am avut si primul orgasm vaginal,cred ca m-am incordat prea tare si de aici durerea...insa azi am vazut si urina galbena si am asociat durerea cu ea,crezand ca am vreu infectie ceva...

#198 2012-01-27 22:05:08

fara_nume11
New member
Inregistrat: 2011-11-06

am si eu o intrebare .. Infectia urinara se poate face de la contactul sexual ? adica se ia prin contact sexual ? Faptul ca am Infectie urinara poate influenta cumva cu ceva un papanicolau de exemplu .. are legatura cu candida sau ceva de genul acesta ?

#199 2012-01-30 12:30:50

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

1. da, poti face infectie urinara in urma unui contact sexual.
2. da, poti sa iei un microb de la partener care sa provoace infectia
3. doar infectia urinara nu influenteaza examenul papanicolau. daca insa microbul care a produs-o s-a raspandit si la nivelul colului uterin, atunci da, va iesi si la pap infectie ori inflamatie
4. candida nu da infectie urinara. de regula, bacteriile produc asa ceva

#200 2012-01-30 14:13:05

heimdall
Diamond member

sunt de acod, mai putin cu partea cu transmiterea sexuala
cel mult contactul sexual favorizeaza "impingerea" bacteriilor tale proprii spre uretra, nu ale partenerului

#201 2012-01-30 15:03:26

anca90
Platinum member

heim, dar de ce n-ai putea lua ceva de la partener, care sa se inmulteasca initial la nivelul uretrei si apoi mai sus?

#202 2012-01-30 15:55:37

heimdall
Diamond member

sa-l iei cum ? adica sa te alegi intai cu o infectie genitala si germenul respectiv sa provoace apoi una urinara ? mi se pare dificil de realizat...

#203 2012-01-30 17:23:08

anca90
Platinum member

nu, direct urinara. sau urinara concomitent cu cea vaginala. daca partenerul are si el infectie urinara sau e purtator de vreun microb ce odata ajuns in zona, urca pe uretra si se multiplica... mie mi se par egale sansele de a dezvolta infectie urinara ori vaginala. ma gandesc ca prin contact seual neprotejat, microbii ajung oricum in zona si o pot lua pe oricare dintre cai smile

Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-01-30 17:23:33)

#204 2012-01-30 17:32:27

heimdall
Diamond member

nu stiu, mie mi se pare SF... si care sunt sansele ca parteneul sa aiba infectie urinara ? apoi gemenii astia de obicei sunt din sursa proprie, nu se transmit; in al doilea rand, mai rar ca aceiasi gemeni sa povoace infectii urinare si genitale, si daca o fac, o fac separat, adica sa zic e-coli se duce din intestin in uretra SAU in vagin, nu se va duce decat in putine cazuri de la uretra la vagin ... si asa mai departe

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-01-30 17:32:48)

#205 2012-04-26 19:48:26

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

am mai multe intrebari big_smile

biseptol este antibiotic sau altceva? pe internet nu prea m-am lamurit...interactioneaza cu ac?

care este diferenta intre urinal si urinal akut? in afara de cea de pret evident

uricol administrat preventiv sa zicem inainte de contactul sexual eventual dupa previne infectia urinara?

#206 2012-04-26 19:54:24

heimdall
Diamond member

e antibiotic, o sulfamida de fapt, dar nu interactioneaza cu AC
o pastila de urinal akut e echivalentul a 6 pastile de urinal, sau asa ceva... gasesti concentratia pe net
nu cred ca uricol ajuta la asta
am vazut ca se recomanda chiar o pastila de biseptol dupa contact in cazul in care esti predispusa la cistita postcoitala... eu nu as lua
o urocultura ai facut si ai tratat lighioana dupa antibiograma ?

#207 2012-04-26 20:01:31

sleeping_beauty
Addicted member

da heim, am tratat lighioana dupa antibiograma si mi-a trecut...insa mi-e frica sa nu se intoarca. Prima urocultura mi-a iesit sterila si dupa 5-6 zile de la recoltare eu deja aveam simptome de inf urinara violente si cum nu puteam sta asa am luat un antibiotic la recomandarea med de familie, insa nu inainte de a mai duce inca o proba la laborator pt urocultura...mi-a iesit e-coli si dupa 6 zile de antibiotic care din pacate nu era bun pt mine am mai bagat inca 10 zile de antibiotic cf antibiogramei

chestia e ca acum la aproape o saptamana de cand am incheiat tratamentul parca am iarasi un disconfort ca data trecuta...pur si simplu o mancarime cand si cand..nimic altceva...eu am avut simptomele astea data trecuta timp de vreo 2 saptamani pana sa duc prima proba pt urocultura care a iesit sterila...cred ca a fost o cistita care a evoluat

mi-e frica ca fac iar infectie...de azi dimi am trecut pe urinal akut si am luat si 3 plicuri de uricol

pe mine ma intereseaza cum naiba fac sa evit in urinara provocata de contactele sexuale dese

#208 2012-04-27 10:36:04

heimdall
Diamond member

mai jos e un topic cu cistita la care am scris epopeea mea
eu fac tratament homeopat si naturist (pe astea din urma pot sa ti le spun : Uractiv, Diurosept si Biosept) si sper sa fie mai bine
poti sa le incerci si tu eventual, tratamentul homeopat e mai delicat, trebuie sa ti se prescrie remedii special pentru tine si nici nu ma apuc sa mai promovez asa ceva, ca lumea e foarte refractara la homeopatie
oricum ideea e ca tu trebuie sa faci un tratament mai lung pentru imunitate ca sa o impedici sa recidiveze... antibioticele poate rezolva problema pe moment, dar data viitoare bacteria va fi rezistenta la ele si va fi din ce in ce mai greu sa scapi de ea

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-04-27 10:37:00)

#209 2012-04-27 18:34:12

sleeping_beauty
Addicted member

heim mai poti pune o data link-ul te rog? abia acum am citit

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.