homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie urinara???-2

#20 2009-02-08 14:34:39

kendra
New member
Inregistrat: 2007-09-20

Re: infectie urinara???

Eu i-am spus sambata ca e ultima zi in care iau, si mi-a spus sa vin marti pt urocultura...si pt ca sambata inca am avut antibiotic in organism, teoretic n-ar fi decat 2 zile (dum si luni) in care organismul sa elimine ce a mai ramas din antibiotic...

si pt dureri mi-a zis sa iau no-spa, care nu au cam niciun efect. oricum dureri mari am in special seara, pe parcursul zilei sunt mici, si mai mult un discomfort general, dar seara abia daca mai pot sa merg drept sad asa ca seara iau de obicei un algocalmin si reusesc sa dorm ok.

Acum sunt si in a 3-a zi de menstruatie, pt ca am intrerupt anticonceptionalele dupa cam 15 pastilute din folie din cauza ciprofloxacinei, si mai sunt si dureri din pricina asta. Dar cu alea m-am obisnuit si le suport lunar si fara sa iau vreun medicament.

smell the roses while you can

#21 2009-02-08 14:42:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu trebuia sa intrerupi anticonceptionalele, doar sa te fi protejat suplimentar

#22 2009-02-08 18:39:31

kendra
New member

Am zis ca daca tot nu isi mai fac efectul cum trebuie nu mai are rost sa le iau. O sa le reiau cand termin tratamentul cu antibiotice

#23 2009-02-08 19:55:22

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

antibioticele scad ce-i drept efectul contraceptiv dar nu e ca si cum nu le-ai lua deloc. nu ar fi trebuit sa intrerupi folia

#24 2009-02-09 15:45:42

kendra
New member

Au trecut doar 6 zile de cand le-am intrerupt...sa ma apuc sa iau din nou? chiar daca efectul lor contraceptiv e diminuat, si o sa iau iar antibiotice? :f?rbryllad:

Nu inteleg, pt ca iau de atata timp, e bine ca organismul sa primeasca in continuare hormonii aceia, chiar daca efectul lor nu mai e garantat? hmm

Publicitate

loading...

#25 2009-02-09 19:42:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mai bine asteapta urmatoarea menstra si le incepi din prima zi...

happy with him...inlove with him...puss

#26 2009-02-11 10:48:38

kendra
New member

Ok am fost marti  la laborator pt urocultura, dar tanti de acolo mi-a zis ca daca au trecut doar 2 zile de cand am terminat antibioticele, nu prea are rost sa o fac. Asa ca am zis k o sa mai vin vineri sa o fac.

Insa de vreo 2-3 zile ma simt mult mai bine, aproape ca nu ma mai dor deloc rinichii, si cred k m-am vindecat..o sa ma duc oricum sa-mi fac si urocultura si ecografia sa vad ca totu e ok.  smile

Pot sa ma apuc din nou de anticonceptionale in cazul asta? daca nu mai urmeaza sa iau vreun antibiotic? Sau trebuie neaparat sa astept pana luna viitoare?  A trecut o saptamana de cand le-am intrerupt (numai ca le-am intrerupt mai devreme ca de obicei) asa ca nu pot sa o consider saptamana normala de pauza, stiu. Dar daca m-as apuca de acum, plus protectie suplimentara cele 7 zile, ar fi ok nu?  dance

#27 2009-02-11 22:25:02

lady in black
Insomniac member

asteapta menstra si apuca-te in prima zi

ar fi bine sa treaca o saptamana de cand ai terminat antibioticul si doar apoi sa faci urocultura

#28 2009-05-13 19:46:19

lady in black
Insomniac member

fetelor, cred ca m-am ales cu o infectie urinara de toata frumusetea
de dimineata urinez des si ma ustura de mor si parca e din ce in ce mai rau
am sa merg maine la prima ora sa fac o urocultura, insa spuneti-mi ce pot sa fac pana atunci? ce ceaiuri as putea sa beau? am inteles ca sucul de afine e bun, am baut o cana...

#29 2009-05-13 20:33:27

gargarita
Moderator

poti incerca cu urinal akut si multe lichide/ ceaiuri calde

#30 2009-05-13 20:35:07

lady in black
Insomniac member

urinal nu influenteaza urocultura de maine nu?
merci gargarita puss

#31 2009-05-13 20:41:33

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

lady in black a scris:

urinal nu influenteaza urocultura de maine nu?
merci gargarita puss

te mentine "sane" pana la un tratament adecvat. cel mai probabil iti da Ciprinol/Ciprofloxacin..astea se dau ca antibiotic...la infectie...in rest cred ca ar fi bien sa stai la cald si sa bei ceai de codite de cirese, nalba, matasea porumbului, flori de albastrele, de mesteacan, ...este un ceai ..CEAI DIURETIC NR 2..care contine taote astea ce ti le =am enumerat eu se gaseste la PLafar sau in farmacii..exact acu o ora i-am luat mamei...3.50 lei
s-ar putea sa influenteze Urinal..nus tiu sigur

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2009-05-13 20:44:05)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#32 2009-05-13 20:46:00

lady in black
Insomniac member

am gasit in casa ceai de matasea porumbului si fac acum
voi face urocultura cu antibiograma sa vad la ce e sensibil(baniesc ca e o infectie cu e-coli, caci am inteles ca e responsabil de majoritatea infectiilor urinare)
ma termina faptul ca va trebui sa iau antibiotic caci de candida oricum nu scap nicicum bang

si in general, infectiile urinare trec din prima sau voi face din nou tratamente peste tratamente? nu tin minte sa mai fi avut pana acum infectie urinara

#33 2009-05-13 20:50:00

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

lady in black a scris:

am gasit in casa ceai de matasea porumbului si fac acum
voi face urocultura cu antibiograma sa vad la ce e sensibil(baniesc ca e o infectie cu e-coli, caci am inteles ca e responsabil de majoritatea infectiilor urinare)
ma termina faptul ca va trebui sa iau antibiotic caci de candida oricum nu scap nicicum bang

si in general, infectiile urinare trec din prima sau voi face din nou tratamente peste tratamente? nu tin minte sa mai fi avut pana acum infectie urinara

mai mie imi treceau din prima...dar e posibil sa mai faci ...adica la cateva luni/un an/depinde de om...ideea e ca am luat Ciprinol antibiotic tare puternic ..d eluam unul pe zi..acuma vezi tu ce ai si cat de mare e infectia daca e infectie

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#34 2009-05-13 20:51:59

gargarita
Moderator

lady, n-ar trebui sa influenteze pt ca e pe baza de extract concentrat de merisor
eu am avut de 2 ori si de fiecare data am facut tratament conform antibiogramei si am scapat din prima
au fost la diferenta de mai putin de 2 luni una de cealalta si am cam ramas cu o sensibilitate. am luat urinal vreo 2 luni preventiv ca deja mi-era o frica de moarte sa nu recidiveze si a fost ok, n-am mai facut de atunci

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-05-13 20:54:49)

#35 2009-05-13 20:52:21

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

lady depinde mult de analizele de maine, ai facut si un examen simplu de urina sumar cu sediment ? tratamentul este in functie de localizarea infectiei - joasa sau inalta , care va reiesi maine din analize.pana atunci poti lua linistita urinex/uricol. ceai de cozi de cirese, si no-spa plus un antiinflamator- de ex un pliculet de flamexin. si lichide muuuulte muuuulte. sa speram ca e o cistita necomplicata si s-ar putea sa nu-ti iasa nimik la urocultura, si atunci ai noroc sa scapi fara antibiotic , doar cu biseptol 2x2.te pup lady puss sanatate multa multa !
vezi maine dimineatza la recoltare, sa ai urorecoltor si jetul mijlociu. wink

#36 2009-05-13 21:02:39

lady in black
Insomniac member

multumesc mult pt lamuriri puss
nu am facut sumar si am zis ca maine mai bine fac direct urocultura ca sa nu mai stau apoi nu stiu cate zile pana primesc rezultatul
am luat recipient special de la ei.
ar fi bine sa fie nevoie doar de biseptol, caci am daca trebuie sa ma protejez suplimentar am sa fac cu nervii mai ales de cand am patit un incident cu prezervativele si nu mai am incredere in ele...

alexia, urinez intotdeauna dupa contact, mi-am facut obicei lol si pana acum nu am avut pb dar se pare ca acum nu am scapat. sper sa treaca  signof10
multumesc inca o data  smile

#37 2009-05-13 21:16:18

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

lady..sa bei ceai si poti sa iei si urinal...dar nu stiu dk te ajuta ...pe mine nu m a ajutat, si am luat o sapt numai k sa nu ajung la doctor sperand sa mi treaca...dar teapa sad...depinde cat de serioasa e infectia, mie de ex mi a dat rovatinex si nolicin...si deja din ziua a 2 am incep sa ma simt bine, asta dupa ce o sapt jumatate....stateam numai la toaleta, nici la cursuri nu puteam merge, nici sa dorm...nimic. Hmmm. copil fara minte am fost, trebuia sa merg dinainte, asa k maine dim sa mergi smile

time is precious.....

#38 2009-05-14 17:12:23

lady in black
Insomniac member

am febra de azi de la pranz 37,7 sad si ma doare destul de tare cand urinez, mai ales spre sfarsit. azi noapte am mers de 4 ori la baie
am sa o sun pe doctorita imediat... cum rezultatul de la urocultura vine doar luni banuiesc ca va trebui sa incep ceva antibiotic
s-ar putea sa am ceva complicatii din moment ce am facut si febra? sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.