homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se poate asa ceva ?! :(-2

#20 2009-01-26 21:37:35

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: se poate asa ceva ?! :(

Diana888 a scris:

Dar este adevarat mi-a zis cineva azi ca daca mi s-a format punguta de puroi nu mi se mai trage nici cu antibiotice ?

diana un doctor calumea stii ce facea?nu se atingea de nimic.te trimitea la raza, sa ti faci un film la masele, dupa care constata ce fel de infectie e,daca este sau nu, tratament, dupa care refacut un film.
eu asa am facut si crede ma ca am avut probleme mari la masea.aveam infectie sub masea la 4(si inca nu erau stricate!!!) de la aceste masele si de la aceasta infectie mi au iesit ganglioni in cap! si la obrazul drept la fel.tot un ganglion numai ca asta se tot tragea inauntru si arata ca o gaura  neutral eu am facut tratament cu antibiotic romanesc si nu a dat nici un rezultat.am luat niste antibiotice  de prin sua, nu mai tin minte cum se numeu, foarte puternice dupa 48 de ore deja ganglionii mei se retrageau..
oricum m am cam intins la vorba multa.parerea mea e sa te duci la un doctor capabil, nu la unul care sa ti scoata maseaua avand infectie
cred ca stii si tu ce se poate intampla,nu?

ia si rezolva problemele,fa o radiografie sa fii sigura ca nu mai ai infectie si apoi mergi la extractie!succes puss

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#21 2009-01-26 22:03:06

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Multumesc mult fetelor ....auziti ce imi mai zisa cineva ca daca s-a apucat doctoru asta de masea un alt doctor nu se mai apuica de maseaua asta ...asa e ? Eu nu mai vreau sa merg tot la asta ... sad

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#22 2009-01-26 22:05:20

skumpi
Vizitator

wai Diana
nu mai lua d bun tot ce tzi se zice`

care`i logica ?
o sa te primeasca orice alt doctor... n`are legatura smile

#23 2009-01-26 22:10:17

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

uh smile multumesc asa sunt eu cred aproapte tot ce mi se spune mai ales daca mi se spune ceva de rau smile

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.