homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buletin

#1 2009-01-26 21:40:29

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

buletin

fetelor, am si eu o pbl: trebuie sa imi fac buletinul, insa nu am timp de alergat;   as vrea sa va intreb, aveti idee, imediat cum ma duc la sectia de politie, depun actele, ma trag in poza si revin ca sa il ridic dupa cateva zile, sau ma duc, imi trebe programari, si ale prostii din astea?  hmm

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#2 2009-01-26 23:10:59

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: buletin

te duci cu toate actele, faci poza si iti spune cand sa mergi sa il ridici. nu e cu programare, cel putin la ploiesti nu. e posibil sa fie aglomeratie insa....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-01-26 23:27:19

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

uuuffff, sper sa nu fie, si sa scap repede... si asa au aia de la sectia de care apartin eu un program asa de tampit, numai 2-3 ore pe zi..  sad

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#4 2012-09-20 22:54:17

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

daca sunt din provincie si inca am adresa de acasa in buletin, iar luna viitoare o sa-mi cumpar garsoniera, imi pot face buletin de bucuresti in care sa figureze noua adresa?
sau trebuie sa-mi fac mutatie d-aia sa scrie pe spate?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#5 2012-09-20 23:04:36

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

din moment ce este garsoniera ta iti poti face buletin cu noua adresa.

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

Publicitate

loading...

#6 2012-09-20 23:07:45

blackberry
Insomniac member

trebuie sa ma duc in sectorul de care apartin in bucuresti sau trebuie sa ma duc in orasul natal?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#7 2012-09-20 23:21:24

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Buletinul de bucuresti se face in bucuresti la evidenta populatiei a sectorului de care apartii. Eu mi-am facut buletin in mai si adunat nu mi-a luat mai mult de 30-45 de minute sa-l fac.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#8 2012-09-20 23:31:22

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

BB.S-ar putea sa trebuiasca sa te duci in orasul natal sa predai buletinul emis de ei.Nu stiu exact.E doar o persupunere..dar in afara de asta nu vad alt motiv de ce ar trebui sa te duci in orasul natal.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#9 2012-09-21 01:14:21

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

buletinul se preda la Bucuresti, in cazul tau, iar ei iti iau datele pentru noul act. Nu trebuie sa mergi cu el in provincie, cei din Bucuresti au nevoie de o dovada clara a existentei cartii de identitate de dinainte, pentru a facilita procedeele.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#10 2012-09-21 11:53:15

blackberry
Insomniac member

am inteles, merci puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.