homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna,am o nelamurire....

#1 2009-01-26 23:49:57

cr3atza
Membru
Inregistrat: 2009-01-26

buna,am o nelamurire....

buna,am o nelamurire....eu yau anticonceptionaleYASMIN si de cand le iau chiar nu am avut probleme.poate o durere de cap...eu nu am fost la medic.le-am luat fara sa merg la medic!!!!nu am stiu k la 6 luni se face pauza nu se mai iau pastilele timp de o luna....eu am faqt aceasta pauza la 8 luni,si aqm vreau sa stiu knd tre sa incep sa le iau din nou...ince zi????va rog sa ma ajutati!!

#2 2009-01-27 00:14:47

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: buna,am o nelamurire....

Nu trebuie sa iei medicamente fara parafa medicului, in primul rand. Ar fi bine sa mergi la planning si sa-ti recomande cateva analize. Pauza nu se face nici la 6, nici la 8 luni. Mergi la medic!!!!

#3 2009-01-27 00:14:54

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

in primul rand anticonceptionalele nu sunt niste bomboane pe care te duci si le cumperi. acestea trebuie prescrise de un medic specializat(la planning adica).poate nu sunt potrivite pt tine si o sa ti faca probleme in timp.
in al doilea rand pauza nu este necesara.doar daca vrei tu neaparat sa faci o pauza, o faci, daca nu nu.
le incepi la fel din prima zi a menstrei, daca vrei protectie din prima zi.daca o sa iei in zilele urmatoare o sa necesite o protectie suplimentara de 7 zile.
da o cautare pe forum ca  s a vorbit mult despre chestia asta..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#4 2009-01-27 00:16:40

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

intai ar tb sa mergi al medic sa vb cu el sa vezi daca nu cumva ar fi mai bune altele..poate intr-adevar de la ele ti s etragea durerea de cap...
cat despre luat se iau din 1 zi de menstra

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.