homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De unde aveti bani?-3

#39 2009-01-27 19:13:22

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

Re: De unde aveti bani?

eu sunt studenta..deci deocamdata de la ai mei tongue..dar tare as vrea sa imi gasesc in viitorul apropiat,adica dupa sesiune  un job..sau ceva..ca deja mi-e rusine de ai mei.. roll

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#40 2009-01-27 19:19:29

LexyaLadyM
Full member
Inregistrat: 2009-01-15

pai eu... de la ai mei.. k is a 12a.. ce se indura ei sa-mi dea.. k eu nu cer bani decat dak e vreo urgenta..
sunt prea orgolioasa k sa cer.. mai ales k nu ma inteleg exceptional cu ei. asa k prefer sa cred k sunt doar tolerata in casa.. si k bani primesc doar la nevoie.
big_smile da ma mai scuteste iubi de cheltuieli.. plateste el papik la sc.. sau pizza din oras big_smile

Ultima oara a fost editat de LexyaLadyM (2009-01-27 19:20:11)

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

#41 2009-01-27 20:19:03

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

studenta, lucrez de prin a 11a,stau la mami si tati. din august daca termin banii din salariu, ciuciu de la parinti.ori imi mai da iuby cate 50 lei pe luna pt ceva supermega important, ori strang din dinti

#42 2009-01-27 21:09:21

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

imi dau ai mei bani de chirie ,mancare,intretinere ,tot ce imi trebuie prin casa.Si am si salariul meu din care imi iau ce vreau in rest .

Mamica de 2 pui scumpi

#43 2009-01-27 21:49:52

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

parinti!!! dar termin facultatea anul asta si s-a terminat cu boiereala...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#44 2009-01-27 21:50:44

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

alina_alina a scris:

cam mica alocatia asta..dar si mie mi e dor sa mai am..

cica din iulie se face 80 lei

expect the worst , hope for the best!

#45 2009-01-27 22:00:56

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

din salariu . atat tongue

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#46 2009-01-27 22:21:22

persifona
Vizitator

Andra123 a scris:

la noi se stie ca doar el lucreaza,dar cum castiga suficient eu pot sa imi vad de faculta,nu trebuie sa ma stresez si cu lucru tongue.
Inainte sa ne casatorim el mi-a platit si faculta si imi lua haine si orice smile a lucrat specilal pt mine,nu ii mai ramea lui nici 1 leu din salar lol

Si nu te simti aiurea?  :f?rbryllad:
Eu nu ma simt in largul meu nici daca plateste matzu o pizza-n oras, ma simt prost..

#47 2009-01-27 22:36:30

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

_yohana_ a scris:

alina_alina a scris:

cam mica alocatia asta..dar si mie mi e dor sa mai am..

cica din iulie se face 80 lei

moaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama ce bogate sunteti  :f?rv?nad:
pe vremea mea era de 23 de lei rotfl 28 parca in ultimu timp..

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-27 22:36:49)

hjarta

#48 2009-01-27 22:37:32

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

vor fi cei care vor mai fi la scoala. lol

expect the worst , hope for the best!

#49 2009-01-27 23:33:48

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

eu sunt si studenta si cu 2 joburi... ai mei nu imi mai dau bani cand eram in primul an de fac, ba mai mult mai platesc eu cate o factura sau ii mai trimit sora-mii in romania (si ea e studenta si nu lucreaza).  ai mei ma mai ajutau cand ramaneam fara bani, asa vreo 20-30 ? de benzina sau mai imi cumpara mama cate o hainutza. sunt mandra de mine ca ma intretin singura (mi-am luat masinutza, imi platesc facultatea si toate cumparaturile: haine cosmetice si 2 rate). mi-ar placea sa ma mut cu iubi dar deocamdata nu ne putem permite. (chirii scumpe, cheltuieli multe cu mutatul... )

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#50 2009-01-28 06:58:12

roxipoxi
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-04

studenta si lucrez. nu i am mai cerut mamei bani de la 18 ani. chiar ii dadeam eu in fiecare luna 1 mil si bonurile si ma simteam asa mandra big_smile la 20 de ani m-a mutat iar  de vreun an nu ii mai dau bani,  asa a vrut ea..si in decembrie am ramas fara servici. mi a fost f greu si mami m a ajutat. in sensul k atunci knd ma mai duceam la ea imi mai dadea cate 500 mii, 1 mil,  iubi la fel imi mai dadea si el bani smile am trecut cu bine. acum am din nou servici si nu mai sunt probleme cu sursa mea de bani. vreau sa i fac iarasi o vizita mamei sa-i duc niste flori in semn de recunostinta. smile

patfierbinte

#51 2009-01-28 09:35:24

annabel
Diamond member

persi de ce sa iti fie rusine ca plateste iuby cand iesiti la o pizza?pai daca tu nu ai si el are, plateste el.daca e invers platesti tu.macar asa.
e barbat, ar trebui sa te rasfete, sa te faca sa va simtiti bine cand iesiti in oras
am si eu un cuplu care cand ies in oras isi plateste fiecare consumatia.isi numara si fiecare leut.mi se pare f urat.si cand a platit el si partea ei, ii spune"vezi ca trebuie sa imi dai X bani"
de ziua ei la munte, noi fetele am fi vrut la patinoar.dar el nu nu mergem(adik sa nu ii plateasca biletul gagicii sale)ci a preferat sa dea bani pt schiurile lui(ca ea s-a dat cu sania).si tot noi ceilalti am dat bani si am facut o masa festiva.el nimic.chiar parea deranjat ca faceam zgomot si mirosuri(de la cuptor yammy)si ca nu terminam o data sa plecam la ski/sanius

#52 2009-01-28 10:51:28

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

mary_aleee a scris:

eu sunt si studenta si cu 2 joburi... ai mei nu imi mai dau bani cand eram in primul an de fac, ba mai mult mai platesc eu cate o factura sau ii mai trimit sora-mii in romania (si ea e studenta si nu lucreaza).  ai mei ma mai ajutau cand ramaneam fara bani, asa vreo 20-30 € de benzina sau mai imi cumpara mama cate o hainutza. sunt mandra de mine ca ma intretin singura (mi-am luat masinutza, imi platesc facultatea si toate cumparaturile: haine cosmetice si 2 rate). mi-ar placea sa ma mut cu iubi dar deocamdata nu ne putem permite. (chirii scumpe, cheltuieli multe cu mutatul... )

mei cum reusesti?...si eu as vrea, dar mi-e greu si cu un job...tot timpul sunt obosita sad As incerca acum in vara sa mai imi caut ceva si cred k o sa o si fac. Daca vad ca nu merge treaba asta e, dar as fii super happy dak ai putea sa imi dai ceva sfaturi ca poate asha prind si eu curaj  smile

#53 2009-01-28 13:29:45

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

salariu, parinti si iuit ocazional

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#54 2009-01-28 16:39:16

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

muncesc si eu de 6 luni si nu prea am patit sa mi se termine salariul si sa le cer lor..dar luna asta o sa le cer pt ca am bani imprumutati(mai mult de jumatate din salriu) si nu mai am deloc grater

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#55 2009-01-28 17:03:16

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

spre rusinea mea...de la parinti.pt chirie,intretinere,mancare...ah...macar haine imi cumpar din bursa asta "exorbitanta" de 190 ron pe care cumva s-a indurat universitatea sa ne-o dea neutral deocamdata nu reusesc sa si lucrez sa merg si la faculta,nu am timpul fizic necesar.poate din anul 4...daca reusesc sa imi gasesc ceva part-time.ma simt aiurea fata de parinti! si fata de iubi...k el lucreaza si eu nu neutral

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#56 2009-01-28 18:17:54

persifona
Vizitator

annabel a scris:

persi de ce sa iti fie rusine ca plateste iuby cand iesiti la o pizza?pai daca tu nu ai si el are, plateste el.daca e invers platesti tu.macar asa.
e barbat, ar trebui sa te rasfete, sa te faca sa va simtiti bine cand iesiti in oras
am si eu un cuplu care cand ies in oras isi plateste fiecare consumatia.isi numara si fiecare leut.mi se pare f urat.si cand a platit el si partea ei, ii spune"vezi ca trebuie sa imi dai X bani"
de ziua ei la munte, noi fetele am fi vrut la patinoar.dar el nu nu mergem(adik sa nu ii plateasca biletul gagicii sale)ci a preferat sa dea bani pt schiurile lui(ca ea s-a dat cu sania).si tot noi ceilalti am dat bani si am facut o masa festiva.el nimic.chiar parea deranjat ca faceam zgomot si mirosuri(de la cuptor yammy)si ca nu terminam o data sa plecam la ski/sanius

Nu de rusine, dar ma simt prost. Atatat timp cat am si eu, nu vad de ce sa-mi plateasca el.

#57 2009-01-28 18:41:03

annabel
Diamond member

pai tu strangi banutii si iti cumperi ceva sexy ;wink sau ii iei o bombonica/croissant/baton cioco

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.