|
Nu esti logat.
Ajutati ma cu un sfat#1 2009-01-27 10:07:59
Ajutati ma cu un sfatVa cer sfatul intr o dilema...nu pot vizita dr ginecolog deoarece nu imi permit financiar si cheltuielile cu plecarea in strainatate m am falimentat.as dori sa iau pastile contraceptive fara sfatul dr ginecolog,ce pastile ma sfatuiti sa iau?eu am si hepatita B.astept sfaturile voastre. Offline #2 2009-01-27 10:13:55
Re: Ajutati ma cu un sfatMergi la cabinet de planning, nu te costa daca esti studenta, nu stiu in rest.. oricum nu ar trebui sa fie mult. Pentru ca nu te poate sfatui nimeni pe net ce sa iei.. #3 2009-01-27 10:14:59
Re: Ajutati ma cu un sfatMai ales pentru ca ai hepatita ar trebui sa consulti un medic. Daca esti angajata poti merge la cabinetul de planning din cadrul maternitatii din orasul tau. Si va fi gratuita consultatia. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-01-27 10:20:28
Re: Ajutati ma cu un sfatVa multumesc pt sfaturi.aveti dreptate.eu nu lucrez in romania de aceea sunt nevoita sa plec la sot in anglia.de 4luni imi caut de munk si nu am avut nici o speranta.multumesc inca odata/ Offline #5 2009-01-29 14:54:35
Re: Ajutati ma cu un sfatbuna! eu iau laurina de 15 zile, in a 8 a zi am avut contact sexual neprotejat. anticonceptionalele le al luat corect, din prima zi de menstruatie. dar astazi am observat ca mi s-au marit sanii si o secretie alba pe sfarc, nu stiu ce sa cred...este posibil sa fiu insarcinata? mentionez ca este prima data cand iau anticonceptionale si de aceea sunt tare ingrijorata. Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-29 14:58:44
Re: Ajutati ma cu un sfatsanii ti se pot mari din cauza ac in primele luni..dar despre secretia aia nu stiu ce sa zic. cel mai indicat ar fi un control medical Ultima oara a fost editat de b_oana (2009-01-29 14:59:00) Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #7 2009-02-05 23:39:22
Re: Ajutati ma cu un sfatam si eu o intrebare (care incepe s se transforme in tragedie deja): am avut contact sexual pe 1 ianuarie, cu prezervativ. mentionez ca metoda n-a esuat in niciun fel, nu s-a spart, a fost totul ok...mi-a venit menstruatie pe 4 ianuarie (exact cand trebuia), iar luna asta nu mi-a venit. nici inainte nu aveam menstruatie regulat, venea in fiecare luna in aceeasi zi, apoi o luna-doua nu mai venea...dar acum mi-e frica :-S totusi, semnele au fost aceleasi ca in fiecare luna, adica secretii, transpiratie etc...intrebarea mea obsedanta este: de ce nu-mi vine??? ( va rog spuneti-mi am motive de ingrijorare? care ar putea fi cauza? in afara de cea la care ma gandesc eu...ar fi posibil sa fiu insarcinata? multumesc anticipat. astept raspuns. Offline #8 2009-02-06 00:19:03
Re: Ajutati ma cu un sfatdaca zici ca vati protejat..nu prea cred k e sarcina.poate intarzie un pic..si din cauza stressului.dar nu a intarziat multe zile.. asa ca mai asteapta un pic.. Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #9 2009-02-06 00:24:08
Re: Ajutati ma cu un sfatmultumesc mult oricum, il astept cu bratele deschise totusi, simtomele sunt, dar vad ca el se lasa asteptat. Offline #10 2009-02-06 00:47:27
Re: Ajutati ma cu un sfatdar daca iti doresti un bebe..de ce va mai protejati? Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #11 2009-02-06 11:29:15
Re: Ajutati ma cu un sfat
Cred ca s-a referit la menstruatie nu la bebe...menstruatia o asteapta cu bratele deschise Offline #12 2009-02-08 21:49:09
Re: Ajutati ma cu un sfatmenstruatia, nu bebele! Doamne fereste, nu acum! :-S Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|