homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru doctoressa! menstruatie anormala cu un fel de cheaguri de sange

#1 2009-01-27 16:04:02

mada_ina
New member
Inregistrat: 2008-04-18

Pentru doctoressa! menstruatie anormala cu un fel de cheaguri de sange

Am nevoie de o parere inainte de consultatia propriuzisa medicala, in legatura cu problema mamei mele.

Incerc sa va dau cateva date generale despre ea: are 50 ani, 1 nastere naturala, fara avorturi, nu a luat pilule anticonceptionale, fara operatii sau probleme la nivelul aparatului genital; poate ar trebui sa mentionez ca este singura. Nu sunt probleme de sanatate majore, in afara de o tahicardie.

Mentruatia este relativ regulata la 25 de zile, tine aproximativ intre 4-6 zile, cu intreruperi aproape toatale de 1 zi.

Simptomele propriuzise sunt:
- sangerare abundenta
- sangerare anormala, cu cheaguri foarte suparatoare
- stare de oboseala, anemie feripriva tratata dar care persista
- migrene puternice cate 2-3 zile in timpul menstuatiei sau a ovulatiei

Nu am gasit ca se poate corela cu nimic din ultimele doua zile de cand sunt probleme, ceva din alimentatie, efort sau alte evenimente.

#2 2009-01-27 16:24:18

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: Pentru doctoressa! menstruatie anormala cu un fel de cheaguri de sange

cred ca e inceput de menopauza  ! nu multe femei ajung al varsta de 50 de ani  cu menstruatie...saraca mama de la 40  de ani a intrat in menopauza si a tot afcut tratament hormonal:( nu cred ca trebe sa se ingrijoreze... ar putrea consulta medicul de fam sa i recomande ceva vitamine sau ce stiu eu....e ceva natural

Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-01-27 16:26:24)

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#3 2009-01-27 16:30:55

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

si eu am toate simptomele de mai sus, mai putin anemia. cheaguri multe, dureri, sangerare abundenta, dureri mari de cap..
si am 25 de ani, nu ma apropii de menopauza..
dar de ce te ingrijorezi, mada_ina? din cauza cheagurilor?  :f?rv?nad:

#4 2009-01-27 16:35:52

oana16
Sr. member

pai tu nu passenger dar oboseala , migrenele, sangerari anormale sunt simptome ale menopauzei....avand in vedere si varsta de 50 de ani;)

#5 2009-01-27 17:28:34

mada_ina
New member

S-a cam speriat din cauza cheagurilor, care au fost foarte abundente si multe, de ieri incepand.
Zice ca n-a mai avut asa pana acum, foarte mari. Si m-am tot uitat pe net, si sunt diferite pareri privind cauza.. adica infectii sau avort spontan.
Dar la ea nu este cazul, nu stiu daca am fost foarte clara, dar ea nu are activitate sexuala de ani de zile, deci asta ar cam exclude cele doua posibilitati de mai sus.

Acum a luat o lingurita de clorocalcin, pentru ca asa imi dadea mie doctorul cand aveam menstruatie foarte abundenta pe la 15 ani.

Insa e la fel de rau. Nici medic de familie nu are.. nu prea stiu ce sa facem.

Publicitate

loading...

#6 2009-01-27 17:43:56

oana16
Sr. member

offff......pai atunci ce sa zic sa i ceara sfatul farmacistei?lol nsu eu zic sa caute un doctor

#7 2009-01-28 08:49:54

iuliay15
New member
Inregistrat: 2007-12-15

am nevoie de o parere, desi am fost la medic nu sunt lamurita deloc, am o durere in partea stanga, doare si in timp ce fac sex, si asa fara motiv, medicul mi a zis ca e totul in regula am facut analize, am facut ecografie au iesit cica ok, dar durerea tot este, si  inafara de durere, inainte sa inceapa menstruatia cu o zi,doua , curge ceva maroniu, abia dupa cam 2 zile incepe sa curga  normal,nu stiu ce sa fac si ce sa cred, pai am fost la doctor si ..nu am rezolvat nimic. mi a spus ca poate durerea e de la rinichi, dar nu stiu ce sa mai cred si  chestia ca inainte sa inceapa ciclul,sa curga in buna regula, este ceva maro,
stiu ca nu e normal sa doara fara sa fie nimic dar de ce medicii nu stiu asta
sad

Ultima oara a fost editat de iuliay15 (2009-01-28 09:47:16)

#8 2009-01-28 09:01:59

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu cred ca ar fi bine sa mai consulti un medic. Nu e normal sa te doara fara sa ai nimic ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#9 2009-01-28 09:21:06

iuliay15
New member

nu stiu ce sa cred

#10 2009-01-28 09:47:39

iuliay15
New member

neutral sad nu mai imi da nimeni o parere

Ultima oara a fost editat de iuliay15 (2009-01-28 10:09:51)

#11 2009-01-28 10:29:05

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

pai nu prea ma pricep nici eu  , prbabil cele care suntem on line nu prea stim , asteapta poat mai intra si alte fete, durerea este tot timpul sau apare doar in anumite periode ?
si eu am ininte de menstra ceva maroniu ai abia apoi vine normal , chiar maine ma duc la gineco si o sa intreb care e cauza ,
despre durere , nu stiu ce sa zic , incerca sa te duci la alt medic , sau intreaba daca te-ar ajuta o ecografie endovaginala , nu stiu cum sa te ajut mai mult de atat , imi pare rau ,,,

#12 2009-01-28 10:43:45

iuliay15
New member

hmm ufffffffffff, multumesc oricum ,astept si alte pareri

Ultima oara a fost editat de iuliay15 (2009-01-28 10:53:53)

#13 2009-01-28 11:19:53

iuliay15
New member

pc

iuliay15 a scris:

hmm ufffffffffff, multumesc oricum ,astept si alte pareri

Ultima oara a fost editat de iuliay15 (2009-01-28 11:49:31)

#14 2009-01-28 16:09:22

oana16
Sr. member

dac durerea nu aparea la contactul sexual nu era ceva ce sa rezolve ginecologul din moment ce te0aa consulata , te-a apasat pe burtica? dar avand ijn vedere ca durerea e si al contactul sexual...ce sa zic,,,,,poate fi vbd e o infectie ...consulta alt medic...vezi o a 2 parere/big_smile esti destul de lubrifiata atunci cand ai relatii? sa nu fie din cauza asta?

#15 2009-01-28 18:01:29

mada_ina
New member

cred ca ai racit.. am avut si eu intr-o luna chestia asta si s-a dovedit a fi raceala.
Corect ar fi sa te duci totusi la un consult.

In legatura cu problema mamei mele, mai astept inca raspuns.

#16 2009-01-30 12:45:54

piciu
Membru
Inregistrat: 2009-01-30

Am si eu o problema, am luat postionor akm 2 luni, mi-a venit si ciclul de 2 ori...dar de fiekre data knd mi-a venit, am avut niste cheaguri de sange ...si nu stiu ce poate fi. Tot de 2 luni ma doare burtica, mai ales la frig, cred k am racit..am luat un tratament pt raceala la ovare si oarecum mi-a trecut, akm iar m-a luat k  nu am mai luat tratament. Stie cineva ce e posibil sa am, ce e cu cheagurile alea de sange? sad va rog mult

#17 2009-01-30 12:51:00

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

e normal sa ai cheaguri de sange la menstra, ele sunt endometru necrozat, iar aspectu menstrei se poate modifica din cauza postinorului
eu zic ca grija ta ar trebui sa fie acum anexita pe care ar trebui sa o tratezi daca ea nu a trecut

#18 2009-01-30 16:12:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mada_ina a scris:

Am nevoie de o parere inainte de consultatia propriuzisa medicala, in legatura cu problema mamei mele.

Incerc sa va dau cateva date generale despre ea: are 50 ani, 1 nastere naturala, fara avorturi, nu a luat pilule anticonceptionale, fara operatii sau probleme la nivelul aparatului genital; poate ar trebui sa mentionez ca este singura. Nu sunt probleme de sanatate majore, in afara de o tahicardie.

Mentruatia este relativ regulata la 25 de zile, tine aproximativ intre 4-6 zile, cu intreruperi aproape toatale de 1 zi.

Simptomele propriuzise sunt:
- sangerare abundenta
- sangerare anormala, cu cheaguri foarte suparatoare
- stare de oboseala, anemie feripriva tratata dar care persista
- migrene puternice cate 2-3 zile in timpul menstuatiei sau a ovulatiei

Nu am gasit ca se poate corela cu nimic din ultimele doua zile de cand sunt probleme, ceva din alimentatie, efort sau alte evenimente.

Cred ca ar fi nimerit ca, dup[a ce trece menstra sa mearga la medic pentru un consult si echografie...sa nu fie vorba de un fibrom

iuliay15 scaun ai regulat? te doare in stinga de fiecare data cind faci sex sau doar uneori?
oricum, genital el limpede ca nu ai nimic. Ar fi iesit la echografie sau la consult....faptul ca singerezi maroniu la inceputul menstruatiei nu inseamna nimic ...asa esti tu si asa e menstra ta, nu are semnificatie patologica

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#19 2009-02-05 02:38:07

mada_ina
New member

Multumesc doctoressa! am banuit ca trebuie sa mergem la doctor, doar ca ea a fost de 2 ori in viata la ginecolog daca numara si cand m a nascut, si e foarte rusinoasa/inhibata si oarecum si inconstienta.
Fibromul poate fi depistat doar prin ecografie? ca atunci scapa de schema cu consultul ginecologic ala clasic.

Mersi mult din nou

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.