homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Propria ta afacere care ar fi aceasta?-4

#58 2009-11-23 19:18:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: propria ta afacere care ar fi aceasta?

un restaurant as vrea
cand eram mai tanara voiam o gradinita, dar mi-am iesit din mana smile

#59 2009-11-23 19:21:42

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

eu vreau sa am o firma de catering - ma gandesc eu ca o sa fie vesnic clienti, ii botez, ii cunun, le mai fac si zi de nastere apoi ii inmormantez rotfl

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#60 2009-11-23 19:22:00

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

pokemon a scris:

da, stiu!
d-aia acum incercam sa punem pe roate treaba wink

bafta atunci tummenupp

#61 2009-11-23 19:25:30

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

vroiam o  gradinita particulara, dar am discutat cu o persoana care detine asa ceva si mi`a spus ca mafia e in floare sad
mi`ar placea o cafenea micuta, dar rafinata ... momentan costa prea mult sad
al meu ar vrea o firma de publicitate

#62 2009-11-23 19:27:32

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Monya a scris:

eu vreau sa am o firma de catering - ma gandesc eu ca o sa fie vesnic clienti, ii botez, ii cunun, le mai fac si zi de nastere apoi ii inmormantez rotfl

smile)))))))))))))))

sophie si eu vroiam sa deschid o gradinita particulara pt ca mereu e bataie ca nu sunt locuri. care`i faza cu mafia?

Publicitate

loading...

#63 2009-11-23 19:40:07

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

dea, ti se cer tot felul de aprobari, de la cea de amenajare conforma a spatiului, pana la sanepid ... unde trebuie sa dai bani, ca nu se obtin prea usor

#64 2009-11-23 20:08:07

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

ce kkt.

#65 2009-11-23 20:11:59

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

carmen_21 a scris:

extra a scris:

Eu mai mult sufar cand aud de copii(baieti si fete) sfasiati de caini, de cat atunci cand vad un... caine mort. Exista legi si pentru acestia din urma, dar mai mult pretuieste siguranta unei fiinte umane decat cea a unui necuvantator...

si daca vezi un caine abuzat, ce sentimente ai?

pai nici asa nu e bine...  spranceana

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#66 2009-11-23 21:10:32

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

o firma de traduceri...

#67 2009-11-23 21:17:53

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

in calitate de viitor psiholog tongue mi-ar placea sa am cabinetul meu. nu stiu cat poate fi numita "afacere", dar as fi propriul meu sef, mi-as face programul cum as vrea eu...serviciul perfect in opinia mea big_smile

bebe V., soarele si luna

#68 2009-11-23 21:50:33

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

lala20 a scris:

Pink, pune siteul la mic bazar să vadă şi ochiul nostru, te rog smile.

L-am mai pus odata la mic bazar si a inceput love_t sa comenteze ca produsele mele sunt proaste calitativ, ca sunt din china, ca soacrei ei i s-a innegrit desi nu stie nimic despre mine si n-a cumparat nimic de la mine. Asa ca, n-am nevoie de asa ceva. imi promovez si imi gasesc clientele altfel si slava Domnului am doamne de prima clasa care cumpara de la mine, cliente fidele si oameni de calitate. Nu cred ca cumpara o doamna de la mine de 12 milioane daca aveam produse de proasta calitate. Nu vreau sa epatez sau sa ma dau mare, dar am dat un exemplu.
Oricum multumesc ca v-ati interesat fetelor, apreciez  kram

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-11-23 21:52:26)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#69 2009-11-23 21:54:13

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

pink_martini a scris:

lala20 a scris:

L-am mai pus odata la mic bazar si a inceput love_t sa comenteze ca produsele mele sunt proaste calitativ, ca sunt din china, ca soacrei ei i s-a innegrit desi nu stie nimic despre mine si n-a cumparat nimic de la mine. Asa ca, n-am nevoie de asa ceva. imi promovez si imi gasesc clientele altfel si slava domnului am doamne de prima clasa care cumpara de la mine. Oricum multumesc ca v-ati interesat fetelor, apreciez  kram

pune-l again...nu comenteaza nimeni...promise smile si apoi ce conteaza ????

fetelor eu adac as avea suficienti banuti mi-as deschide neaparat un salon unde doamnele cu bani sa vina pt schimbari cap-coada..........sa le propun tunsori machiaj haine totul ca sa schimbam infatisare tot....sa se simta bine la mine....sau numai daca au nvoie sa se aranjeze de o <afisare>de ex. daca ar vrea sa se duca la un botez sa le ajut a isi gasesacsa rochita poate chiar la bani putini....sa le fac la par si sa le machiez big_smile
va place ideea mea???? big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

#70 2009-11-23 22:03:35

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

ei pink_martini, nu trebuie sa mai pui la inima toate aceste lucruri. poate ca va citi si ii va parea rau, sau poate ca nu. trebuie doar ca intotdeuna sa fii pregatita la toate reactiile existente; si acestea sunt: fie bune, fie mai putin bune(adica.. cum ne asteptam mai putin, sau cum nu ne asteptam deloc). tillfreds

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#71 2009-11-23 22:13:49

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

MissO girl a scris:

pink_martini a scris:

lala20 a scris:

L-am mai pus odata la mic bazar si a inceput love_t sa comenteze ca produsele mele sunt proaste calitativ, ca sunt din china, ca soacrei ei i s-a innegrit desi nu stie nimic despre mine si n-a cumparat nimic de la mine. Asa ca, n-am nevoie de asa ceva. imi promovez si imi gasesc clientele altfel si slava domnului am doamne de prima clasa care cumpara de la mine. Oricum multumesc ca v-ati interesat fetelor, apreciez  kram

pune-l again...nu comenteaza nimeni...promise smile si apoi ce conteaza ????

fetelor eu adac as avea suficienti banuti mi-as deschide neaparat un salon unde doamnele cu bani sa vina pt schimbari cap-coada..........sa le propun tunsori machiaj haine totul ca sa schimbam infatisare tot....sa se simta bine la mine....sau numai daca au nvoie sa se aranjeze de o <afisare>de ex. daca ar vrea sa se duca la un botez sa le ajut a isi gasesacsa rochita poate chiar la bani putini....sa le fac la par si sa le machiez big_smile
va place ideea mea???? big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Nu am un site propriu zis pentru ca deocamdata nu am bani de unul. Sunt prezenta pe okazii.ro
http://www.okazii.ro/catalog?view_list= … imple&

Insa aici sunt doar o parte din bijuteriile Tiffany, restul le am intr-un catalog virtual.
Fetele care sunt interesate le rog sa imi trimita un mail si le trimit cataloagele pe mail.
In total am peste 250 de bijuterii.

Cel mai important lucru este ca bijuteriile se achizitioneaza pe baza de comanda direct din America, adica nu am nimic in stoc. Comanda dureaza 2-3 maaaxim 4 saptamani.
Pentru intrebari sau eventuale comenzi va rog sa nu ezitati sa ma contactati liber pe mail.
Sper sa va placa

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#72 2009-12-17 17:16:04

Maitresse
Full member
Inregistrat: 2009-07-24

Are cineva o afacere legata de amanajarea caselor?? Ma refer la design interior.. Am nevoie de niste informatii pentru un proiect si nu gasesc pe nimeni care se ocupa cu asa ceva grater

Ultima oara a fost editat de Maitresse (2009-12-17 17:16:37)

Daca va fi sa plangi, plangi de bucurie!

#73 2009-12-17 17:53:45

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

extra a scris:

carmen_21 a scris:

katami a scris:

asta as vrea si eu... doar ca nu se cheama "afacere" lol din pacate....

da, asa mi ar placea si mie smile
intr-o zi ii explicam lu' iubi ce si cum: mai intai cumpar un teren imens, apoi fiecare catel sa aiba cel putin 2m patrati ai lui, tarcuri separate pt fiecare caine si un cabinet veterinar in curte... plus un spatiu unde sa fie lasati 3-4 catei/ ora liberi.... si tot asa, sa le aduca lumea mancare si sa se joace cu ei big_smile
vise.... sad

si eu m-as face hingher ca sa-i prind cu mana mea lol vi-i aduc eu fara sa ma platiti! maine cu siguranta pe mine m-ati vota smile

Si eu m-am gandit serios la asta.. Numai ca ce spui tu aici e fffoarte greu de realizat, iti dai seama de cat spatiu ai nevoie.. Nu stiu daca ai fost la adapostul de caini de la Smeura de langa Pitesti, e cel mai mare din lume cica, are peste 3500 de caini. Am fost acolo cu practica in vara, am stat ceva timp si mi-am dat seama ca e foarte greu sa le dai cateva ore pe zi de libertate.. sad E trist, sunt foarte multi caini, dar totusi acolo erau destul de bine ingrijiti. Mi-a placut, dar e o "afacere" imensa..
Ma mai gandeam la o gradina zoologica big_smile Ar fi chiar interesant. Pana atunci, visez la o maaaaaaare clinica veterinara

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#74 2009-12-17 17:53:49

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

muty a scris:

o firma de traduceri...

si eu sad
si un restaurant.

#75 2009-12-19 08:50:25

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

camysh a scris:

mi-ar placea sa am un hotel sau o afacere legata de cosmetice

revin lol

mi-ar placea un salon de cosmetica sau o gradinita hjarta
si hotelul e binevenit, sau macar un restaurant big_smile

#76 2009-12-19 14:15:14

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

eu vreau o librarie big_smile

am deja un magazin online, dar tare mult mi-ar placea o librarie (online si offline), una amenajata cu mult bun gust, eleganta, primitoare, in care oamenii sa se simta ca la ei acasa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.