|
Nu esti logat.
Scaunele la sugari-2#20 2009-12-16 23:24:07
Re: scaunele la sugarifetelor , multumesc tare mult de sfaturi ..azi am avut si noi o mare victorie : Offline #21 2011-12-16 16:58:53
Re: scaunele la sugaribuna ..baietelul meu are 6 saptamani si de cam o saptamana nu mai are scaun doar cu ajutor...iar aici in Italia se uzeaza mai des microclisma ptr ai ajuta pe micuti dar mie cel putin imi pare a fi o metoda barbara....desi a trebuit sa o folosesc si eu de vreo 2 ori pan aacum ...as vrea sa stiu (ptr ca am citit si nu e singurul bebe care are astfel de probleme)care este metoda cu musetel avand in vedere ca aici nu il gasesc doar la pliculet si sa bea i-am dat dar fara efect ...va rog sa imi dati si mie un sfat !! :(( cel mai mult am asteptat 3 zile fara kk oare ar mai trebui sa astept..? Offline #22 2011-12-16 17:02:11
Re: scaunele la sugariema, e alaptat? daca da, lasa-llejer si 7 zile, nu se considera constipatie Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #23 2011-12-21 00:38:51
Re: scaunele la sugarikatami,eu il alaptez si nu i-am facut un orar de masa asa ca mananca cand ii este foame cam din 3 in 3 ore deci mananca destul de bine si fara kka ...de asta mah preocup asa de mult acum are 3 zile dar burtica lui nu e tare sau sa imi dea de inteles ca il doare burtica asa ca imi i-au inima in dinti si mai astept cateva zile sa vad ...incerc sa-ti urmez sfatul multumesc din suflet oricum ...Sarbatori Fericite !!! Offline #24 2011-12-21 10:25:29
Re: scaunele la sugariEma, noi am patit asta mai tarziu, din cauza diversificarii. Initial nici la noi musetelul nu avea efect, mai ales ca bebe nu prea bea altceva decat laptic. I-am dat mai mult fortat cam 50 ml de ceai si asta a ajutat. Abia apoi am aflat de la Kata ca nu e chiar recomandat ceaiul, in ensul ca dezechiliobreaza organismul. Mai asteapta si daca nu are scaun apeleaza la supozitor. 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline Publicitateloading...
#25 2011-12-21 13:14:06
Re: scaunele la sugariEma, foarte bine ca nu-l alaptezi la program. E cel mai bine asa, sa-i dai sa suga atunci cand cere. 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #26 2011-12-21 14:53:18
Re: scaunele la sugariva multumesc din suflet ptr sfaturi ...cu ajutorul vostru stau un pic mai linistita ptr ca la inceput era ff speriata ...va multumesc !!!! SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!! Offline #27 2011-12-21 16:51:05
Re: scaunele la sugariSarbatori fericite, Ema! 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #28 2011-12-29 18:38:00
Re: scaunele la sugariMi-am luat inima in dinti si am avut curajul de a astepta pana in a 7 zi fara scaun dar fara rezultat si am apelat la un supozitor si imediat a facut kka dar nu foarte mult cantitativ vorbesc luam in considerare ca 7 zile fara ....apoi am zis ca il voi ajuta dar o data la saptamana ...si asa au mai trecut 5 zile fara nimic iar in a 6 zi .........SURPRIZA .....A FACUT KKA SINGUREL CE FERICIRE PTR MINE !!!Mi-am luat o grija ..!!!in final mamelor nu va ingrijorati pana la urma va face singurel doar ca trebuie sa aveti rabdare cu bebele vostru ....recunosc nu i-am mai dat nimic nici ceai doar lapte de mama si atat....BAFTA SI MULTA MULTA RABDARE !!! Offline #29 2011-12-29 22:05:37
Re: scaunele la sugaribravo, sa o tineti tot asa! e semn ca tolereaza fff bine laptele matern Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #30 2011-12-30 07:31:30
Re: scaunele la sugariEma, bravo pentru reusita micutului! Ai dreptate, trebuie multa rabdare. Sarbatori fericite! 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #31 2012-01-09 19:54:41
Re: scaunele la sugariLA MULTI ANI !!Multumesc fff mult dar recunosc ca fara incurajarile voastre nu as fi avut curajul sa astept atat...dar din acel moment face kka singurel o data la 5 zile precise... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|