homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrerupere

#1 2009-01-28 10:26:43

ela_ralu2006
Full member
Inregistrat: 2008-01-25

intrerupere

luna aceasta am luat ultima folie de antibb. din cate am inteles e recomandata o pauza de 3 luni inainte sa ne apucam de bebe. daca toti raman mai repede de 3 luni care sunt riscurile? vreo alta metoda in afara de prezervativ??? ca ma cam irit rau de la ele. mersi de rasp.

#2 2009-01-28 13:20:00

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: intrerupere

eu nu cred ca este vreun risc, dar mai asteapta pareri smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-01-28 14:07:33

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Eu am facut pauza dupa ce am luat.
Dar nici nu vroiam sa raman imediat.
Dar am intrebat-o pe doctora si mi-a zis ca nu sunt probleme.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#4 2009-01-28 14:42:52

ela_ralu2006
Full member
Inregistrat: 2008-01-25

Juli a scris:

Eu am facut pauza dupa ce am luat.
Dar nici nu vroiam sa raman imediat.
Dar am intrebat-o pe doctora si mi-a zis ca nu sunt probleme.

si cat ai facut pauza aproximativ? si eu as vrea sa fac macar 3 luni, dar daca se intampla...

#5 2009-01-28 15:22:14

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Vroiam 3 luni de pauza, dar s-a extins in cauza altor probleme pe care le-am avut. Si astfel bebele a aparut dupa aprox 6 luni.
Cand m-am pus pe treaba am ramas cam in 2 luni jumate. Nu am avut probleme mari in a ramane gravida cu toate ca am luat 5 ani in continu pastile.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Publicitate

loading...

#6 2009-02-01 21:18:05

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

sunt membru nou...am mai citit pe aici si uite ca am ajuns sa am nevoie de sfatul vostru...din pacate am ramas insarcinata..desi in ziua de azi...sincer...prea prost sa fii sa ramai fara sa vrei...mie mi s-a intamplat...am fost la un medic pt chiuretaj si mi-a zis k nu pot sa-l fac decat dupa 2 luni...momentan am doar 6 saptamani..dar imi e foarte rau...ma simt groaznic...nu pot sa ma ating de mancare...prea putin de apa...doar de sete...si abia ma ridic din pat... de ce este nevoie sa ast atat de mult ... ? sunt disperata..imi e foarte frica pt k este primul pe care il fac si sper ca ultimul...dar vreau neaparat sa-l fac cat mai repede pt k simptomele astea ma omoara sad

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

#7 2009-02-01 21:28:01

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

nu stiu! de regula de la 6 saptamani se poate face....poate nu o fi destul de dezvoltat....cum iti face chiuretajul? prin ce metoda?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#8 2009-02-01 21:46:41

Adi_na
Full member

nu stiu nici asta... e prima data...sincera sa fiu sunt foarte speriata sad... dar cred ca as suporta orice...numai sa nu-mi fie asa de rau ...abia ma misc din pat

#9 2009-02-01 22:36:29

lucia05
Insomniac member

Adi_na, daca tu din punct de vedere psihic nu te acomodezi cu ideea ca esti insarcinata asta iti va spori starile de rau. Daca nu mananci, nu te mira ca nu te ridici din pat. Doctorul cum te-a consultat? Ti-a facut si eco? Si de ce nu l-ai intrebat cum se face chiuretajul: clasic sau prin absorbtie? Si nu poti face chiuretajul acum din motive de programare sau e ceva legat de sarcina?

Oricum, linisteste-te, o sa se rezolve si o sa fie bine. Daca stai sa te gandesti numai la asta iti vei accentua starile de rau.

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#10 2009-02-01 23:31:37

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cum zice si lucia, psihicul lucreaza la tine acum. poate o fi si de la sarcina senzatiile alea, dar nu te gandi la ce e mai rau. o sa treci si peste intreruperea asta.
bea un ceai, dormi, nu te mai gandi ,

Ultima oara a fost editat de Danae (2009-02-01 23:32:09)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#11 2009-02-01 23:47:03

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

de la 6 saptamani incolo se poate face curetaj ....io nu inteleg dc sa stai pana la 2 luni ..doar sa te chinui mai mult ...dar poti merge la alt doctor dak vrei si knd esti pregatita de interventie sa te asiguri k iti explica toata procedura ...ce sa zik ...bafta si sanatate iti doresc

..be the best ...fuck the rest smile))

#12 2009-02-02 13:36:57

Adi_na
Full member

da chiar astazi merg la alt medic...cred ca si frica mea...a dus sa astept atata si sa ma conformez cu ce a spus un singur doctor...sper sa imi inving teama pana la urma...azi de exemplu...nu ma mai pot tine pe picioare...sincer...mai sunt 2 sapt pana la 8 luni cum a zis...respectiva doctora...iar mie imi e din ce in ce mai rau ... sper sa aud un raspuns pozitiv azi...si sa scap... sad

#13 2009-02-02 13:43:37

Adi_na
Full member

pai...mi-am facut testul...si am mers in aceiasi zi la medicul meu ginecolog care mi-a facut ecografie...din pacate nu face avorturi...apoi...am mers la alt medic care mi-a spus ca nu ma poate ajuta decat dupa 2 luni ca nu are ce chiureta...exact astea au fost cuvintele ei...mi-a spus vino pe 12-13 februarie si atunci stam de vorba...am intrebat-o de ce pana atunci ...si mi-a dat aceiasi explicatie nu am ce chiureta la 5 saptamani...bn...5 sapt...mai erau 3 pana la 8...senzatiile mele au venit fix din ziua urmatoare...si nu zic poate si psihicul meu...dar mi-e rau...si credeti-ma k am incercat...sa mananc usor...sa nu beau aciduri sa...nu stiu sa stau in pat...dar nici un efect..pe fiecare zi mai rau... sad

#14 2009-02-02 13:49:45

lucia05
Insomniac member

Adi_na, incearca sa te linistesti. Asa cum pana sa afli ca nu poti face inca intreruperea nu ti-a fost rau - tu spui ca senzatiile au venit din ziua urmatoare - tot asa nici acum nu ar trebui sa iti fie atat de rau. E pe fond psihic si habar nu ai cat rau iti faci. Oricum o intrerupere e o experienta traumatizanta si poate sa apara un fenomen de depresie dupa ce o faci, daca tu deja iti creezi un fond psihic de genul asta ai sanse si mai mari sa faci depresia dupa.
Poate ca sarcina este prea mica, poate ca nu este inca dezvoltata bine si atunci nu e sigur sa faci avortul acum si mai trebuie sa astepti putin. Daca l-ai face acum e posibil sa nu se poata curata tot si sa ai probleme dupa. Incearca si la alt medic, oricum inainte de  luni nu prea e indicat sa faci intrerupere, poate ai noroc si iti face peste vreo saptamana.
Dar calmeaza-te!!!
Si dupa asta mergi la planning sa ti se recomande ac sa nu mai fi nevoita sa treci prin asa ceva.

#15 2009-02-02 14:02:00

Adi_na
Full member

nu stiu sincer...dar vreau sa scap...macar de starile astea de rau de dimineata pana seara cand pun capul pe perna...mi-e rau...daca vad mancare in fata ochilor...nu-ti mai spun...numai cand ma gandesc la o anumita mancare...mi se intoarce stomacul pe dos...macar daca nu mi-l face...cel putin sa-mi dea niste medicamente sa pot sa suport inca 2 saptamani...pe fond psihic te cred ...posibil ca mai sunt si eu ... aoloo ce tragic...dar crezi ca mie imi convine sa fiu asa? ... mi-e foarte greu...cu raul asta...si cu frica aolo cat o sa ma doara ... sad ... in orice caz azi la 4 30 am programare la alt medic sa vad ce zice ... si o sa anunt sad doamne ajuta

#16 2009-02-02 14:16:58

lucia05
Insomniac member

iti tin pumnii! nu te speria ca nu doare asa de tare, se face cu anestezie, locala de preferinta. nici nu dureaza mult. iar daca e prin absorbtie e si mai usor.
"inculpatul" unde este? ar trebui sa fie langa tine acum si sa te sprijine....

#17 2009-02-02 14:27:50

Adi_na
Full member

e langa me...saracul...bine...cu banii ...iar cu sufletul...nu prea intelege prea bn el...k...deh...nu e fata iar durerea asta nu o simte el ... dar ...sincer prefer sa cred k e in proportie de 50% vina amandurora...uneori chiar mai mare vina mea...k trebuia sa am grija de mine inaintea lui ... sad invatatura de minte... aaa uite in timp ce scriam mesajul m-a sunat mama lui ca a vb la cabinetul respectiv si ca ...face un doctor neutral am dat de naiba...si gandul ca e doctor ma omoara acu toata noaptea...si m-a programat maine la 5 sa-mi faca consultatie si sa raman si pt chiuretaj... sad ...offffffff

#18 2009-02-02 14:34:17

lucia05
Insomniac member

si daca e doctor ce? crezi ca esti prima femeie pe care o vede? sau prima femeie careia ii face chiuretaj?

#19 2009-02-02 14:38:35

Adi_na
Full member

mie stii de ce mi-e teama...de comentariile alea...cand u esti foarte speriata...sa vina el sa-ti zica...da de ce te vaiti atata...cand...ai ramas ti-a placut...ca iti dai seama...ca nu sunt prea incantata de ce fac...sau sigur stiu si eu ... ca e o greseala suficient de mare...e singurul lucru pe care nu l-as suporta...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.