|
Nu esti logat.
Rezultate toxoplasmoza#1 2009-01-28 12:34:23
Rezultate toxoplasmozaBuna ziua tuturor! Offline #2 2009-01-28 13:36:36
Re: Rezultate toxoplasmoza
nu ne spun IgM urile in urma cu cit timp ai fi putut intra in contact cu agentul patogen.....valorile normale pentru negativ la laboratorul unde ai mers sa faci analiza sunt zero? ar fi fost util sa vedem si valorile normale ale laboratorului...mie mi se pare foarte ciudat sa ai pozitiv TOT complexul TORCH....mai ca imi vine sa zic sa repeti analiza la alt laborator Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-01-29 14:49:48
Re: Rezultate toxoplasmozaRevin cu completari pentru ca probabil din cauza emotiei nu am fost prea explicita in exprimare. Offline #4 2009-01-29 15:45:12
Re: Rezultate toxoplasmozaPai eu zic ca esti bine, IgG este pozitiv inseamna ca ai anticorpi si IgM e negativ, deci in prezent nu ai. Acum tu ai sarcina avansata, nu ai ce face decat sa astepti si sa te rogi sa fie bine. Poate erai imunizata si aveai anticorpi inainte de a ramane gravida. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|