|
Nu esti logat.
Mi-e putin teama#1 2009-01-28 14:15:07
mi-e putin teamastiu ca mai sunt foarte multe subiecte care fac referire la problema mea dar sunt prea grabita sa aflu un raspuns asa ca imi cer scuze,nu mi s-a mai intamplat niciodata ca dupa ce iau pastila(anticonceptionale)sa am scaun,mentionez ca nu a fost apos,stiu ca dupa 3 scaune foarte moi exista posibilitatea ca pastila sa-si piarda eficienta insa a fost la un minut dupa ce am luat pastila credeti ca as putea sa nu mai fiu protejata.da-ti-mi si mie un raspuns pls. Offline #2 2009-01-28 14:26:58
Re: mi-e putin teamastai linistita.nu e nici o problema!!!esti protejata!! Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #3 2009-01-28 18:27:09
Re: mi-e putin teamanu ti`a afectat protectia scaunul ala moale, chiar daca a fost dupa un minut dupa ce ai luat pastila. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-01-28 21:43:27
Re: mi-e putin teamadupa un minut pastila de abia ajunsese in stomac...scaunul acela era in intestin de mult..nu avea cum sa se eliminie, iar pb se pune de la 4 scaune moi nu de la unul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|