|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2009-01-28 15:07:16
intrebaresalut, iau anticonceptionale deja de aproape un an. din cate am citit cand se iau anticonceptionale nu mai apare menstra peste sarcina. nu stiu daca am de ce sa imi fac griji, am avut o menstruatie normala cantitativ si cred ca si ca culoare, insa a inceput si s-a terminat ciudat. si anume, cand mi-a venit era maro inchis, de fapt era ca si cand secretia obisnuita ar fi fost maro si usor inchegata, si la sfarsit a fost tot ca o secretie dar roz in loc de alba... si asta am patit in ultimele 2 luni, dar pana acum niciodata. ce poate fi? Offline #2 2009-01-28 15:13:46
Re: intrebareIn timp[ul administrarii de anticonceptionale menstra isi poate modifica atat calitatea cat si cantitatea. Eu sunt de parere ca nu ai de ce sa iti faci griji atata timp cat ai luat corect pastilutele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-02-02 15:27:57
Re: intrebarem-am tot gandit daca sa va intreb sau nu, dar cum sunt foarte paranoica o sa intreb. de vreo saptamana sunt foarte obosita. dorm si cate 11 ore si ma trezesc la fel, casc non stop, as dormi iar dupa 2 ore. n-am patit niciodata asa ceva. Offline #4 2009-02-02 15:32:43
Re: intrebareeu cred ca toate astea sunt doar in capul tau. anticonceptionalele sunt sigure si acele femei care au ramas cu siguranta au facut ceva si le`a scazut efectul pastilelor. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|