homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2009-01-28 15:07:16

anida
New member
Inregistrat: 2008-02-19

intrebare

salut, iau anticonceptionale deja de aproape un an. din cate am citit cand se iau anticonceptionale nu mai apare menstra peste sarcina. nu stiu daca am de ce sa imi fac griji, am avut o menstruatie normala cantitativ si cred ca si ca culoare, insa a inceput si s-a terminat ciudat. si anume, cand mi-a venit era maro inchis, de fapt era ca si cand secretia obisnuita ar fi fost maro si usor inchegata, si la sfarsit a fost tot ca o secretie dar roz in loc de alba... si asta am patit in ultimele 2 luni, dar pana acum niciodata. ce poate fi?

#2 2009-01-28 15:13:46

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: intrebare

In timp[ul administrarii de anticonceptionale menstra isi poate modifica atat calitatea cat si cantitatea. Eu sunt de parere ca nu ai de ce sa iti faci griji atata timp cat ai luat corect pastilutele.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-02-02 15:27:57

anida
New member
Inregistrat: 2008-02-19

m-am tot gandit daca sa va intreb sau nu, dar cum sunt foarte paranoica o sa intreb. de vreo saptamana sunt foarte obosita. dorm si cate 11 ore si ma trezesc la fel, casc non stop, as dormi iar dupa 2 ore. n-am patit niciodata asa ceva.
am tot citit pe net despre sarcina peste AC. pe un forum, mai multe persoane ziceau ca au ramas insarcinate peste AC fara sa uite vreo pastila, sa ia antibiotice sau alte treburi de genu. si m-am cam speriat putin. eu am avut ultimele 2 menstruatii ok zic eu, chiar mai mult din pct de vedere cantitativ. mai sus am zis problema cu culoarea. am de ce sa imi fac griji? imi tot apare in minte chestia asta, mai ales cum am starea asta foarte ciudata, si mi-au iesit si ceva cosuri luna asta, si nu am mai avut de cand iau pastile. ce sa fac? sa fac un test? are rost? oricum nu o sa stiu daca e 100% sigur....

#4 2009-02-02 15:32:43

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu cred ca toate astea sunt doar in capul tau. anticonceptionalele sunt sigure si acele femei care au ramas cu siguranta au facut ceva si le`a scazut efectul pastilelor.
este normal daca dormi 11 ore sa te trezesti mai obosit, cu cat dormi mai mult cu atat esti mai obosit. dar oboseala ta poate sa fie si din alta cauza, stres, probleme sau ce mai ai tu. nu te gandi la prostii.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.