|
Nu esti logat.
Loette#1 2009-01-29 02:40:42
loettebuna la toata lumea! am inceput sa iau loette prin prescriptia doctorului ..locuiesc in italia....la inceput foloseam marvelon,si am folosit timp de 8 ani...dar pana intr-o zi cand timp de o luna am avut sangerari.m-am dus la medic acolo si mia spus ca datorita schimbari de viata si alimentatie poate sa se intample asta.mi-am facut control a zis ca sunt absolut in regula.mi-a prescris loette si am luat fara pauza din prima zi a ciclului.de cand am inceput sa iau aveam dureri de sani, menstruatia imi venea mai repede si anume inainte cu 3 pastile sa termin folia, ma tinea foarte mult ciclu si era abundent,ceea ce cu marvelon nu mi sa intamplat.am venit in romania pt analize iar d-na doctor mi-a spus in felul urmator: am mici chistulete la san pe baza hormonala, am o infectie vaginala si urinara iar faptul ca mia curs sange o luna de zile se datora faptului ca am avut o anexita si poate am uitat sa iau o pastila( ceea ce nu am uitat dar poate nu imi aduc aminte) si acest efect la avut.....deci intr-un cuvant nu prea stau bine cu sanatatea.....pentru mine loette a fost cea mai mare greseala si nu as vrea sa se intample si la altcineva ceea ce am patit eu....daca ii sa mai intamplat cuiva astfel de lucruri de la loette as dori sa stiu .....binenteles pt infectia urinara sa spunem ca nu dau vina pe loette dar pt celelate da...acum maine merg la ginecolog sa imi prescrie alte anticonceptionale si sa imi spuna exact ce scurgeri am...iar pt sani trebuie sa folosesc un unguent anti inflamator cum ar fi diclofenac......... Offline #2 2009-01-29 10:32:31
Re: loetteRamona loette nu au fost pastilutele potrivite pentru tine. Insa nu inseamna ca nu sunt bune. Altor fete se poate sa le fie foarte bine cu ele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-01-29 15:35:33
Re: loetteda cred ca aveti dreptate, orikum stiti mai bine decat mine,dar am auzit si am si citit pe acest forum persoane care nu prea sau inteles cu ele.deasta zic....orikum cine nu are probleme de obicei nu intra si investighiaza ce si cum pe internet, asa ca nu stiu daca o sa pot auzi ceva de bine..dar am incercat...azi dimineata am fost la ginecolog asa cum am spus si mia recomandat din nou marvelon.mi-a prescris antibiotice pentru infectie urinara si anexita care sa le repet peste o luna....pt sani unguent si picaturi care se beau timp de 3 luni,iar papanicolau mia iesit B datorita inflamtiei care o am....la secretie nu am nimic doar ca este mai abundenta datorita inflamatiei....nu mai sunt asa in panica ca si atunci cand v-am scris ultima oara...tot raul spre bine si sper la toata lumea sa fie sanatoasa in primul ran.. Offline #4 2009-01-29 15:59:39
Re: loetteCristina, pareri pro si contra vei auzi (citi) despre toate tipurile de anticonceptionale. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2009-01-29 16:00:34
Re: loetteeu iau loette si momentan mi`e bine Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-03 20:52:40
Re: loettesalutare!!!!...dupa cum v-am mai zis este prima luna in care folosesc si eu loette prescrise de medic...am avut sangerari(nu doar pete dar n-au fost nici foarte mari...adica nu m-am simtit rau) toata luna...am inteles tot de la voi ca e posibil sa se intample asa ceva...si ca e o perioada de acomodare...e a doua zi de cand iau pastilele albe si nu mai am sangerari deloc desi ar fi trebuit in perioada asta sa am menstruatie din cate stiu eu nu?...banuiesc ca am si o candidoza pentru ca am luat recent antibiotice...insa nu am timp sa merg chiar acum la ginecolog pentru ca sunt in sesiune si am foarte mult de invatat...vreau sa stiu daca se poate intampla totusi sa n-am menstruatie in perioada asta dand fiind faptul ca e prima luna cand folosesc ac sau ar trebui sa nu le mai iau?...sau poate e din vina candidozei sau a antibioticelor?...va rog sa-mi dati niste sfaturi si sa-mi spuneti ce se intampla si ce as putea sa fac pe moment pana am timp sa-mi "vizitez"ginecologul...multumesc!!!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2009-02-03 21:00:36
Re: loettemenstra poate aparea in oricare din cele 7 zile de pauza, dar fiind prima luna s-ar putea ca ea sa nu apara Offline #8 2009-02-03 22:15:22
Re: loette
nu te stresa, ai singerat toata luna, chiar daca doar cite putin, nu e nici o tragedie ca nu singerezi si acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2009-02-03 22:37:01
Re: loette...ma protejez suplimentar din cauza antibioticelor si ciudat...sangerarile s-au diminuat si apoi intrerupt chiar imediat dupa ce am inceput sa iau antibiotice...si ptr docoressa:...sunt din Iasi..am incercat sa-mi gasesc unul din cei mai buni ginecologi...de un medic de planning nu m-am interesat aici in oras...nu cred sa fie probleme in a-mi gasi si un medic potrivit in acest sens nu?...aveti vreo sugestie?...multumesc!!!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #10 2009-02-03 22:41:06
Re: loettesincer nu stiu medici de planning in Iasi.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2009-04-25 11:30:19
Re: loettebuna ! iau si eu loette de 9 zile si am o nedumerire .... menstruatia ar fi trebuit sa fie gata , insa am niste sangerari deranjante ... cred ca e vb de spotting ... oare ma tine mult ? imi e teama sa intretin relatii sexuale avand sangerarile astea help ? Offline #12 2009-04-25 12:05:50
Re: loettee spotting britney. e normal sa apara in primele 3 luni de administrare. poti sa ai relatii sexuale linistita, pastilele isi mentin eficienta chiar daca ai spotting. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #13 2009-04-25 12:12:58
Re: loetteok .... si maxim cam cat timp poate sa tina spotting-ul asta ? Problema e ca incepe sa ma doara burta ca la menstruatie Ultima oara a fost editat de Britney (2009-04-25 12:15:08) Offline #14 2009-04-25 12:16:10
Re: loettepe mine m-a tinut si 10 zile..depinde de organismul tau Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #15 2009-04-25 12:17:12
Re: loetteSpottingul poate sa apara in primele trei luni de administrare. Cat tine, depinde numai de organismul tau. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #16 2009-04-25 12:22:58
Re: loetteI think I'll die Offline #17 2009-04-25 12:26:19
Re: loetteBritney, nu inseamna neaparat ca te va tine 3 luni. Ai rabdare ca va trece Offline #18 2009-04-25 12:29:20
Re: loetteshit .... urasc chestiile astea ... menstruatie , spotting ... ( ma bucuram ca in sfarsit iau ac , scap de menstruatie si pot face love fara griji si cand colo mai vin si durerile de menstruatie Offline #19 2009-04-25 13:22:57
Re: loettecalmeaza`te ca n`ai motive. f multe fete patesc asta. o sa se obisnuiasca organismul cu ele si gata. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|