|
Nu esti logat.
Ovule intravaginale Gyniel#1 2009-01-29 13:14:34
ovule intravaginale GynielSunt cu lactobacili, au si aplicator. Mi-a dat dr. o cutie dar nu le gasesc in farmacie. Offline #2 2009-01-29 23:16:36
Re: ovule intravaginale Gynielwww.hyllan.eu Offline #3 2009-01-29 23:46:17
Re: ovule intravaginale Gynielsi eu sunt pro tratament cu iaurt. mergi la doctor si zi`i ca nu gasesti in farmacie si sa`ti prescrie altceva. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-02-11 23:22:14
Re: ovule intravaginale GynielNana am o intrebare pt tine. Pt ce ti s-a prescris gyniel? te intreb deoarece si mie mi-a prescris doctorul si as vrea sa stiu daca le-ai gasit totusi undeva si daca da, la ce pret! Te rog mult de tot! Nu stiu daca sa le iau si eu; analiza de secretie mi-a iesit bine dar totusi dau semne cum k mi-ar reaparea o candidoza.. As vrea sa-mi spui daca poti unde le-ai gasit, daca le-ai folosit si ce rezultate ai avut! Multumesc mult! Sanatate multa!! Va pup Offline #5 2009-02-15 20:09:33
Re: ovule intravaginale Gynielnana ai mai gasit gyniel?se gaseste in unele farmacii si costa in jur de 40 de lei....dar as avea si eu o intrebare,daca ti-ai luat deja,cate ovule sunt intr-o cutie? multumesc:-* Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-16 12:20:15
Re: ovule intravaginale Gynielcosta 39 lei, sunt 15 ovule, le-am pus numai seara pt ca in unele zile aproape si dupa 20 de ore erau tot inauntru (bravo lor ca au gasit ceva asa aderent). Eu eram dupa antibiotic, ovule si menstra cand le-am pus si acele 2 saptamani au fost cele mai bune din ultimii 3 ani. Acum ma ustura iar si nu stiu ce sa fac. Offline #7 2009-02-16 12:32:27
Re: ovule intravaginale Gynielnana , ce mai faci ? eu ma simt mai bine acum , usturimile erau , cred de la e coli Offline #8 2009-02-17 07:45:19
Re: ovule intravaginale Gynielnu, iti iei trimitere de la medic pt autovaccin si iti prepara din secretia ta niste injectii. cam 120 lei Offline #9 2009-02-17 08:27:07
Re: ovule intravaginale Gynielmersi frumos , cred ca o sa ma duc ca nu prea scap complet de usturimi Offline #10 2009-02-20 22:58:38
Re: ovule intravaginale GynielMultumesc fetelor pt raspunsuri... As mai ave niste intrebari.. Cum v-ati simtit dupa tratamentul cu gyniel? Pt ce v-a fost recomandat (mie mi-a fost prescris pt a-mi regla flora vaginala dupa tratamentul pt streptococ..) Ati luat si ceva oral in timpul acestui tratament (adica in completarea acestora)? Ati facut spalaturi in timpul acestui tratament? Si o ultima intrebare... Eu tocmai am terminat o folie de cervugid.... Oare pot sa se incep tratamentul cu Gyniel imediat sau ar trebui sa fac pauza. Multumesc mult de tot! Va pupic! Sanatate multa!! :-* Offline #11 2009-02-21 00:02:37
Re: ovule intravaginale Gynieleu zic ca poti sa incepi linistita fiind pentru reglarea florei si nu cred ca e nevoie de spalaturi Offline #12 2009-03-06 21:54:58
Re: ovule intravaginale GynielBuna fetelor. Ieri m-am lovit si eu de aceeasi problema cu Gyniel-ul pe care nu il gaseam in farmacii si nici pe net. Am avut surpriza ca in majoritatea farmaciilor sa mi se spuna ca nu au auzit de el. Pe net il gasiti daca dati cautare pe google dupa Gynie L caci asa se cheama. Am vazut si eu acum ca tocmai mi l-a gasit cineva la o farmacie Sensiblu in Ploiesti cu 39 lei. Cat despre utilizare o sa va spun ce mi-a spus mie doctorul ieri seara: se aplica un ovul in fiecare seara dupa ce s-au facut in prealabil spalaturi cu ceai de galbenele(sau musetel - nu am retinut , voi care credeti ca ar fi) sau bicarbonat. (Apropo, cum este mai bine sa prepari ceaiul pentru irigatii?) Offline #13 2009-03-06 21:59:09
Re: ovule intravaginale Gynielsper ca nu doar in ovule GinieL consta tratamentul tau pt Chlamydia Offline #14 2009-03-07 07:25:59Re: ovule intravaginale GynielFetele, am mai intrebat la 2 topicuri, sper ca nu e problema; tocmai mi s-a pozitivat testul de sarcina , dar iau polygynax de 1 sapt.. o avea ceva? sa le intrerup? doc mi-a zis ca e ok in sarcina, dar ulterior am aflat ca e ok la femeile insarcinate in peste 30 sapt... mi-e cam fricutza; dak imi puteti raspunde... multumesc Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #15 2009-03-07 20:28:03
Re: ovule intravaginale Gyniel
Nu, sigur ca nu doar ovule, dar era topicul despre ele si intrebase cineva mai sus pentru ce au fost prescrise. Am lamurit si problema cu menstruatia. Am vb azi cu doctorul si mi-a spus sa le iau si in timpul menstruatiei sa le intrerup. Offline #17 2009-03-08 11:59:59
Re: ovule intravaginale Gyniel
eu zic sa intrerupi poligynax Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2009-03-08 19:11:20
Re: ovule intravaginale GynielAjutati-ma si pe mine la ce lant de farmacii ati gasit Gyniel, fiindca eu nu reusesc sa-l gasesc, desi locuiesc intr-un oras mare.Nici la un search pe google nu sunt prea multe rezultate legate de aceste ovule, abia asteptam sa apara si la noi in tara ovule cu lactobacili si acum nu le pot procura.Daca se poate si numele firmei producatoare.Merci Offline #19 2009-03-09 13:47:08
Re: ovule intravaginale GynielEu le-am gasit la Sensiblu. Pe net le gasesti la www.agathaplant.ro la sectiunea afectiuni urogenitale. Costa 40 lei. Cum s-a spus mai sus, sunt importate de Hylan dar pe site-ul lor nu le gasesti. Ultima oara a fost editat de raluka.mrc (2009-03-09 13:48:59) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|