homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help? bubita....

#1 2009-01-29 16:23:18

ankuu
Membru
Inregistrat: 2009-01-29

help? bubita....

Am mai citit cateva topicuri despre bubitele intre labii dar nu stiu...fiecare are o alta versiune.
Eu m-am trezit azi dimineata cu o bubita mica, ca o excrescenta in piele, dureroasa la atingere.  Aceasta e intre labia mica si cea mare, si este de culoarea pielii. Nu este mate...cam cat varfu unui creion (nu am gasit ceva la fel de mic). Tin sa precizez ca eu sunt foarte sensibilia, am avut si o iritatie de curand (acum o luna doua) care am tratat-o cu galbenele (ceai si unguent) si mi-a trecut...acum ce poate fi? Sa o tratez la fel?
Va multumesc!

PS: mi-am inceput viata sexuala acum jumatate de an si va rog nu ma trimiteti la ginecolog decat daca considerati ca este ceva grav.....

Ultima oara a fost editat de ankuu (2009-01-29 16:24:37)

#2 2009-01-29 16:25:21

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: help? bubita....

daca ai mai avut o iritatie la fofo,de ce nu mergi sa vezi ce ai?mai ales ca esti si sensibila.mergi la un medic sa iti zica el ce sa dai acolo

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#3 2009-01-29 19:30:59

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

Re: help? bubita....

si de ce sa nu te trimitem la ginecolog? nu o sa iti pape fofo....o sa ti-o faca bine daca-i competent wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.