|
Nu esti logat.
Ce ati invatat de la iubitul vostru?#1 2009-01-29 17:43:25
ce ati invatat de la iubitul vostru?repede inainte sa plec la examen postez si eu ceva. .. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2009-01-29 17:45:52
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?de la actualul momentan nimic.de la ex'ul am invatat multe.sa nu mai pun tot la suflet,sa nu am incredere in oameni din prima,sa ma imbrac bine,si mai sunt dar nu imi vin acum in minte...revin expect the worst , hope for the best! Offline #3 2009-01-29 17:51:12
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?am invatat ca "a iubi" intr-o relatie nu e de ajuns. Offline #4 2009-01-29 17:55:09
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?uau pai cred ca multe sa fiu mult mai increzatoare in mine, sa nu mai pun la suflet lucruri care nu merita, si cel mai important sa iubesc apoi multe lucruri practice care nu-mi vin acum in minte de ex sa folosesc calculatorul, programe, tot felul care pe mine ma depaseau.As vrea sa stiu ce ar raspunde el daca ar fi intrebat ca a invatat si el de la mine multe.De fapt sunt de parere ca intr-o relatie trebuie sa invatam unul de la celalalt, sa ne schimbam in bine amandoi adica sa evoluam impreuna si totodata sa ne completam unul pe celalalt ce frumos vb:))) "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #5 2009-01-29 18:03:51
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?o multime de chestii.si o multime de prostioare Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-29 19:24:04
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?sa iubesc.... sa ma deschid... sa am incredere in oameni.... sa gandesc mai pozitiv... sa fiu mai intreprinzatoare si sa incerc mai multe in viata... sa fiu mai toleranta (aici inca mai am de lucru)... dar nu prea toleranta, ca se obisnuieste cu "prea binele" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2009-01-29 19:56:10
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?in primu rand am invatat sa am incredere in mine si sa ma accept asa cum sunt. am invatat sa fiu mai deschisa, sa-mi exprim sentimentele si sa nu-mi fie rusine pt ceea ce cred. Ca el e acolo sa ma accepte. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #8 2009-01-29 21:20:06
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?am invatat ca pot fi cineva si fara sa ies in evidenta, ca pot avea aspiratii mai mari de la viata si ca pentru asta imi trebuie doar vointa si perseverenta, ca pt o persoane daca te iubeste nu mai conteaza felul cum arati, daca ai celulita, burtica etc... ma mai gandesc:-? Offline #9 2009-01-29 21:27:09
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?Pe langa chestiile de suflet pe care le-ati zis unele dintre voi.. eu am invatat multe despre calculatoare,jocuri si masini Dragostea nu se stă, se face. Offline #10 2009-01-29 21:30:39
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?si la mine a fost cel care mi-a dovedit ca pot fi iubita de cineva.ca este o persoana de sex masculin care tine la mine, ma ocroteste si ma rasfata.asta e cel mai important lucru Offline #11 2009-01-29 21:34:29
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?
si eu la fel Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #12 2009-01-29 22:22:57
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?sa fiu mai calma si sa nu mai vb asa tare si multe chestii de cultura generala si nush nimic si titusi de toate Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #13 2009-01-29 22:26:55
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?sa fiu o persoana mai buna , mai calda , mai iubitoare` #14 2009-01-29 23:40:49
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?am invatat ca ...intr un final...tot mie trebuie sa mi fie cel mai bine ...si ca daca pe locul 1 nu ma pun pe mine...nimeni nu o va face...deocamdata ma gandesc daca e bine sau nu... one day we're gonna get somehow... Offline #15 2009-01-29 23:42:17
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?
pt Vlad daca imi permite skumpi Offline #16 2009-01-29 23:48:26
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?am invatat ca cine ma place ma place asa cum sunt...nu mai sunt complexata ca sunt mica de inaltime ma simt chiar bine asa cum sunt....am invatat ca in 2 se pot rezolva lucrurile mai usor...am invatat sa iubesc cu adevarat...am invatat ca chiar dac un prieten iti greseste trebuie sa il iert....viata isasi il va judeca....am invatat sa nu judec persoanele fara sa le cunosc...am invatat ca daca cineva nu te iubeste cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste, am invatatc a nimeni nu imi merita lacrimile, si cel care ma merita nu ma va face sa plang....am invatat sa nu imi pierd timpul cu o persoana care nu este dispusa isi piarda timpul cu mine....am invatat ca fericirea o poti gasi in lucrurile simple si ca , cateodata ne complicam viata Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #17 2009-01-29 23:50:35
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?hai sa va zic si eu ce am invatat de la al meu iubit de 3 ani sot.......ca nu trebuie sa ai niciodata idei preconcepute... Offline #18 2009-01-30 01:55:12
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?am invatat sa iubeeeeeeesc Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #19 2009-01-30 09:31:12
Re: ce ati invatat de la iubitul vostru?Lista mea e luunga: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|