|
Nu esti logat.
Ce este ectiopia polipoida? am asa ceva si nu stiu ce este.#1 2009-01-29 20:18:13
ce este ectiopia polipoida? am asa ceva si nu stiu ce este.Buna, Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #2 2009-01-29 23:07:11
Re: ce este ectiopia polipoida? am asa ceva si nu stiu ce este.Ectopia este altceva decat rana pe col. Ectopia este o "malformatie" sa zicem, cu care te-ai nascut ( desi nu poate fi considerata chiar malformatie, este o caracteristica a fetelor tinere , care la unele se mentine un pic mai mult). Rana este data de o infectie. Ectopia nu se cauterizeaza. In general , NIMIC NU SE MAI CAUTERIZEAZA in zilele noastre ( se folosesc alte metode, ERAD, etc.), iar daca un doctor iti propune asa ceva, eu zic sa-l schimbi... Offline #3 2009-01-30 11:38:06
Re: ce este ectiopia polipoida? am asa ceva si nu stiu ce este.Multumesc de raspuns! Ultima oara a fost editat de shara (2009-01-30 11:39:21) Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #4 2009-01-30 15:54:40
Re: ce este ectiopia polipoida? am asa ceva si nu stiu ce este.si eu sunt in situatia ta, shara. Offline #5 2009-01-30 16:14:06
Re: ce este ectiopia polipoida? am asa ceva si nu stiu ce este.V a multumesc ca mi-ati raspuns,sunt mult mai linistita acum. Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-30 16:14:25
Re: ce este ectiopia polipoida? am asa ceva si nu stiu ce este.
totusi ma gindesc eu ca polipul ala ar trebui investigat suplimentar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2009-02-02 10:44:49
Re: ce este ectiopia polipoida? am asa ceva si nu stiu ce este.Multumesc doctoressa! Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|