|
Nu esti logat.
Candidoza,bat-o vina#1 2009-01-29 22:46:15
candidoza,bat-o vinabuna. ma confrunt iar cu aceasta problema:candidoza.puteti sa imi spuneti ce pot lua?in trecut am luat ovule poligynax.mentionez ca alaptez si nu stiu daca pot lua si pastile.multumesc mult.de asemenea ,altadata caand am mai avut am facut tratament si cu ovule gynozol sieu si sotul meu am luat pastile flucovim.nu stiu insa pe care sa le iau(ovulele)si daca eu pot lua flucovim avand in vedere ca alaptez. Ultima oara a fost editat de cristina2 (2009-01-29 23:04:57) Offline #2 2009-01-29 23:47:28
Re: candidoza,bat-o vinamai bine mergi la un medic sa iti dea el un tratament pt candida. nu te risca sa iei nimic pe gura fara sa intrebi un medic, mai ales ca alaptezi si nu se stie cat e de bine. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-01-29 23:57:15
Re: candidoza,bat-o vinanu se recomanda polygynax in sarcina si alaptare ai de grija!!!!!!!!!1 consulta un medic pt tratament e normal ca acum dupa sarcina sa ai candida....e frecvent intalnita la femeilie insarcinate sau care au nascut recent Ultima oara a fost editat de oana16 (2009-01-29 23:59:27) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|