homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting dupa 1 an?

#1 2009-01-30 10:21:04

AdinaBB
New member
Inregistrat: 2008-03-14

Spotting dupa 1 an?

Buna fetelor,
Va scriu in legatura cu o mica problema care ma framanta de cateva zile. Iau ac Novynette de aproximativ un an si 2 luni, n-am avut nicio problema cu el, ciclul imi vine regulat in fiecare luna si nu am avut nici un efect secundar. Insa, de vreo 3 zile asa am observat niste mici pete rosu inchid pe lenjerie. Mentionez ca mai am 3 pastilute din folia pe aceasta luna iar ciclul ar trebui sa-mi vina joia viitoare. Nu am luat nicio pastiluta care sa interactioneze cu ac, nu am avut probleme cu scaunul si nici nu am vomat.
As aprecia daca m-ati lamuri in privinta acestei probleme.
Multumesc anticipat
Adina

#2 2009-01-30 10:28:04

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Spotting dupa 1 an?

Adina in timp organismul tau poate suferi modificari si pastilutele cu care te-ai inteles pana acum sa nu mai fie bune. Mergi la medic si discuta cu el problema asta. E posibil sa trebuiasca schimbate.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-01-30 10:28:41

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

AdinaBB, eu sunt la al 5-lea tip de anticonceptionale exact din cauza asta: spotting aparut (de fiecare data) dupa 1 an sau chiar mai mult. sfatul meu ar fi sa discuti cu medicul de planning sa ti le schimbe eventual.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#4 2009-01-30 10:46:03

AdinaBB
New member
Inregistrat: 2008-03-14

Multumesc de sfaturi. Imi fac o programare la medic cat mai curand posibil.
Sper sa fie bine.
Multa sanatate tuturor!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.