|
Nu esti logat.
Placa de intins parul#1 2009-01-30 17:05:18
placa de intins parulfetelor,sunt curioasa...voi obisnuiti sa va intindeti parul cu placa? ce fel de placa aveti? eu mi-l intind din cand in cand,cu toate ca nu e absolut necesar,insa in ziua in care il intind totul e ok,arata super,dar a doua zi in schimb,arata de parca nu mi-as fi spalat parul de o luna.asta de cateva luni,inainte nu era asa.oare care sa fie problema? partea proasta e ca in ultimul timp am devenit "dependeta" de placa.parca nici nu imi vine sa ies din casa daca nu am parul intins deocamdata nu arata rau,nu e ars sau ceva de genul asta,pentru ca folosesc si masca aceea cu placenta care...e super buna pt parul meu,insa mi-e frica sa nu imi ajunga parul ca o matura daca o sa o tin tot asa. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #2 2009-01-30 17:08:48
Re: placa de intins parulpai daca nu e absolut necesar sa il intinzi...de ce vrei sa il distrugi ? mi-a zis coafeza ca a avut o tipa ce avea paru super fain si pana la urma a trebuit sa se tunda foarte scurt la cativa cm ....si eu il intind din ani in pasti (doar ca al meu e un pic carliontat,ca daca l-as avea drept in veci nu as folosi placa) am laca de la Remington Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #3 2009-01-30 17:09:39
Re: placa de intins parulcred ca mai sunt topicuri asemnatoare, calleigh Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2009-01-30 17:11:15
Re: placa de intins parulpai ... nu am nici o explicatie....nu stiu de ce il intind,dar nu prea imi vine sa ies din casa cu el neintins.imi place sa stea drept si lipit de cap Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-01-30 17:12:13) Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #5 2009-01-30 17:12:06
Re: placa de intins parulcam tot asta se discuta si aici... http://forum.anticonceptionale.ro/t1229 … e-par.html Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|