|
Nu esti logat.
Deochiul#1 2009-01-30 22:51:50
deochiulas vrea sa stiu cate dintre voi cred in asa ceva...cate se deoache des....si mai ales daca stiti cumva vreo cale sa scap de chestia asta k nu mai suport Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #2 2009-01-30 22:57:28
Re: deochiuleu nu cred deloc ca e o prostie. si eu ma deochi de cand eram micuta. aceleasi stari ca si tine le aveam si eu. acum mi se intampla mai rar sa ma deochi, nu stiu de ce ca nu am facut nimic in special. cand eram mica imi zicea mami Tatal Nostru, imi stingea niste chibrite in apa, imi dadea cu apa aceea pe frunte si sa beau un pic si ma linisteam. Acum mare, cand imi e rau de la deochi, rog pe cineva sa imi zica rugaciunea si daca casca mult, e clar de ce imi e rau.apoi ma misc din loc si incep sa imi revin. autosugestie sau nu, imi trece. mai sunt si niste descantece specifice dar putine persoane le stiu. e adevarat ca unii au putere sa alunge deochiul, altii nu. si eu imi zic singura cateodata daca nu are cine. Am patit o data cand am dormit cu deochiul si mi era f rau de dimineata. Offline #3 2009-01-30 23:08:58
Re: deochiulmama mea a facut ceva cu fratele meu la botez....invatata de o doamna....si el nu s-a deochiat niciodata....dar ma deochi eu si pt el.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #4 2009-01-30 23:18:30
Re: deochiuleu daca scap o zi fara....ma declar norocoasa! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2009-01-30 23:20:07
Re: deochiulsi yo ma deochi .. da imi zic singura Tatal nostru si parca imi trece.. sau imi zice mami de deochi... si air.. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-30 23:22:03
Re: deochiul
nu am incercat....dar daca o mai tin mutl asa o fac si pe-asta.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #7 2009-01-30 23:24:01
Re: deochiulexista o rugaciune speciala pe care ti-o citeste preotul in biserica dar stiu ca nu o citesc toti preotii...eu am incercat-o si pe asta...ca sa nu spun ca in geanta am mereu o sticluta cu mir si printr-un buzunar un mir de la liturghie... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #8 2009-01-30 23:26:00
Re: deochiulsincer nu stiu sa fi patit vreodata, intotdeauna am considerat ca e un mit acest deochi Offline #9 2009-01-30 23:26:31
Re: deochiulstii k daca iti zice cineva de deochi e cum ar fi sa iti faca vraji, nu? Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #10 2009-01-30 23:26:58
Re: deochiuldeochiul nu exista !!!!!!!!!!!!! .. Offline #11 2009-01-30 23:28:40
Re: deochiulbunimea era sa moara cand era mica din cauza deochiului... nororc ca a descantat`o cineva. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #12 2009-01-30 23:29:41
Re: deochiulnici eu nu credeam pana nu am patit-o!!!! si dupa ce m-am ales cu capul spart si cu rau de nici doctorii nu stiau ce sa imi faca si mi-a trecut cand mi-a citit preotul.....am inceput sa cred! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #13 2009-01-30 23:31:08
Re: deochiulpt a preveni chiloti pe dos... si inainte sa iesi din casa iei cu aratatorul de pe calcai si pui in frunte "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #14 2009-01-30 23:31:19
Re: deochiulmai poate imi explicati si mie cum e cu deochiul asta Offline #15 2009-01-30 23:32:46
treaba cu aratatorul o sa incerc dar chilotii nu pot sa-i port pe dos Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #16 2009-01-30 23:33:19
Re: deochiul"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #17 2009-01-30 23:36:53
Re: deochiulnasul meu de cununie e preot, cunosc multi alti preoti, nici unul nu a spus ca este o prostie sau sa fi negat existenta lui. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #18 2009-01-30 23:38:20
am citit, dar toata chestia cu talismane, usturoi..nu zic, sunt superstitii si au valoare dar eu sunt pe principiul nu cred pana nu vad. acum nu zic ca astept sa fiu deochiata dar nu prea le am cu paranormalul. ce-i drept e un subiect interesant, dar nu am experimentat pana acum nimic concret Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-01-30 23:40:42) Offline #19 2009-01-30 23:42:17
Re: deochiulstai linistita, lady, in descantecele alea nici eu nu cred. Tatal Nostru e sfant!!! te linisteste si cand ai emotii, si daca esti agitata....bine totul e sa si crezi nu doar sa il reciti automat I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|