homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efecte flamexin

#1 2009-01-31 19:24:35

kyrra03
New member
Inregistrat: 2006-06-21

efecte flamexin

as dori sa stiu daca unul din efectele flamexinului e acela de a intarzia sau de a schimba ciclul menstrual.am facut tratament 5 zile, 2 pastile pe zi dupa care 10 zile cu klion.la un moment dat s-a instalat o secretie rozalie care a durat o zi dupa care urmatoarea zi ciclu normal inca o zi.dupa care s-a oprit. flamexinul sa fie cauza?

#2 2009-01-31 22:05:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: efecte flamexin

nu, nu are nici o legatura flamexin

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-02-01 18:25:50

kyrra03
New member

si care ar putea fi cauza? o simpla dereglare sau ceva ma serios ? sunt destul de ingrijorata... sad

#4 2009-02-01 21:01:16

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

probabil dereglare
contacte cu risc ai avut?

#5 2009-02-02 06:09:04

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Flamexin-ul pentru ce se ia? Parca am luat si eu asa ceva pentru durere de spate dar poate confund...

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

Publicitate

loading...

#6 2009-02-02 11:36:22

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Flamexin este un antiinflamator, antialgic, antireumatic nesteroidian indicat in: tratamentul simptomatic al afectiunilor reumatismale inflamatorii cronice: poliartrita reumatoida, spondilartrita anchilozanta si sindroame inrudite (Fissinger - Leroy - Reiter, reumatism psoriazic), cazuri selectionate de artroze dureroase si invalidante, tratamentul simptomatic de scurta durata al episoadelor acute de: periartrita scapulo-humerala, tendinite, bursite, radiculalgii severe, afectiuni posttraumatice ale aparatului locomotor, artrita microcristalina (criza de guta), artroze cu componenta inflamatorie marcata, dismenoree.
sper sa iti fie de folos

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#7 2009-02-02 19:58:56

kyrra03
New member

la un moment dat m-am gandit la un posibil contact cu risc..dar am facut testul si din fericire a iesit negativ...nu pot sa spun k ciclul a intarziat pt k exact in a 28-a zi a venit..ma gandeam totusi k nu era normal...la inceput (o zi) de culoare rozalie, apoi ink o zi normal..a treia s-a oprit un pic..a patra iar normal..si incet s-a oprit..m-am gandit k de la klion sau flamexin dar nu au nici o  legatura..cum spunea doctoressa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.