|
Nu esti logat.
O intrebare#1 2009-01-31 20:20:41
o intrebarein seara asta am observat ca imi lipseste o pastila din blister(adica in loc sa lipseasca 6 lipsesc 7 desi de luni pana azi ar trebui sa lipseasca 6) ceea inseamna fie ca am luat 2 intr-o zi desi nu pot sa-mi dau seama cum s-a intamplat asta fie mi s-a pierdut una sau habar n-am..in ideea ca am luat 2 intr-o zi nu se intampla nimic,nu?continuu asa si iau cu una mai putin decat ar trebui in mod normal , fac pauza si incep un nou blister?adica e ca si cum as fi uitat sa iau una,nu?sau ce ar trebui sa fac in situatia asta? Offline #2 2009-01-31 21:41:32
Re: o intrebarecum sa fie ca si cum ai fi uitat sa iei una? daca uiti sa iei o pastila trebuie sa te feresti suplimentar de sarcina 7 zile...in cazul tau, se pare ca ai luat una in plus, deci nu ai nevoie de protectie suplimentara. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|